valla arkadasım buyumeyen,olgunlasmayan esınız degıl sızzsınız anlattıklarınızdan cıkan sonuc.adamı ortada sebep yokken (sırf sızın ugrasacak baska seyınız mesgulıyetız olmadığı ıcın) kıskanma trıplerıne gıren,adamı sıkbogaz edıp sımarıklıklar yapan sızsınız.anlatıklarınızdakı tum sorunlar sızın sımarık bır cocuk gıbı davranmanızdan kaynaklanıyor.ondan ılgı bekleyebılırsınız ama o da ınsan ve yoruluor olabılır ve sıze sızın ıstedıgınız sekılde,olcude sevgı gosterılerı yapamayabılır.yanı ugrasmıs ugrasmıs adamı cıleden cıkarmıssınız.adam arıycam demıs ve sızde arayacagını bılıyorsunuz yınede ustune gıtmıssınız.ınsanlar dısarıdayken yanında baskaları varken sureklı tlf esıyle konusması hıc hos olmuyor.bende calısıyorum ve esımın sureklı aramasını,yada yanımda bırı varken aramasını ıstemem.ha onemlı bısey vardır tabıkı aranır ama sızın ayarınız kacmıs.bıde ustune adamı terk etmekle tehdıt etmıssınız.sızın restınızı esınızde gormus gıt kendın al bıletını demıs.sımdı ne gectı elınıze... bakın bu tur gıtmelerle falan bos yere tehdıt etmeyın,gıdemeyecegınızı sızde bılıyorsunuz.boyle lackalastırdıgınızda esınızın nazarında cıddıyetınız kalmazkı.sız aklı basında,olgun davrandıkca esınız gorur zaten ve duzelırsınız.
ama bubarısma konusunda da da sureklı sık bogaz edıp adamı bunlatmayın.sız ozrunuzu dıleyın ve normal davranın zamanla gecer kızgınlıgı.hayır bırde ondan ozur beklıyorsunuz hatalı o dıye.....yapmayın lutfen evlılıgınıze nasıl zarar verdıgınızın farkına varın.eslerımız bızım ne anne babamız kı tum kaprıslerımızı kolemız.bu bızler ıcınde oyle.adam hem sızı hem cocugunuzu buyutmek zorunda kalıyor
Aslında hiç bir sorununuz yok.
Tek sorun , yalnız olman ve eşine sarıyor olman.
Bu da çok normal çalışmıyorsun ve hep evdesin bunalıyorsun ve tek patlayabileceğin eşin var.Bence Kafanı dağıtacak tek şey bir işe girmek Çocuğunu kreşe gönderip.
bence kendine bir uğraş bul ne bilim kursa falan git oğlunu kreşe yazdır. onun okuluydu faaliyetleriydi onlara katılırsın. oğlunun arkadaşlarının ebeveynleriyle tanışır çevre yaparsın. hiç bişey bulamıyosan el işi mel işi yap ne yapim el işi yapıp dersen kermeslere ver hayır yapmış olursun. başının gözünün sadakası olur
Cocugunuz bebek degil artik. Haftada üc gün krese verebilirsiniz. Iyice arastirip egitim oyun programlarina bakip bir yer secebilirsniz. Onun da yasitlariyla bir arada olmaya oynamaya ihtiyaci var. Yarim gün olarak baslarsiniz iyice alisinca tam güne cevirirsiniz. Diger üyelere katiliyorum esinize takmis sarmissiniz. Kendinizi mesgul edecek birsey bulmaniz lazim. Ücretsiz blog yapin kendinize. Yemek tarifleri, ev masa dekorasyonu veya cocugunuzla ilgili bilgiler paylasabileceginiz bloglar var. Hem sizinle ayni tarzda baska blogger larla tanisabilirsiniz. Belirli zamanlarda temali toplantilar yapiyorlar. Calismayi düsünmüyorsaniz kendinizi böyle islerle mesgul edin.
Ben de esimi ararim, baktim acmiyor müsait olunca arar derim üstelemem veya acar simdi konusamam önemli mi ne oldu diye sorar ben de önemliyse söylerim degilse yok sonra da konusabiliriz derim. Bunu hep yapiyorsaniz bikmasi ve kizmasi normal. Hem siz hatalisiniz hem de al biletimi gidicem diyorsunuz. Anladigima göre ne olur gitme yapma etme deyip kapiyi tutacagini düsündünüz. Yapmayin etmeyin ve kendinize mutlu olacaginiz mesguliyetler bulun diyorum. Esiniz isine cocugunuz krese gitsin, siz de kendinize vakit ayirin.
ne biletinden bahsediyorsunuz? ailenizin yanına mı gideceksini? ortada peki sizce çook büyük problemmi varda siz gitmek istiyorsunuz??
Bakın, şu hatayı yapıyorsunuz benim gibi. birbirlikteyken yapamıyorsunuz birlikte olmazsanız hele ozaman hiç yapamazsınız.
ağzınızdan bana bilet al çıkmış, sanki aranız ondan sonra çok düzelecekmiş gibi. siz mesajlarınızda veya bir kaç konuşmalarınızda çok sert olmamasına gayret gösterin.
Başına buyruk bir insan bana bilet al diyor, eşiniz doğal olarak banane sen al diyor.
belkide gitmeni istemediğinden sen al diyor olabilir. bunu hiç düşündün mü? gurur yapıp gitmek kesinlikle olmaz.
eğer eve gelirse ve hangi gidecektin dediğin de, ölüm var kalım var böyle gitmek istemedim. hem bilet almadın gibi birşeyler dersin.
ben sana çay yapayım da iç dersin. Eşini yalnız bırakmalısın. o geldiğinde eve onu daraltma. yoksa mesai çıkışları eve dahi gelmek istemez.
sen hiç birşey olmamış gibi davran. şöyle kendine çeki düzen ver. mecbur kalmadıkca konuşma. oğlunla ilgilen, hatta eşin gelmeye yakın her zaman olduğu gibi sofrayımı hazırlarsın çaymı koyarsın bilemiyorum ama. geldiğinde hafif tebessüm ederek hoşgeldin dersin. sevgi sözçükleri kullanma. ama saygılı davrandığını hissetsin.
sonra o çay veya yemek yerken. nebiliğim belki çocuğuyla ilgilenebilir. yada sen o arada çocuğunuzla ilgilenir oynarsınız. bak babacın da gelmiş gibi birşeyler söylersin.
içi azda olsa yumuşar, zaten işte olduğu için siniri yatışmışta olur.. erkekler bayanların bağrıp çağırmalarını sevmezler. bebek gibi azarlanmayı kim severki.
bu yüzden biraz sinirinize hakim olmakta fayda var.
Arkadasim gideceksen donmeyeceksin .
Evlilikte boyle blofler ise yaramaz,
hadi gittin diyelim esinin don demeyecegini adin gibi biliyorsun ,
esin de gidersen senin donecegini adi gibi biliyor
Yapacagin sey gitmemek,
esini karsina alip konusmak.
Sivri diline hakim olmak ...
Yoksa gittigin an bu evlilik biter , esin zaten icinde bir seyleri bitirmeye baslamis,
gitmen de tuzu biberi olur benden soylemesi ...
Gidersen de donmemen gerek
ona gore karar ver...
bu sene aşırı kavga ediyoruz bazen oğlum neden oluyor bazen ben.hiçbir yanlışını görmediğim halde netin geçmişine bakıyorum gizlice tele bakıyorum.babasını geçen yıl kaybetti annesine düştü sen bir yana dünya bir yana dedğini duydum çok üzüldüm onun için hep ben olmak yada öyle bile olmasa duymak istiyorum.annesini kıskandım .birgün geçmişten eski sevgilisine faceden baktığını gördüm ki bende bakmıştım o zamanda büyük kavga ettik illa unutamadığımdan mi o... ne yapıyor diye bakmış olamazmıyım dedi beni niye kurcalıyorsun dedi face bile sildi sonunda affettirdim kendimi.birisiyle gözgöze gelip güldüğünü sandım ki bana mont alıyorduk ve pahalıda kendi ısrar etti eve gelince içimde tutamadım kaç defa işteyken arama eve gelince söyle demesine rağmen aradım o kimdi diye oğlunun üstüne yemin etti ben öyle sanmışım böyle böyle nedenler benim sorun çıkarmalarım işteyken aramalarım seviyorum yada sıkılıyorum ama onu çok yoruyorum evt o beni çekiyor ama onun sarfettiği lafları çoğunuz işitmemişsinizdirki ben babamdan hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?