- 11 Eylül 2020
- 2.204
- 562
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Benim eşimde baştan söyledi.Sevme konusunda sıkıntı yok çok seviyor,gündüzleri yanına alıyor sadece yatarken yatakta istemiyor ama bu kezde kapılar kapalı olduğunda kedi miyavlıyorBenim eşim de kedileri çok sever bizim de bir kedimiz var ama yattığımız odaya girmesine karşı başta açık açık söylediği için evlendikten sonra şaşırmadım, benim kedim büyük gece birlikte uyuyamasakta gündüz bir şekilde telafi ediyorum onunla zaman geçirerek. Sizinki yavru olduğu için sürekli ilgi ister yanınızdan ayrılmak istemez ve yaramaz olur haliyle. Büyüdükçe sakinleşir merak etmeyin.
bizimde miyavlıyor o miyavlayınca içeri almak istiyorum hatta bir kez aldım ama yatak başlığı kumaş bizim ordan direk yatağa atladı korktukKapıyı örtüm diye miyav miyav miyav bıkmadan miyavladi bu sabah. Açtım aldım içeri mecburen. Yine de vazgeçmem ondan.
kedi fobisi yok,sadece gece yatarken yatakta istemiyor ama bu kezde kedi kapı kapalı olunca daha çok merak edip miyavlıyor.bir çözüm bulamadıkHenuz bebekmiş, zamanla öğretirseniz odaniza gelmemeyi öğrenir belki zamanla. Esinizin fikrine saygi duymalısınız. Kedi fobisi olsa hic sahiplenemezdiniz, en azindan evde kedi bakmaniza ses çıkarmıyor. Kedinizle uyumak istememesi cok normal.
Evcil hayvanlar da, çocuk kararı gibidir. Çiftler arasında ortak bir kararla eve kabul edilmeli. Çiftlerden birisi hayvanlardan hoşlanmıyor rahatsız oluyorsa devamlı sorunlar çıkar.Benim kedim British 2 yaşında..Beraber uyur beraber uyanırız..Bazen gece 4 gibi atlar zıplar ama olsun evladımız o bizim.kedimiz 4 aylık,evimiz dubleks üst katta yatıyoruz.gece uyurken kedi yanımıza geliyor ve üstümüze atlıyor eşimde bu durumu istemiyor.geçen akşam kızımla uyurken yanımıza geldi eşimde diğer odada yatıyordu.kızımla ikimizin yattığı odaya geldi kızım babasına seslendi bende götürme aşağıya böyle daha çok merak ediyor dedim eşimde bana kızdı üzerimize atlıyor uyurken çok meraklıysan sen yanına al dedi çok sinir oldum
başkalarından duyuyorum kedimizle uyuduk,yatağın başında uyudu aramızda uyudu gibi şeyler ama benim eşim kedimiz çok hareketli olduğu için istemiyor.merdivene karton koyduk gelmesin diye ilk zamanlar gelemiyordu ama artık kartonu yırtıp gelmeye başladı
salon ve mutfak bir bizim bazen mutfak tezgahına çıkıyor,hayır diyerek alıyoruz hemen ama bunlar olan şe
yavru olduğu için mi böyle yada karakteri mi bilemiyorum,kedisi olan varsa bana fikir verebilir mi?eşimle bu konu yüzünden anlaşamıyoruz
Bizim kedi 3 yaşında,ben akşam eve gittiğimde mutfağın tezğahında dolaşmış oluyor gündüzleri.Kokusunu çok sevmediğimden kızım okuldan gelir gelmez temizliyor ben gelmeden:))Ne var tezgahta anlamıyorum.kedimiz 4 aylık,evimiz dubleks üst katta yatıyoruz.gece uyurken kedi yanımıza geliyor ve üstümüze atlıyor eşimde bu durumu istemiyor.geçen akşam kızımla uyurken yanımıza geldi eşimde diğer odada yatıyordu.kızımla ikimizin yattığı odaya geldi kızım babasına seslendi bende götürme aşağıya böyle daha çok merak ediyor dedim eşimde bana kızdı üzerimize atlıyor uyurken çok meraklıysan sen yanına al dedi çok sinir oldum
başkalarından duyuyorum kedimizle uyuduk,yatağın başında uyudu aramızda uyudu gibi şeyler ama benim eşim kedimiz çok hareketli olduğu için istemiyor.merdivene karton koyduk gelmesin diye ilk zamanlar gelemiyordu ama artık kartonu yırtıp gelmeye başladı
salon ve mutfak bir bizim bazen mutfak tezgahına çıkıyor,hayır diyerek alıyoruz hemen ama bunlar olan şe
yavru olduğu için mi böyle yada karakteri mi bilemiyorum,kedisi olan varsa bana fikir verebilir mi?eşimle bu konu yüzünden anlaşamıyoruz
kedimiz 4 aylık,evimiz dubleks üst katta yatıyoruz.gece uyurken kedi yanımıza geliyor ve üstümüze atlıyor eşimde bu durumu istemiyor.geçen akşam kızımla uyurken yanımıza geldi eşimde diğer odada yatıyordu.kızımla ikimizin yattığı odaya geldi kızım babasına seslendi bende götürme aşağıya böyle daha çok merak ediyor dedim eşimde bana kızdı üzerimize atlıyor uyurken çok meraklıysan sen yanına al dedi çok sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?