- 27 Eylül 2019
- 67
- 112
-
- Konu Sahibi Elif leyla
Herkese bizi okadar severek ki ve en mutlu aile biziz zannediyorlar çünkü ben etrafıma öyle derim. Kendi aileme de. Karşı komşumun derdini dinler bir de akıl veririm.Anlatabileceginiz samimi bi yakininiz yokmu esinizle konusup nolucak aranizdaki sorun gibisinden konusup aranizi yapsin faydasi olur belki
Yok hayır asla. Üstüne asla gitmem. Ve o da bundan memnundu hep anlatırdı millete sağolsun eşim anlayışlı dernek vakıf konularında diye. Bakımım hep olur. Eşim eve gelmeden bakın küsüz değil mi hemen rujunu sürerim yinede. Zaten bekarken de alışığım bakıma vs. Bizim tek konu çocuk. Öğlen uykusu 1 saat sadece. Gece 1 2 ye kadar direniyor maalesef ve 6 7 defa uyanıyor. Sabah 11 kalkış saati.Sevgililik , hamilelik döneminde prensesler gibi yaşattı , her anımız romantik çok güzeldi diyorsunuz. Ilk dönemler çocuk bakımında da çok yardımcı olmuş.
Aynayı bir kendinize cevirmelisiniz,acaba ne oldu da bu adam birden böyle değişti.
Herşey guzellilik bakim , düzen, yemek değil , huzur istiyor insan evinde.
Acaba çok mu üstüne gittiniz, çok mu baskı yaptınız ? Bazen ciddi şekilde kadınların kaprisi çekilmiyor, bazı kadınlar verdikçe daha çok istiyor.
Öğlen uykusu çok mu bebeğinizin, gece 3 te neden uyuyor ?
Ailem yurdışında eşimin ailesi var. Severim de onların. Ayda 2 defa kızı veririm. Ev işi yaparim dip köşe hep. 5 6 saat durur orda. Sonra anne diye ağlar getirirler hep. Aslında baş başa kalmaya ihtiyacımız varmış.1 ay çok uzun gerçekten. Çocuğunuz çok küçük degil hic tanıdığınız bırakabileceğiniz biri yok mu eşinizle biraz baş başa vakit geçirin oda bunalmıştır kolay değil ikiniz içinde bence büyütülecek bir şey yoksa ilk adımı atın. Ne kaybedersiniz en azından denemiş olursunuz keşkeniz kalmaz.
Evet saç telin arabanın dikiz aynasında olurdu o dereceydikSacimin telini saklayan adam demissiniz ya iste benimki de oyleydi evlenmeden once arabaya dusen saclarimi cebine koyar saklardi. Sonrasi sizin dediginiz gibi hissiz bi adam... kendimi bazen kandirilmis hissesiyorum ve coook sinirleniyorum.acikcasi evliliginizin selameti acisindan kavga konunuz cok muhim degilse ilk adimi gene siz atin derim. Cunku bu sekildeki sogukluklar bi daha toparlanamiyor maalesef. Bende hep hakliyken ilk adimi atan taraf oluyorum sonra kiziyorum kendime ama diyorum ki Alllaha havale ettim onu ahirette ne kadar uzduyse beni haksiz yere soke soke alacagim zaten.
sabah 11 de uyanmasına izin vermeyin, daha erken bir saatte kaldırın, ilk gün dirense bile böyle devam ederseniz mutlak alışacaktır.Ama 11 de uyanırsa gece uyumaz.Yok hayır asla. Üstüne asla gitmem. Ve o da bundan memnundu hep anlatırdı millete sağolsun eşim anlayışlı dernek vakıf konularında diye. Bakımım hep olur. Eşim eve gelmeden bakın küsüz değil mi hemen rujunu sürerim yinede. Zaten bekarken de alışığım bakıma vs. Bizim tek konu çocuk. Öğlen uykusu 1 saat sadece. Gece 1 2 ye kadar direniyor maalesef ve 6 7 defa uyanıyor. Sabah 11 kalkış saati.
Yine bırakın bebeği ama temizlik için degil eşiniz icin. Saçınızın telini saklıyormuş yahu adamAilem yurdışında eşimin ailesi var. Severim de onların. Ayda 2 defa kızı veririm. Ev işi yaparim dip köşe hep. 5 6 saat durur orda. Sonra anne diye ağlar getirirler hep. Aslında baş başa kalmaya ihtiyacımız varmış.
Bir eğitim kurumu vakıf gibiBir aydır konuşmuyosunuz ama eşiniz tüm sorumluluklarını unutmuş. Öyle 2 msj atayım ne lazım alayom demekle babalık kocalık olmaz. Mümkünse ayagınada gitmeyin. Böyle alıştırırsanız gecede gelmez sabahta. Bu nasıl bi dernekmiş gece 1 e kdr oturuyorlar. Al karsına konuş. İyi konuşmayalım ama bu gece gelmeleri nedir. Bu cocugu babamın evinden getirmedim. Tüm sorumlulugu bana bırakıp böyle kafana göre takılamazsın de bence. Derdi neymiş ögren. İşine geliyo tabi ohh ekmek elden su gölden. Koyma önüne yemegini. Yapma işini bak neler oluyo
Ama bu uyku saati çok sağlıksız. O yaşta bir bebek yeterli hormon salınımı için 10 da en geç uyuyor olmalıYok hayır asla. Üstüne asla gitmem. Ve o da bundan memnundu hep anlatırdı millete sağolsun eşim anlayışlı dernek vakıf konularında diye. Bakımım hep olur. Eşim eve gelmeden bakın küsüz değil mi hemen rujunu sürerim yinede. Zaten bekarken de alışığım bakıma vs. Bizim tek konu çocuk. Öğlen uykusu 1 saat sadece. Gece 1 2 ye kadar direniyor maalesef ve 6 7 defa uyanıyor. Sabah 11 kalkış saati.
Merhaba hanımlar... Eşimle tam 1 aydır küsüz evet tam 30 gündür evin içinde konuşmayan iki çiftiz. 4 senedir evliyiz 1 tane kızımız var 2 yaşında. Severek evlendik flört dönemimiz de oldu. O aşık olduğum adam gitti yerine inatcı duygusuz hissiz bir adam geldi. Kızım doğduğunda ilk kavgamızı yapmıştık. Eşim çalışıyor ben ev hanımıyım. Lohusalığım zaten zor geçti. Uykusuzluk vs. Eşime seslenmeye korkardım uykusunu feda edemez çünkü. Evet çalışıyor sabah işe gidecek. Ama ben de taze anneyim tercübesizim o sıralar. İlk dönemler o da baktı hakkını yiyemem. Ama ben yardımcı olur uzun dedikce bunu yaptı. Olaya puflaya. Ve kızım 2 yaşında 2 senedir sırf çocuk yüzünden kavga ediyoruz. Kolik bir bebekti zaten uyku düzeni sıkıntılı. Gece 3 gibi anca uyuyor emmeye kalkıyor 6-7 defa. Haliyle uykusuz oluyorum çöktüm iyice zaten buarada 35 yaşındayım.kızım uyanıyor sabah ezanına doğru uyumak istemiyor eşimde sinir oluyor. " baba yarın çalışacak kızım arabayla kaza yapmamı mı istiyorsun.? Siz annenle öğlene kadar uyursunuz" diyor hep kızım sana söylüyorum karım sen anla. Neyse sinir oluyorum belli etirmemek için eşime sen salonda yat diyorum gidiyor hemen salona. Bende kızla 1 - 2 saate yakın yatakta oynuyoruz. Buarada bende rahatsızım sağlık konusunda. İşte herkes kendini düşünüyor ben sağlığımdan oluyorum ama evlat işte bakmak ile hükümlüyüm. İşte 1 ay önce yine aynı olayı yaşadık kız uyumadı uyandı ağladı vs. Gerginlik yaşadık. O günden beri sadece mesaj yazar eve birşey lazım mı, kız napıyor... Bukadar.. 9dan aksam 7 ye kadar çalışıyor eve geliyor yemek yiyor saat 8 den gece 1 e kadar bir derneğe üye orda oluyor elbette Cafe ye felan da oturuyorlar erkek erkeğe. Ve bunu sadece 1 aydır yapıyor. sanki eve gelmek istemiyor o saati arkadaşları ile dernekte ve Cafe de geçiriyor. Çocuğumu ben büyüttüm ben baktım hep. Ağlamak istiyorum ama kızıma belli etirmemek için içime atıyorum. Çok güzel eğitiyorum kızımı rakamları vs öğretiyorum. Yemek ev işi, ütü çamaşır... Bunlar da var tabiki.. Kızım sadece günde 2 saat görüyor kızımı. 24 saat de sadece 2 saat. Pazar günleri çalışmıyor ama öğleden sonra çıkar evden yine gece 1 olur gelir. Kızım zaten 2 gibi uyuyor. Ve bunu kimseye belli ettiriyoruz buarada ne kendi ailesi bilir nede benim ailem.herkea bizi mutlu zannediyor. Buarada dediğim gibi ilk kavgamız değil bu. En fazla 2 gün küs kalırdık. Ve ben haklı olduğum halde bir adım atardım hep ve barışırdık konuyu açmadık bile tekrar. Ama busefer asla ilk adımı atan ben olmak istemiyorum asla. Eşim benden bekliyor ilk adım ama asla. İnat ettim allahım affetsin. Ayrı yatıyoruz tam 30 gündür. Asla cinsellik açıdan demiyorum. Salonda yatıyor zaten kendi hazırlıyor yatağını odaya. Yani zaten kendi salonda yatmak için can atıyor gibi. İşine geliyor tabiki çocuk sesi yok. Aramız iyiyken allahım günde belki her 10 dakikada mesajlaşırdık. Aşkım hayatım bitanem.... Şimdi günde 2 mesaj. Kız nasıl, eve birşey lazım mı. Bukadar. Ya o beni çok severdi inanırmısınız saçımın telini saklayan birisinden size bahsediyorum size. Ama adım atmıyor ve benden bekliyor. Kendimi zor tutuyorum ilk adımı atmak için ama yok yapmıyacağım. Hiç mi özlemedi beni anlamadım ki. Valla ağlıyorum her gece kızım ve eşim uyurken. Kendime kızıyorum kır şu inadını diyorum ilk adımı yine sen at diyorum. Ama yok birşey beni engelliyor buna. Buarada çırkin bir kadın da değilim ha boyum uzun kilom yerinde makyajımı eksik etmem. Giyimine dikkat ederim. Düşünün psikolojim bozuk ama yinede geceden ağlamış o gözlerime illa o makyajı yapacağımaslında psikolojik desteğe de ihtiyacım var bunun da farkındayım. Aklıma boşanmak bile geldi bu 1 aydır. Valla napacağım bilmiyorum. Buarada 2 gün sonra da doğum günüm var benim nasıl geçecek nolcak bilmiyorum. Uzun oldu affedin içimi döktüm size. Şimdi balkona sigara içmeye çıkayım. İçmem aslında ama içesim geldi gizlice alayım eşimin ceketten valla psikolojik en bittiğim aslında
Evet haklısınızAma bu uyku saati çok sağlıksız. O yaşta bir bebek yeterli hormon salınımı için 10 da en geç uyuyor olmalı
Sürekli bebeğinizi düşündüğümüzü yazmışsınız bakın bende bir doktor olarak yaziyorum.Evet haklısınız
Olur mu hiç önemsememek. Çabaladım ama inanın ki olmadı. 1 kızımı kaybettim ben erken doğum yaşadı ve vefat etti. Anneliğin önemini çok iyi biliyorum. Doktora da gittim. Atarax yazdı ve ben bir anne olarak bunu kulanmadan attım. İlginiz için sağolun inanın ki çabaladım ama olmuyorSürekli bebeğinizi düşündüğümüzü yazmışsınız bakın bende bir doktor olarak yaziyorum.
10 ile 2 arası yetişkin insanların bile uykuda olması tavsiye ediliyor . Bu birde bebek .
Bunun etkilerini bilmiyorsunuz ya da önemsemiyorsunuz gibi hissettim ama etkisi çok sagliksizlik olarak dönebilir .
Yok hayır asla. Üstüne asla gitmem. Ve o da bundan memnundu hep anlatırdı millete sağolsun eşim anlayışlı dernek vakıf konularında diye. Bakımım hep olur. Eşim eve gelmeden bakın küsüz değil mi hemen rujunu sürerim yinede. Zaten bekarken de alışığım bakıma vs. Bizim tek konu çocuk. Öğlen uykusu 1 saat sadece. Gece 1 2 ye kadar direniyor maalesef ve 6 7 defa uyanıyor. Sabah 11 kalkış saati.
9 dan akşam 7 ye kadar çalışıyor. Aynen banyo yaptırırım hep bu yüzden bebek yağı ile masaj yaparım. Yorulsun diye parka çıkarızEşiniz kaçta işe gidiyor ? Öğlen bir saatte uyumuş olursunuz.
Uyku konusunda çok üstüne gittim, gergin oluyorum demişsiniz ondan dolayı dedim.
Erken uyansın. 11 , 12 gibi öğle uykusuna uyuyun. Gece daha erken uyuyacaktır.
Uyumadan önce banyo , yağ sürme terapisi falan yapın.
Mama ile beslenmeyen bebekler emzıkde almıyosa gece emmeye uyanır.
Ben bir kız evladı kaybettim zaten yaşayıp Vefat eden bir kızım var. Bu kızm da ağlamısın diye emrinde oynuyorum ağlasa heöem kucakda veya meme de. Uykuyu ret ediyor. Doktora da gittim ama sonuç olmadı maalesef
Asla bizim evde küfür bile yoktur.Ne güzel sessiz sakin kavga edebiliyorsunuz.. bizde bardak canak ucusuyo