Eşimle küsüz

Anlatabileceginiz samimi bi yakininiz yokmu esinizle konusup nolucak aranizdaki sorun gibisinden konusup aranizi yapsin faydasi olur belki
Herkese bizi okadar severek ki ve en mutlu aile biziz zannediyorlar çünkü ben etrafıma öyle derim. Kendi aileme de. Karşı komşumun derdini dinler bir de akıl veririm.

İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta sözünü tutmayan adam artık eş değildir bence. Ve evlilik sadece bir tarafın taviz vermesiyle yürümez. Bunun adına evlilik denmez.

Yok hayır asla. Üstüne asla gitmem. Ve o da bundan memnundu hep anlatırdı millete sağolsun eşim anlayışlı dernek vakıf konularında diye. Bakımım hep olur. Eşim eve gelmeden bakın küsüz değil mi hemen rujunu sürerim yinede. Zaten bekarken de alışığım bakıma vs. Bizim tek konu çocuk. Öğlen uykusu 1 saat sadece. Gece 1 2 ye kadar direniyor maalesef ve 6 7 defa uyanıyor. Sabah 11 kalkış saati.

Ailem yurdışında eşimin ailesi var. Severim de onların. Ayda 2 defa kızı veririm. Ev işi yaparim dip köşe hep. 5 6 saat durur orda. Sonra anne diye ağlar getirirler hep. Aslında baş başa kalmaya ihtiyacımız varmış.

Evet saç telin arabanın dikiz aynasında olurdu o dereceydik

sabah 11 de uyanmasına izin vermeyin, daha erken bir saatte kaldırın, ilk gün dirense bile böyle devam ederseniz mutlak alışacaktır.Ama 11 de uyanırsa gece uyumaz.

Yine bırakın bebeği ama temizlik için degil eşiniz icin. Saçınızın telini saklıyormuş yahu adam bence sizde biraz süprizler falan yapın ne bileyim

Bir eğitim kurumu vakıf gibi

Ama bu uyku saati çok sağlıksız. O yaşta bir bebek yeterli hormon salınımı için 10 da en geç uyuyor olmalı

Ya bir çocuk uyumuyor diye sen salonda uyu denir mi? Herkes çocuk büyütüyor. Ben bekarım bana göre hava hoş da biz de çocukken babamızı görmezdik. Babamız ilgilenmezdi. Annem bile ilgilenmedi benim. Şu anlattıklarınız boşanılacak şeyler değil.

Evet haklısınız
Sürekli bebeğinizi düşündüğümüzü yazmışsınız bakın bende bir doktor olarak yaziyorum.
10 ile 2 arası yetişkin insanların bile uykuda olması tavsiye ediliyor . Bu birde bebek .
Bunun etkilerini bilmiyorsunuz ya da önemsemiyorsunuz gibi hissettim ama etkisi çok sagliksizlik olarak dönebilir .

Olur mu hiç önemsememek. Çabaladım ama inanın ki olmadı. 1 kızımı kaybettim ben erken doğum yaşadı ve vefat etti. Anneliğin önemini çok iyi biliyorum. Doktora da gittim. Atarax yazdı ve ben bir anne olarak bunu kulanmadan attım. İlginiz için sağolun inanın ki çabaladım ama olmuyor

Eşiniz kaçta işe gidiyor ? Öğlen bir saatte uyumuş olursunuz.

Uyku konusunda çok üstüne gittim, gergin oluyorum demişsiniz ondan dolayı dedim.

Erken uyansın. 11 , 12 gibi öğle uykusuna uyuyun. Gece daha erken uyuyacaktır.

Uyumadan önce banyo , yağ sürme terapisi falan yapın.

9 dan akşam 7 ye kadar çalışıyor. Aynen banyo yaptırırım hep bu yüzden bebek yağı ile masaj yaparım. Yorulsun diye parka çıkarız

Çocuğunuza karşı olan aşırı hassasiyetinizin ve çocuğunda bu dönemde anneye olan bağımlılığının farkında eşiniz. Ama, o da nasıl davranacağı konusunda çaresiz hissediyor olabilir kendini.
Siz de bebekle beraber sabah 11 e kadar uyuyorsanız. Sizin dinlenmek için fırsatınızın olduğunu, oysa kendinin işe gitmek için erken kalkması ve çalışabilmesi için uykusunu almış olması gerektiğini düşünüyor sanırım.
Derhal bu salonda yatma işine bir son verin öncelikle.
Çocuğunuz içinde ilk zamanlar zorlansanızda, uyku saatlerini makul şekilde ayarlayın.Gece emmek istersede ara ara kalkıp emzirin ya da su verin. Yavaş yavaş gece çok sık uyanmamaya başlar zaten.
Küslüğü daha fazla uzatmayın derim.İlk adımı o atsın diye bekleyip durmayın.Kavga etmeden güzelce üzüldüğünüz noktaları dile getirin sadece.Eminim eşinizde kayıtsız kalmayacak, çözüm noktasında o da elinden geleni yapmaya çalışacaktır diye düşünüyorum.

Anladım. Başınız sağ olsun. Böyle bir şeyin travması çok zor atlatılır. Sixe tavsiyem uzman yardımı alın lütfen. Böyle davranarak kızınıza da kötülük yapıyorsunuz aslında...

Bence gayet güzel bir evliliğiniz varmış..Eşiniz de klasik iş yapmayan bir tip..Kızınız daha küçük biraz büyüsün o babasını tavlar kendiyle zorla ilgilendittirirr.Ben dayanamaz barışırdım. Bence büyük bir probleminiz yok sadece inada binmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…