- 7 Ocak 2016
- 10.292
- 49.603
- Konu Sahibi tommyandgrace
Herkes hatalı bu konuda. Eski konunuzu hatırlayamadım o yüzden bu konu için yazacağım sadece. Karı koca arabada üstelik eşinizin ailesi yanınızda kavga etmeniz hiç doğru değil. Eşiniz başlatmış siz de geri durmamışsınız. İkinizde de kriz yönetimi sıfır. Kayınvalidenin söylemini haklı buldum yanında kavga edecekseniz kadın otobüsle gitse daha iyiydi. Üstüne yol boyu trip atmışsınız. Evin önüne geldiğinizde biri in demeden inmeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? Orası bana çok saçma geldi. Siz çocuk değilseniz ki eşiniz sizi yönlendirsin ilk kez gitmeniz ne alaka kapıyı açıp yanınızdaki insanı takip edeceksiniz. Karı koca sonradan bir şekilde arayı bulmuşsunuz niye yaşlı kadının burnundan getirdiniz? Sonrasında da kendince yorumda bulunmuş oğluna. Hata yine eşinizde yanınızda hoparlöre alıp konuşması nasıl bir saçmalıktır. Siz de sabah bu evden gideceğim yazmışsınız hala evde misiniz merak ettim. Muhtemelen evdesinizdir gidecek olan insan o an gidiyor çünkü. Eğer gerçekten gitmeyecekseniz eşinize giderim blöfü yapmayın