Eşimle küsüz

Eşinize hak verdim gerçekten . 2 yasındaki çocuğu gece 2 den önce uyutamayıp olmuyor demek bence tamamen olaya bakış acimizi gösteriyor.

Allah kolaylık versin çok zor, çok iyi anlıyorum
Tabii ki 2 yaşına kadar emmeli. Ben de 25 ay kadar emzirdim. Hedefim 30du ama sütüm çok azaldı, memelerim gıdıklanıyordu dayanamadım ama gece emmelerini bırakması lazım diyor uzmanlar hep. Çok şükür, oğluma yakın olduğum için sağıp vermeme gerek kalmadı çalışırken. Üstelik 7 aylıkken işe dönmek zorunda kaldım ben... ama sonra 10 ay civarındayken bir süre ücretsiz izin kullandım. Ama sana tavsiyem lütfen önce gece emmesini bırak. İkisini birden bırakman çok zorlar ikinizi de. Travma resmen çocuğa. Sonra da tamamen memeden keserken azaltma yöntemini kullanabilirsin. Ben öyle yaptım. Çok zorlamadı o yüzden (memeye çok düşkündü).

keşke 2 gün sonra yazsaymışsınız.. ama eşinizi çok şımarmışsınız bnce hep siz adım atıp af dilemişsiniz bnce biraz daha bekleyin adımı o atsin

Çok teşekkür ederim Insallah bakalım bende onerdıgınız gıbı azaltarak gıdecegım, bende hazır degılım ayrılmaya ama cok da yorgunum. Uclarını hıssetmıyorum artık, bakalım bı sure daha sabredecegm

Eşinize hak verdim gerçekten . 2 yasındaki çocuğu gece 2 den önce uyutamayıp olmuyor demek bence tamamen olaya bakış acimizi gösteriyor.
Yaşayın ve görün derim Ozaman.belki bir nevi de olsa anlarsınız. Benim eşimin teyzesinin kızı Balıkesirde pedagog 14 senedir. Ve onunla hep görüşürüm fikir alırım. Kendisi bile beni anlıyor ve bekle sabret diyor. Çabamı görüyor ve biliyor. Beraber denedik 2 hafta tatil için geldi bize. Ama mümkün değil olmadı. Anneliğimi bu şekil sorgulayamazsınız ve eşim için hak veriyorum demişsiniz. Diyorum ya yaşayın ve görün belki Ozaman anlar ve kime hak vereceğinizi görürsünüz

Nedemek ya adam günde 2 saat görüyor çocugu.şaka mısınız ben anlamadım?
Ağzına ederim valla ben.
Bu çocuklar tek başımıza yapılmıyo.
Biz nasıl annelik görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz onlarda kaçamak oynayamaz.
Kocam işten gelir yorgun , azcık dinlenir , çocugu parka yada mrkete falan götürür 1-1bck saat,o esnadada ben duş alıp yatarım az kendime gelirim.sonra evde oyun oynarlar ben yine dinlenirim ,tabiki annelerin dinlenmesi nasıl oluyosa okadar dinlenirim.ben çocukla meşgulsem eşim yemeği hazırlar .eşiniz size nefes aldırmazsa o evlilik biyerde patlar.
Geri adım atmayın.
Barışmak istediğinde bütün bunları yapmasını talep edin.
Malesef beyfendi kolaya kaçmış , sizin üstüne atmış çocugu kendisi keyifte.yok öyle bi dünya.

Çookk iyi anlıyorum seni. Bizde 3 haftadır konuşmadık. Bizde çocuk yok mesajda yok yani :) Dedipin gibi dışarıya rol yaptık, araba da evde çıt yok. Geçen ablam sinemaya bilet almış hep beraber oraya gittik iyi geldi gibi yeni yeni konuşmaya başladık ama gerginlik devam ediyor. Sakın ilk adımı atma. Bende senin gibiydim küssek bile yatağa girince sarılırdım ama arkamı dönüp yatıyorum. Beklediğini fark ediyorum ama yok hep kadınlar yuva kurmaz. Bu yuva ikimizin biraz da onlar adım atsın. Ben bir iki yemek ve temizlikte yapmadım enayi gibi hissettim kendimi. Adam benimle konuşmasın ben güzel vaktimi ona yemek için mi harcıcam?! Yaptım bi tost yedim o vaktimi başka şeyle geçirdim. Tabi bu soramadı da niye yemek yok diye. Sorsa çat diye dicem aaa benim evde olduğumu fark ettin mi sen diye ay bende doluyum döküldüm iyice kusura bakma. Dicem o ki sabr et o gelecek. Özellikle doğum gününü bekle. İnşallah bir şey yapar.

2 gün sonra napıcak bakalım doğum gününüzde merak ettim.Buraya yazın.Eğer hiçbir şey yapmadıysa eşinizin sevgisi kalmamış dicem.

Merhaba tatlım... öncelikle çok fazla üzülüp panik olma lütfen. Bir ay küs kaldık diye boşanırız, benden vazgeçer diye düşünmeni gerektirecek bir problem yok gibi görünüyor.
Yazdıklarını okudum. Öncelikle başın sağolsun. Zor bir kayıp yaşamışsın, üstüne annelikle ilgili sıkıntıların iyice seni bunaltmış. Senin psikolojin bozuldukça eşin de mutsuzlaşıp evden ve senden uzaklaşmayı tercih etmiş. Şimdi onu dinlesek O da neler anlatır. Problemler asla tek taraflı olmaz bunu unutma. Zaten senin psikolojin normal değilken eşinle de sağlıklı iletişim kurabildiğini düşünmüyorum. Senin öncelikle kendini iyileştirmen gerekli. Doktor sana emzirmeyi kes demiş ama yapmamışsın. Sana bu konuda kimse yardımcı olamaz. Ancak sen bir şeyleri başaracaksın. Kızımla siyam ikizi gibiyiz demişsin ki bu hem senin ama en çok kızın için çok tehlikeli. Farkında olmadan ama isteyerek kızını sana bağımlı bir birey olarak yetiştiriyor olabilir msn? Tabii ki çabalıyorsundur ama ben senin yazdıklarından annelik kısmında sıkıntı gördüm.
Hal böyle olunca evde işler fazlaca sarpa sarmış. Sana yardımcı olacak tek kişi sensin. Silkelenip kendine gelmen, kaybının acısının üstesinden gelmen, kızını emzirmeyi bırakman, kızınla ilişkini daha sağlıklı hale getirmen gerekiyor. O zaman sen mutlu oldukça eşinle de aran düzelecektir. Ama önce sen iyileş, sen ayağa kalk.
Eğer yapamam diyorsan, çabalamazsan her şey daha da kötü olur. Çocuğundaki sana bağımlılık artar ve yaşamının her döneminde sana problem olarak geri döner. Eşin iyice senden uzaklaşır. Sen de sadece eşinde sorun var zannedip kısır döngü içinde debelenip durursun. Peki böyle bir hayat geçirmek ister msn?

Çalışsa bile babanında bazı görevleri var... Bunu her erkeğe öğretmek lazım.. Ne sanıyor bunlar kendilerini?? Benim eşim yerine göre altını bile değiştirdi. Bence annelik gibi Babalık ta görev diyin ona öyle 2 saat sev. Küs ama yaptığım yemeği ye yokyaaaa!!! Kız yapmasana yemek nasıl sinir oluyorum böyle adamlara. Anlatılanlara göre suçunuz yok özürmü diliycen hayır tabi ki. Herhalde ben olsam bu durumda babaevine yollardım adamı

Yaşamam cunku yapamayacagimi bildiğim için anne olmayacağım .
Ayrıca 2 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz , 3 kere sabah 7 de kaldırsanız bu uykusu düzene girer. Kalkmiyor mu giydirip sokaga çıkarın açılır . Uzgunum ama 2 yasindaki cocuk nasıl olur biliyorum , kendinizi kandırıyorsunuz bence .
Eşinizi düşünün çocuğunuzu düşünün o çocuk 9 da yatakta olmalı sabahTa erken kalkmalı . Sadece gece uyurken salgılanan hormonlar var ,o çocuk hepsinden mahrum kalıyor. bebeginize ne ölçüde zarar verdiğinizin farkında değilsiniz .

Yalnız ben size imalı yada kötü hiçbişiy demedim. Sadece haklı haksız ayırtemkizin sürekli alttan olan bne oldugum için, adam 7 ay dile kolay benden adım beklemiş dedim. Siz adım atmayın alıstırmayın daha fazla yani kırsın inadını demek istedim. Benim cocugum yok ne anlatım ne bilirim yorum yapamam bilmediğim şeye.

Alın karşınıza ve bu dediklerinizi bir sorun bakalım..
Sen beni çok severdin, saçımın teline birşey olsun istemezdin ne oldu şimdi?
Nede böyle olduk diye?
Öyle sabah gidip akşam gelmek ile baba olunuyor mu ?
Çocuğuna ne kadar zaman ayırıyor?

Naptınız merak ettim doğum gününüzdü galiba bugün bir sey yaptı nı eşiniz

Eşimle birbirimize küsmek istesek de küsemiyoruz birimizden biri illaki gülüyor barışıyoruz bir saat içinde :) eşler küs kalmamalı hele 30 gün çok fazla.. sen bi adım at emin ol o sana daha çok adım atacaktır.. hem küsmek bi iletişim şekli değildir derdiniz neyse uzun uzun konuşun bir çözüm bulmaya çalışın.. birbirinizi yıpratmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…