Eşimle küsüz

Evet aslında öyle bir şüphem yok. Eşim bekaren de annesi gilde pek durmamış. 1 seneye kadar iyiydik beraber yapardık herşeyi ama 1 senedir arkadaşlarına aşık

Aslında sever fotoğraf felan isteren fazla nasıl kız birşey lazım mı ve foto kızın inşallah dediğiniz gibi olur.

28 aylık oğlum var o kısmına fazlasıyla hakimim :) ancak gece beslenmesinin belli bir aydan sonra kesilmesi gerekiyor, bebekte diş çürümesi gibi olumsuzluklara neden olabiliyor çünkü.
Maşallah Allah bagıslasın, bende oyle duymustum aslında, ama dr um :) gag dese emzır gug dese emzır dedı bana, öyle bı anlattıkı anne sütünü sagıp bı bardak ıcesım geldı:)) geceyi bıraktıramıyorum mama da yasak, inek sütü ve tüm süt ürünleri zararlı, mama da zararlı. Bu ara kafamda bı badem sütü var. Gece uykusundan öncr versem sabaha kadar uyur dıue dıye dusunuyorum, evet konu sahıbı aslında bızım bebeklerımızı gece meme den ayırmak lazım aslında

Öncelikle o bisey lazim mi mesajina cevap vermemekle başla derim. Adam hayatini yasio sen evde köle gibi afedersin. Cocuk kolikse bile bunun suclusu erkeklerin hiperaktif bozuk genleri. Bi zahmet ilgilensin cocuguyla. Hic dogum gunun icin özel bi beklentiye girme bu adam silmis sizi. Gercekten cok fena bi hayat bu sizin icin. Acilen ise gir cevre yap. Boyle her gecen gun daha beter olursun.

Konunuzu okuyunca yüreğim daraldı, çünkü eşimle birkaç günlük küslük yaşadık bir iki kez. O günlerin bana nasıl zehir olduğunu biliyorum. Küslük berbat bir şey, 30 gün çok olmuş gerçekten. Seviyor seviliyordunuz yazık etmeyin ilişkinize inşallah aranız düzelir. Dua edin bolca. İçinizde eşinize karşı nefret büyütmeyin eğer ciddi bir kabahati yok ise. Ben de uyku konusunda hassasım ve eşim bazen işe geç gideceği zaman takılırım ona oh ne güzel geç uyursun sabah ne de olsa uyanmican filan. Uykusuzluk insana saçma şeyler de söyletebiliyor. Umarım düzelir aranız.

Tüm yorumlari okumadım ama yazmak isterim, cok benzeriz ve biz daha 2 senelik evliyiz, surda 2-3 ay öncesine kadar en ufak her tartışma 3-4 günlük küslüge sebep olurdu, ben konusmamaya dayanamayip yeni bi kavga çıkarır bı şekilde sonuca baglardim. Aşırı yıpratıcı bi süreç ya.. neler yaptim mektup da yazdım güzelce anlattim tartismalarin günlerce küslüge dönmemesi konusunda, beni anladi sözde hak verdi ama yine ayni oldu hep. Ama ben küsken asla ona hizmet vermem, resmen grev gibi ne yemek yaparım ona ne ütüsünü yaparım ne başka bişey. O beni görmezden gelip konusmayacak ama ben onun hiçbir işini aksatmicam öyle mi? Aslaaa..

Tabiki esin haksız ama sen de tam olarak haklı değilsin bence. Bir çocuğun 2de 3te uyuması demek sizin özel hayatınızın hic olmaması demek ki zaten. Özel hayattan kastım sex degil birlikte baş başa çocuk gürültüsü olmadan iki bardak çay bile içemiyorsunuzdur.
Sen bu çocuğu 2de uyumaya alıştırdın çünkü sabah erken uyanıp senin keyfini kaçırmasın diye. Ama adam ise gitmek için 8de uyanıyor.
Bana biraz bencillik yapıyorsun gibi geldi; adam artık illallah demiş olabilir

Benim esim de sizinki gibi inatçı.Ben konusmayinca konusmuyor ve ayni evin icinde bazen uzun süre yabanci gibi yaşayabiliyoruz.Biz de birbirimizi severek evlendik,çocuğumuz yok.Neredeyse her tartismamiz ben kizip konusmazsam küslüge variyor.Bir kere de gönlümü almaya çalizmaz yani.Sizi çok iyi anliyorum ve bazen esimin beni sevmedigini düsünüyorum.Özel günlere de eskisi gibi önem vermiyor.Doğum günüm de ögle olduğu halde kutlamayinca suratim asilmisti.Ne oldu dedi,yok bir sey dedim anladi tabi halimden ağlasaydin bir de çocuk musun ya sen falan dedi çok bozuldum güya beni kahvaltiya götürecekmis bekleyememisim kizdi bir de. Ama bir sey demeyince nerden bilebilirim dedim. Kaç gün konusmadim.Ben konusmayinca o da konusmadi.Sadece iyiyken iyi ama bencil

Bizim de ayni,sadece biz 7 yillik evliyiz ama hep ayniydi.

Yani ben bilmiş annelik taslayanlara gıcık olurum o yüzden öyle bişey yapmak değil asla niyetim. Çocuk neden uyumuyo iyi düzen kuramamissin fln diyemem herkesin yaşadığı farklıdır
Ama sizin ruh ve beden sağlığınız için ve onun da gelişimi için gece bu kadar uyanık kalmaması çok önemli
Onu geçtim hiç yapamiyorum diyo olabilirsiniz ama eşiniz sabah işe gidiyor gerçekten de dediği gibi her gece uyanıp başında beklese sinir hastası olur erkeklee bizim kadar metanetli değil malesef aynı Sabri ve özveriyi bekleyemezsin . Kendi diyormuş siz annenle öğlene kadar uyursunjz bırak ben uyuyim kızım diyormuş. Gece ondan bişey bekleme bence. Ben calisiyorken eşimden gece hicbisey istemezdim çünkü gönüllü olarak oğlumla doya doya ilgilenmek isterdim , ama.bir keresinde o kadar yoruldum ki sabah 4 e kadar sallaidm uyumadı ondan rica ettim o da ilgilendi ertesi gün surat 5 karış. Neymiş alt katta annesi varmış onu yardıma cagirsaymisim ben ona eziyet etmekten zevk aliyomusum sabah işe gidecek uyandirmisim. Boylelee bunlar . Ki her gece aynı şeyi yasiyosaniz haksız değil bence.
Diğer sorunları bilemem ben bu konu özelinde yazıyorum

1 ay da laf mı ya, biz aynı evde adam bna 7 ay küstü. 7 ay boyunca da koltukta uyudu. Noldu peki içimde sevgi, sefkat namına herseyimi bitirdi. Ve sonuç boşandım. Benim size tavsiyem alıştırmayın sürekli siz adım atmaya, alttan Almaya alıştırmayın. Çünkü bu sefer göreviniz GB oluyo ve sizden beklio siz yapmadıkça da hırcınlasacak. Bnm evliliğim de ben suclu sucsuz aramaz hep gider sarılır, öper zorla da olsa barışırdım. En son kavga ettik büyükçe ama gitmedim barısmaya 7 ay sonunda evden ayrıldım. Şimdi bosandık hala dioki bna 7 ay boyunca Bi kez gelip aşkım, canım demedin beni alıp yatagıma götürmedin. Töbe yarabbi ya. Bak yine benden beklemiş 7 ay hem de.

Kaç aylık acaba? Yani yenidoğanken gak dese emzirmek guk dese emzirmek gerekli zaten. Ama belli bir aydan sonra gece emmelerini bırakmak lazım. Çünkü acıktıkları için değil alıştıkları için kalkıyorlar. Yatmadan 1-2 saat kadar önce tok tutacak şeyler yedirirsen eğer geceyi daha rahat atlatırsın. Her kalktığında da meme yerine su ver :) benim oğlum susadığı için kalkıyormuş, hala da öyledir. Bazı geceler uyanır, bana seslenir gözleri kapalı ben gider suyunu verir, yatağıma dönerim.

Ben bebeklik döneminde yoğurt, hurmalı irmikli muhallebi tarzı şeyler veriyordum. Onlar baya tok tutuyor.

Gece memeyi bıraktırınca uyku kalitesi de artıyor hem anne de hem de bebekte. Kendinize boşa eziyet etmeyin hanımlar :)

Ay aynı biz. Asla ev isi yapmam. Yemekte yapmam. Benim esim inattir..ben hic inatçı birisi değilimdir ve inat insanları sevmem
Mantıksız gelir bana inat. Bizde de kendisi açlıktan ölür yemek soyler bana sırnaşır yicen mi? Ben yemek söylucem yer misin diye adım atar
Inadi bana Esim öğretti.. gercekten cok yıpratıcı ev zindan oluyor bence

Aynen sadece kendime yetecek kadar az az biseyler ayarlar yerim çayı bile az demleyip kalani hemen dökerim ki o içemesin, içerse de kendi demlesin içsin, aldığı nefese bile sinir olurum o günlerde. Çok yorucu çok yaralayıcı gerçekten, eşim askerdeyken baya bu konuda laf soktum, orda daraliyodu bunaliyodu, laflarimla biraz anladi heralde geldiginden beri fazla uzamiyor küslükler, bakalim ne kadar sürecek..
Ben de adım atmıyorum her gecen dk daha da hırslandigim için iki tarafli inatla sinir harbine dönüyor resmen

Aynen yaa ben boğmak istiyorum acayip sinir oluyorum dedigin gibi sinir harbi. Bir de boyle kendi hallerinde bilgisayarla telefonla ugrasiyorlar ya daha da beter oluyorum. Fazla uzamiyorda daha iyi. Düzelecekler yapacak birsey yok. Bir kavgada tek hatali olmuyor. Kendilerinde de hata var yanlış mıyım.

Kesinlikle, ben hicbiseyden tat almazken o çekirdek citleyip tv izliyo deliriyorum :) insallah duzelirler valla böyle ömür mü geçer

O iki mesajı da vicdanı rahat etsin diye atıyordur bir mesajla eş ve baba olduğunu sanıyorsa
Bir insan düşmanı da olsa bu kadar ilgisiz olamaz imkansız yani en kötüsü kavga edersin hayat belirtisi yaparsın,bir tepki verirsin yani.
Nötr olması susması ve susturması iyiye işaret değil.
Alıp karşınıza bitsin deseniz hayır demeyecek gibi.
Bu adama bu saatten sonra birsey tesir etmez.
Evlat bir insanın yumuşak karnıdır, ona dahi soğuk davranıyorsa ölmüş demektir.
Hissiz,ölmüş bitik bir adam için hayatınızi ziyan etmeyin.
Arkadaşlarıyla geçirsin ömrünü

Benım 18 aylık, dr um da 2 yaşına kadar dedı. Ben bu kadar emzırmem sanıyordum, doktorada şaşırmıstım, 19 aylık bebegım her aksam eve gidince sagıp ıcırıyorum, sabah da süt bırakıyorum demıstı, şaşırmıstım o kadar emzırmem sanıyodum. O zamanlar 3 aylıktı bebegım :) Bi kaç kere su da verdim, ama ben bılmıyorum ya zamanı degıl ya beceremiyorum bı kaç ay daha beklıyorum aşılarıda bıtsın komple bakalım 2 yaşı buluyor. Tabıkı tam 18 ay 10 gundur uykusuzum, yorgunum bitkinim az daha sabır bu kışı da atlatayım saglık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…