- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.391
- Konu Sahibi tommyandgrace
Öff normal o zaman. Burdaki herif 5 para etmiyor kapısında kuyruk var.Evet adam hem zengim hemde yakışuklıydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öff normal o zaman. Burdaki herif 5 para etmiyor kapısında kuyruk var.Evet adam hem zengim hemde yakışuklıydu
O da karaktersizin biriydi katipÖff normal o zaman. Burdaki herif 5 para etmiyor kapısında kuyruk var.
Olsun en azından tipi ve parası varmış, birçok kadının motivasyonu. Bu herifte dağ gibi icra borçları var, yapıp bakmadığı çocuklar var.O da karaktersizin biriydi katip
Gel,in, hadi, yukarı cıkıcaz gibi" bişey demedi ben de istemiyorlar diye düsündüm inmedim
Yine normal değil yaptıkları ama bir nebze anlaşılır oldu şimdiEvet adam hem zengim hemde yakışuklıydu
Ay ne demek kv haklı eşiniz haklı yazanlar kör müsünüz?Arkadaslar merhaba ben Kv ile sık görüşen birisi değilim, kendisi 70 yaslarında. Her 2 ayda bir oğullarından birinde kalıyor. En son memlekete götürülmesi gerekiyordu ben kendi evime gidicem demiş. Eşim biz de yola çıktık eşim beni de aldı yol yorucu olur sen de sürersin diye. Şimdi diyorum keşke gitmeseydim. 10'saatlik yol. Biz arabada bir tartışma yaşadık aslında belli etmek istemiyordum ama eşim bir anda bağırarak tepki verince herkes duydu. Arabada ablası yeğeni ve kv var. Eski sevgilisi instagramdan beni rahatsız etti, uzun zamandır ses seda yoktu. Ben de "hayırdır" gibi cevap vermek isteyince kıyamet koptu vay efendim ben neden engellememişim yazmamı istemiyormuş ben direkt engelleyecekmişim. Sessizce "hayır bunu yazayım cevabını alayım engellerim çekindiğin bişey mi var" gibi bir şey dedim. Tabii esim bağırınca bana herkes duydu esim herkesin önünde beni rezil etti " işte bu böyle beni asla dinlemiyor" gibi ve daha ne laflar. Ben de sinirle olayı söyledim noldu diye sorunca onlar. Kv bağırmaya başladı " kavga etcekseniz beni niye bindirdiniz ben otobusle giderdim, sen nikahını kıymışsın daha ne kurcalıyosun otursana oturduğun yerde" gibi bağırarak laf etti bana kv. Cevap vermedim arkama bile dönmedim. Yol boyunca ne eşimle ne kv ile tek kelime etmedim. Varacağımız yere geldik saat sabah 5 bir damla uyumamışım, annesinin evinin önüne geldik. İlk defa geldiğim memleket. Eşim arabadan indi bana dönüp tek kelime etmiyor. "Gel, in, hadi, yukarı cıkıcaz gibi" bişey demedi ben de istemiyorlar diye düsündüm inmedim arabadan. Kv ile yukarı cıktılar onu bıraktılar ettiler.
Yolda tektik biraz konustuk acıklama falan yaptı düzelmedik ama konuşuluyordu en azından. Eve geldik hiç dinlenmeden bir yerde. Annesi aradı evde biz yemek yerken. Geldik ettik faslını geçince annesi şey dedi: işte "ben ona bilezik takacaktım altın o seviyor diye inmedi gelmedi, bana bakmaz o avrat ama ne diyeyim sana bakar insallah ama benim umudum yok hiç inşallah düşündüğüm gibi olmaz. ". Veee " benim umudum yok evliliğinizden" cümlesini 3-4 kere tekrarladı eşim bu sırada karşımda haporlerde konusuyor. " bakıcaz anne sen sıkma canını" falan dedi. Yani hiç bir şekilde beni savunmak, evliliğini savunmak, bana sinirlendi uykusuzdu, sen ona bağırdın sustu alındı gibi bir şey açıklamadı. O oğluna hak veriyor yaptıkları her şey doğru ben kötü gelin oldum. Eşimin açıklama yapmayıp umudum yok diyince bakıcaz vs demesi şok oldum. Bıraktım yemeği tlf kapanınca. Dedim neye bakacaksın? Şimdi bak. Sen beni nasıl savunamıyorsun sanki defolu mal almışsınızda durum değerlendirmesi yapıyorsunuz haporlerde bir de utanmadan yüzüme karsı diye. Gidicem biraz uyuyup dinlenip sabah bu evden dedim. Cok kötü oldum. Geçtim baska odaya yattım beni kaldırıp yataga götürmeye calıstı istemedim iyi sen bilirsin dedi. Bir de bu evden gidersen dönüşü olmaz biliyorsun di mi diyor. Ben tepkimde haksız mıyım? Sizce bu olay bosanmaya giderse abartılı mı olacak? Ben hazmedemiyorum. Esim benim ailem o benim arkamda durmayacaksa ne anlamı var evli olmanın?
Nasıl biriyle evli olduğunu bilmeyenler seri karşı tarafa hak vermiş adamda kumar, pavyon, sürekli evlenme, her köşeden çıkan bir çocuk,eski sevgililer... ne ararsan vardı şimdi de anası sorunlu çıktı ne bulunmaz hint kumaşıymış bırakamadı gitti konu sahibi şu adamıKendi otu b.ku bitmeden anası danası başladı bunun da. Daha evlendiğinizi yeni öğrendi millet, şu altından mamul herifi biraz az mı yüzlesen? Hem ev senin değil mi ablacım sen nereye gidiyon?
Kaynana lafı güzel sokmuş, evlendin gittin ne kurcalıyon demiş, kadın da kendine göre haklı ya daha dün öğrendi oğlunun evlendiğini. Türk anası bu kadar damdan düşme gelin sevmez. O kaynana oğlundan yüz buldukça ortalığı karıştıracak. Ayağını sürüye sürüye gelen gelin huzur bulamamış kaynanadan, konu sahibi yandı yani.Nasıl biriyle evli olduğunu bilmeyenler seri karşı tarafa hak vermiş adamda kumar, pavyon, sürekli evlenme, her köşeden çıkan bir çocuk,eski sevgililer... ne ararsan vardı şimdi de anası sorunlu çıktı ne bulunmaz hint kumaşıymış bırakamadı gitti konu sahibi şu adamı
Hâlâ eşim eşim deyip duruyor ne diyelimKaynana lafı güzel sokmuş, evlendin gittin ne kurcalıyon demiş, kadın da kendine göre haklı ya daha dün öğrendi oğlunun evlendiğini. Türk anası bu kadar damdan düşme gelin sevmez. O kaynana oğlundan yüz buldukça ortalığı karıştıracak. Ayağını sürüye sürüye gelen gelin huzur bulamamış kaynanadan, konu sahibi yandı yani.
Ay ne demek kv haklı eşiniz haklı yazanlar kör müsünüz?
Eski sevgil arıyor ulaşmaya çalışıyor siz şüphelenmez misiniz? Belki kız kocan bana yazıyor haberin olsun falan yazacak ya da başka bir şey aaaa x aramış hemen engelleyeyim canım kocam rahatsız olmasın , Kemalim yapmaz zaten mi diyecekti.
Konu sahibi kesinlikle haklısınız, anası olacak karı cahil cahil konuşurken eşinizin bakıcaz demesini ben de hazmedemezdim Kesinlikle tepkinizi koyun.Bir de gidersen dönüşün olmaz demek yerine özür dileyip gönlünü alması lazım. Kv ile de mesafeyi koyun kimse bakmak zorunda değil zaten. Bi dahakine alın uçak bileti, otobüs bileti gitsin
Bu erkek bozuntularına ne oluyor ya nazı tribi, anneci oluşları, alttan almayı gönül almayı bilmemeleri falan hepsi mıy mıy çocuk gibi.
Ödemez yahu, adamın kimseye eyvallahı yok. Konsomatris kadınla aldattığı eski eş ve iki çocuk, konsomatris sevgili ve ondan gayrımeşru çocuk, kumar bağımlılığı, konu sahibiyle sevgiliyken aynı anda diğer sevgiliyle kırıştırma, evlendiğini herkesten gizleme... Başka neler var kim bilir.Ayıp etmiş esiniz . Ama gerçekten esiniz karislik vermiyorsa bu sebeple boşanmaya kalkamayin. Ama bir bedel de ödesin. Annesinin yanında bağırdığı için.Onu siz bilirsiniz tabi ama kaynaniz sinir bozucu gerçekten. O lafı eşinize edecekti . Nikahınizi kiymissiniz, ne eski sevgilisi . Karımı üzme vs diye . Ama onun dışında siz de böyle bir konuyu onların yanında gündeme getirmemeliydiniz. Madem onlar koşulsuz oğullarına destek olacaklar
Arabada oldu zaten o anKomut almadan hareket edemiyor musunuz? Devamli eşinizden yonlendirmemi alıyorsunuz arabadan inerken oldu olacak hangi ayağınızı nereye atacaginizi da söylesin.
İlla eski sevgilisine bir şey diyeceksiniz zamanında sizi rahatsız ettiği an deseydiniz üstünden zaman geçmiş 'hayirdir' yazmak istemeniz çok saçma bir davranış gerçekten.
Kör değilim canım, eski konularını bilmiyorum arabada tartıştık ben belli etmemeye çalıştım Eşim bağırdı demiş. Eski sevgilisi rahatsız etti uzun sürede sesi Çıkmıyordu bende hayırdır yazdım demiş.Yok da siz körsünüz galiba. Eski sevgili meselesinde eşe hak verildiği nerden çıktı? Eleştirilen şey eski sevgilisinden şüphelenmesi değil. Eleştirilen şey bunun konuşulduğu yer ve zaman. 10 saatlik yola gidilirken arka koltukta kayınvalide görümce oturuyorken kavga etmenin doğru olmadı
Kör değilim canım, eski konularını bilmiyorum arabada tartıştık ben belli etmemeye çalıştım Eşim bağırdı demiş. Eski sevgilisi rahatsız etti uzun sürede sesi Çıkmıyordu bende hayırdır yazdım demiş.
Ben arabadayken eski sevgilisi yazarsa tabii ki kavga ederim trip atarım. Aa eski sevgilisi yine aramış mesaj atmış vs. Eve gitmeyi mi beklicek ben hazmedemezdim.
Konu sahibi Durup dururken Bir anda bu kızdan ses çıkmıyor bi yazayım kocamla kavga edeyim dediyse arabda evet o zaman Haklı olabilirsiniz
seni çok sevdim canım cigerim dedim ondan bin tane yorum içinden beni seçmişsin ben de canım ilan ettimNerden canınız oluyorum pardon? Eski konularını ben de bilmiyorum. Eşine söylemiş ki eşi biliyor. Hayırdır yazacak insan yazar zaten niye eşini bilgilendirme gereği duymuş o ayrı bir konu. Neyse velev ki eşi başlatmış konu sahibi de bitirmemiş. Meseleyi Armada’yı kayınvalideye