Eşimle küsüz

Eşine şöyle dıyebılırsın, bız gercekten pedagog ıle gorusmustuk ama beraber yatın demıstı bıze dr, ya da aynı odada olun demıstı bebekle. Ben bebegı arkama aldım, ortamızdaydı. Sende oyle yapabılırsın, cocugumuzun ılerıde daha saglıklı bırey olmasını ıstıyorsan bızımle yatması gerekıuor dıye. Babasınında aynı odada aynı yatakda olması gerekıyor dıye. Valla cok tehlıkelı bı yola gırıyosun aman dıkkat et. Bıdaha o yatagı bırlestıremezsın.

Aslında konumunu açmak istiyorum ama eşimin telefonunu anlamıyorum o şekil takip etmek istiyorum hani üye olduğu derneğe gittiğini biliyorum ya ben orda mı Cafe de mi diye. Ama yapma diyorum sonra. Valla şaşırdım kaldım
Eşinin hayatında bırı yok bence, rahatına düşkün bı adam. Komusmaya baslayınca anlarsınız gercek sıkıntısını. Cocuk hayatımızın ıcıne güneş gıbı doguyor :) babalar zor adapte oluyor :)

Benim takıldığım nokta 2 yaşındaki çocuk gece hala emiyor mu? 7-8 ay civarı gece beslenmelerini bırakmış olması lazımdı. Ayrıca odasını da ayırmanız lazımdı. Odası olsa, tek yatsa siz de rahat edersiniz, eşiniz de.
Mama ile beslenmeyen bebekler emzıkde almıyosa gece emmeye uyanır.

öncekikle kiziniz 2 yasinda ve gece 2 de uyuyor demişsiniz.
acilen bi uyku rutini oluşturmaniz gerekiyor.
gelişim doneminde bir bebgin saglikli buyumesi icin uyku duzeni şart.
ikincisi ise uyku rutini oluşturursaniz eğer sizde daha iyi bi ruh haline sahio olursunuz.
yanlis anlamayin,okuduklarimdan cok iyi bi anne oldugunuzu zaten hissettim.
2 yasinda bir kizi olan annenin nacizane tavsiyesi olarak gorun..
bende esimde calisiyoruz.
ara ara bizimde inisli cikisli hallerimiz olur.
ama en cok kizimin uyku rutini bozuldugunda oluyor gerginliklerimiz.
bozuldugunda tekrardan olusturmak icin direniyoruz.
ve basariyoruz tekrardan.
bellikk birbirinizi seviyorsunuz,benim size tavsiyem saglam bi rest cekip esinizi silkelemeniz.
esiniz şuan cok alişmis arkadaslarina.
bu surecte evini sorumluluklarini unutmuş.
silkelemenizde fayda var.
inşallah duzelirsiniz yine..
uzulmeyin hepimiz yasiyoruz bu tarz şeyleri

Herkes çok olumsuz yorum yapmış.
Sizin kavga nedeniniz kızın sabah ezanjnda uyanıp tekrar uyumak istememesi ise , kız uyandığında onu başka odaya götürebilirsiniz veya eşin başka odada uyumaya devam etsin. Sabah erken kalktığı için çok haksız göremedim. Tek sebep buysa. Yani kız uyumuyo diye ucunuzun de ayakta olmasına gerek yok ki. Ayrıca her gece sabah 5 de uyanıp uyumamsi da normal değil siz o saatte uyanıp oyun oynadıkça onun düzeni iyice bozulacak. Bn oglum gece uyandiginda odanın ışığını hiç acmazdim uyuyana kadar kalkmazdim konusmazdim . Çalışıyorum ben uğraşamam her gece saatlerce ayakta durmaya. Ki onun da düzeninin oturması lazım sağlıklı büyümesi için..

Oturup konuşun eşinle güzelce.

Alin karsiniza konusun otuz gun cok uzun bir sure bizde 25 gun konusmamistik simdi konuyu okurken esime bahsttimde hatrlamadi bile. Oda ozlemistir sizi ama.inadindan konusmuyordur yoksa boyle araya cok sogukluk girer.

öncekikle kiziniz 2 yasinda ve gece 2 de uyuyor demişsiniz.
acilen bi uyku rutini oluşturmaniz gerekiyor.
gelişim doneminde bir bebgin saglikli buyumesi icin uyku duzeni şart.
ikincisi ise uyku rutini oluşturursaniz eğer sizde daha iyi bi ruh haline sahio olursunuz.
yanlis anlamayin,okuduklarimdan cok iyi bi anne oldugunuzu zaten hissettim.
2 yasinda bir kizi olan annenin nacizane tavsiyesi olarak gorun..
bende esimde calisiyoruz.
ara ara bizimde inisli cikisli hallerimiz olur.
ama en cok kizimin uyku rutini bozuldugunda oluyor gerginliklerimiz.
bozuldugunda tekrardan olusturmak icin direniyoruz.
ve basariyoruz tekrardan.
bellikk birbirinizi seviyorsunuz,benim size tavsiyem saglam bi rest cekip esinizi silkelemeniz.
esiniz şuan cok alişmis arkadaslarina.
bu surecte evini sorumluluklarini unutmuş.
silkelemenizde fayda var.
inşallah duzelirsiniz yine..
uzulmeyin hepimiz yasiyoruz bu tarz şeyleri
Öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Kızım hiç yalancı meme emmedi kolik bir bebekdi 1 seneye yakın sürdü bu. Ayrıca benim bir kaybım var yani yaşayıp vefat eden bir kızım. Bu kızımdan önce. Korkularım çok ağlamasın yeter ki diye şuan yönetimi kızma verdim maalesef. Ve hale emiyor. Ek gıdası çok iyi yemek yiyen bir çocuk şükür. Ama alıştı vazgeçmiyor. Kızımla öyle bir bağımız var ki şaşırırsınız siam ikizleri gibiyiz. O memeyi illa emecek ve uyumamak için direniyor maalesef. Ve çok uyanıyor. Eee dese hop kucağıma alıp emziriyorum. Doktora da gittim bu yüzden. Ayrı odada yatsın bekleyin ağlayarak yorulur uyur zaten dedi. Denedim bunu ama fayda etmedi içim acıdı ağlarken yine başaramadık. İnşallah düzelir rutini. Eşime gelince asla boşanmak değil niyetim. Bekaren evci en değilmiş zaten. Evlenince herkes şaşırmıştı evde diye. Ama işte 1 seneye yakın değişti bu. Arkadaşsız yapamıyor. Biz Nintendo felan oynardık ilk evliyken heer gün gezerdik. Bilemiyorum dua ediyorum anca

Of bu inatlaşmalar. Zaman kaybı sadece. Zaman geçtikçe sinir çoğalır. Güzel kardeşim kır inadını. Boşver ondan bekleme, sonuç aynı. Kahve yapicam sende istiyormusun de. Ben öyle yapıyorum. Inat ne yahu, ne gerek var, neyi halleder allah aşkına
Çayı bile anca kendime demliyorum ben evde olsa herzaman yapacağım bunu. Çok korkuyorum halimizden

Herkes çok olumsuz yorum yapmış.
Sizin kavga nedeniniz kızın sabah ezanjnda uyanıp tekrar uyumak istememesi ise , kız uyandığında onu başka odaya götürebilirsiniz veya eşin başka odada uyumaya devam etsin. Sabah erken kalktığı için çok haksız göremedim. Tek sebep buysa. Yani kız uyumuyo diye ucunuzun de ayakta olmasına gerek yok ki. Ayrıca her gece sabah 5 de uyanıp uyumamsi da normal değil siz o saatte uyanıp oyun oynadıkça onun düzeni iyice bozulacak. Bn oglum gece uyandiginda odanın ışığını hiç acmazdim uyuyana kadar kalkmazdim konusmazdim . Çalışıyorum ben uğraşamam her gece saatlerce ayakta durmaya. Ki onun da düzeninin oturması lazım sağlıklı büyümesi için..

Oturup konuşun eşinle güzelce.
Öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Kızım hiç yalancı meme emmedi kolik bir bebekdi 1 seneye yakın sürdü bu. Ayrıca benim bir kaybım var yani yaşayıp vefat eden bir kızım. Bu kızımdan önce. Korkularım çok ağlamasın yeter ki diye şuan yönetimi kızma verdim maalesef. Ve hale emiyor. Ek gıdası çok iyi yemek yiyen bir çocuk şükür. Ama alıştı vazgeçmiyor. Kızımla öyle bir bağımız var ki şaşırırsınız siam ikizleri gibiyiz. O memeyi illa emecek ve uyumamak için direniyor maalesef. Ve çok uyanıyor. Eee dese hop kucağıma alıp emziriyorum. Doktora da gittim bu yüzden. Ayrı odada yatsın bekleyin ağlayarak yorulur uyur zaten dedi. Denedim bunu ama fayda etmedi içim acıdı ağlarken yine başaramadık. İnşallah düzelir rutini. Eşime gelince asla boşanmak değil niyetim. Bekaren evci en değilmiş zaten. Evlenince herkes şaşırmıştı evde diye. Ama işte 1 seneye yakın değişti bu. Arkadaşsız yapamıyor. Biz Nintendo felan oynardık ilk evliyken heer gün gezerdik. Bilemiyorum dua ediyorum anca

Benim takıldığım nokta 2 yaşındaki çocuk gece hala emiyor mu? 7-8 ay civarı gece beslenmelerini bırakmış olması lazımdı. Ayrıca odasını da ayırmanız lazımdı. Odası olsa, tek yatsa siz de rahat edersiniz, eşiniz de.
Ben bir kız evladı kaybettim zaten yaşayıp Vefat eden bir kızım var. Bu kızm da ağlamısın diye emrinde oynuyorum ağlasa heöem kucakda veya meme de. Uykuyu ret ediyor. Doktora da gittim ama sonuç olmadı maalesef

Ben olsaydım bu durumda eşimden habersiz ailemi ziyarete giderdim. Tüm iletişim kanallarını kapatırdım ki meraktan deliye dönsün.
Ve o adım atana kadar dönmezdim.

Herkes çalışıyor bu bir özellik değil. Nice anneler uykusuz sürünerek hergün işe gidiyor. Hiç dinlenmeden 7/24 çalışıyor hem evde, hem işte.

Paşamız keyfi kaçmasın diye salonda yatıyor, kızına lütfediyor 2 saatciği, siz de bedava hizmetçisi. Yemeği hazır, kıyafeti ütülü, ev temiz. Siz ağlarken o alemlerde eğleniyor.
Oh ne güzel dünya.
Ailem yurtdışında maalesef anca görüntülü konuşuyoruz ve bilmiyorlar durumu.

Kiziniz iki yasina gelmis emzirmeyi birakin gece uyanmalari bitsin ve cocugun uykusunu duzene sokmak icin cabalayin odanizda yatiyorsa odanizi ayirin. Bunlar size bayagi fayda saglar. Benim esimde cok ilgili bir baba ama 24 saatte iki saat cocugumu goruyor normal cunku isten geliyor bir iki saat ilgileniyor e yorgun adam ne yapabilir ama benim cocugum erken yatar ve kendi odasinda uyur gece kalksada esim uyanmaz. Calismadigim icin su anda sorumlulugun cogunu ben aliyorum tabiki. Ama calismaya baslasam o daha fazla ilgilenir biliyorum. Kusluk konusuna bisey demiycem ben cocukla ilgili konularda bu dediklerimi yapmaniz gerektigini dusunuyorum hicbir cocuk aksam ondan sonra uyanik olmamali. Olmaz demeyin ugrasirsaniz olur cocugun uykularini duzenleyin
Ben bir kız evladı kaybettim maalesef bu kızım da ağlamısın diye direniyorum doktora da gittik ama fayda olmadı maalesef. Ağlarsa birşey olacak korkum var. Evet yanlış yapıyorum farkındayım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki .biz de sürekli küsen tipleriz.ama hic bir ay olmadi tabi ki sadece 2 gün sürüyor.ya o adim atıyor ya ben ama bir ay içinde de 100 kere kavga ederiz.sadece onu suçlayamam bende çok alıngan ve inatciyim öfke kontrolüm hic yok.bizimde çoğu kavga çocuk yüzünden zaten çocuktan sonra pek bi ortak noktamız kalmadi.size tavsiyem 2 gün sonra doğum gununuzse biraz daha bekleyin eğer bir sey yapmazsa mesajla içinizi dökün .ben bazen yüzüne soyleyemediklerimi mesajla söylüyorum.
Valla bilmiyorum bekliyeceğim artık. 😑

Ben bir kız evladı kaybettim maalesef bu kızım da ağlamısın diye direniyorum doktora da gittik ama fayda olmadı maalesef. Ağlarsa birşey olacak korkum var. Evet yanlış yapıyorum farkındayım
Zordur ozman sizin icin ama aglamktan cocuga bisye olmazki siz aglamsin diye ugrastikca o agliycak uykusuyla aglamanin bir baglantisi yokki

Vefat eden bir kızım var benim. Ve bu kızm ağlamasın diye emrindeyim hep. Evet bu yanliş ama korkuyorum buna da birşey olacak diye

X