Eşimle kedimiz yüzünden tartışıyoruz

Ya bu yazdığınızla eve bile isteye kedi alan insanın alakası ne peki? Kedi tüyü kakasını istememek normal. Ama istemediği halde eve alması saçma. Kafası çalışan herkes bilir ki kedi oyuncak değil illa ki böyle şeyler yaşanacak. Eve alıp da vay sabah odaya dayanıyor diye şaşırmak da cahillik artık. Kedinin doğası bu

Sakin olun, ilk mesajınızı kimse umursamayınca dozu arttırıp ikinciyi yazmışsınız. Düşmanlığınız ilk mesajdan da anlaşılıyor, yormayın kendinizi.

Kapıyı açarsanız çıkar kedi de çok meraklı değildir taşa betona kaka yapmaya.

Kediler eğitilmiyor.

Kedi için özel uyuyacagi yatak alsanizmi acaba nasil yerde uyumayı sever siz bilirsiniz herhalde.Yatagina alışır sizi rahatsiz etmez.Sevmezse hep yaniniza gelicektir.

Kedi için özel uyuyacagi yatak alsanizmi acaba nasil yerde uyumayı sever siz bilirsiniz herhalde.Yatagina alışır sizi rahatsiz etmez.Sevmezse hep yaniniza gelicektir.

Yanlış alıntıladınız sanırım. Ben kediyle uyumaya bayılıyorum Ağzım yüzüm tüy içinde kalsın, oh şurama da tüy burama da tüy diyorum

Yanlış alıntıladınız sanırım. Ben kediyle uyumaya bayılıyorum Ağzım yüzüm tüy içinde kalsın, oh şurama da tüy burama da tüy diyorum
Ay pardon.
Karışmış konu sahibineydi yorumum.
Kediler çok tatli evet benimde kedim olsa yanımda uyumasını isterdim ama şu an kedi sahiplensem oğlum sevgisiyle bogar kediyi aşırı seviyor kedi gördumu sarılmak istiyor kediyi bıktırıyor.

kedimizin apartmana çıktığını da nerden çıkardınız?bizim kedimiz ev kedisi,çoğu insandan daha temiz

Kediler eğitilmiyor.
Yo gayet eğitiliyor.4 yaşında 2 tane 3 yaşında 2 tane olmak üzere 4 kısır kedim var. Hepsi de "hayır" nedir bilirler. Mutfak tezgahına asla çıkmazlar. Bekle dediysem beklerler gece yanmzda yatsnlar diye çok isteriz ama çok üşümedikçe asla gelmezler özgür takılırlar. Sıkıntıları yok mu elbette var gecenin bi yarısı kudururlar misafir sevmezler ama bi noktaya kadar kesinlikle eğitilebilirler.

Ev adamın da evi evcil hayvan istiyor mu diye sordunuz mu, adam tamam dedi mi? Hayır dediyse ona rağmen getirdiyseniz haksızsınız.

Yani genel olarak bir eve 2 evcil hayvan çok, nikah adı altında ayı sahiplendiyseniz ayı da kediye surat yapıyorsa ya ayıyı sahipllendirceksiniz ya kediyi başka çare yok

Son düzenleme:
Kedi evin sahibidir o ne isterse öyle olur, onun gözünde siz ona uyacaksınız o değil .
Yani büyüyünce değişir, eğitimle düzelir falan hikaye .

benim 2 tekir kedim var, konusunu da açmıştım hatta. 10günlüklerdi sokaktan aldığımda.
eşim çok zor alıştı, tartıştık vs, şimdi 1.5 yaşa gelmek üzereler.
kediler hem evin kurallarını öğrenip adapte oldu, hem eşim resmen aşık onlara şuan.
karşılıklı sabırla aşılıyor zamanla

bu nasıl saçma bir yorum laflarınıza dikkat edin

sanırım bayan kedilerden çok çekmiş

benim eşim istememezlik yapmadı.tek sorun kedinin gece uyurken yatağa gelmek istemesi.
yoksa eşim çok seviyor,kumunu temizliyor,suyunu değiştiriyor,tv izlerken yanına alıyor vs sadece yatarken istemiyorum diyor bende bunun için fikir almak istedim
başkalarını duyuyorum gece yatağımıza geldi kedimiz birlikte uyuduk diye bu kez eşime kızıyorum

bunu yapamıyoruz işte
kedisiyle uyuyanları çok özeniyorum,eşim gece uyurken çırmaklarsa diye korkuyor

Bence cinsiyle alakalı.Bizim kedimiz cins kedi koltuktan atlarken bile elli kere düşünüyor.O yüzden sağa sola atlayamıyor.Ama tekirler çok hareketli oluyor.Bence yasaklanan yerleri de daha çok merak ediyorlar.
bizimde kedimiz cins kedi.britich
kapı kapalı olduğu zaman daha çok merak ediyor bende eşime diyorum ki kapıyı açalım merakını gidersin

Allah Allah.ilk defa duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…