- 10 Ekim 2018
- 1.044
- 1.416
- 133
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aslında hiçbir şey yapmaz ama eşiniz korkuyor biraz sanırım. Bu arada benim kedim tekir ona rağmen kısırlaştırınca çok sakinleşti.bunu yapamıyoruz işte
kedisiyle uyuyanları çok özeniyorum,eşim gece uyurken çırmaklarsa diye korkuyor
bu nasıl saçma bir yorum laflarınıza dikkat edin
Hahahah nerenizle okudunuz acaba konuyu?Aslına bakarsanız haklı olabilirsiniz, adam peşinen istemem demiş siz ona rağmen getirmişsiniz: Çok istemiyorduk yazmışsınız, çocuk için almışsınız zaten bakamamışsınız da ilk başta tek odaya kaptamışsınız:
Evde kedi beslemek psikolojiye iyi gelir mi?
Merhaba, konum kedi ile ilgili Yavru kedi aldık. British kedi. Çok istemiyorduk ama kızımın ısrarı üzerine dayanamadık.eşim hiç istemiyordu ama şimdi oğlum diye seviyor, kızım zaten çok mutlu ama ben karşıdan sevebiliyorum. İsmiyle seslendiğim zaman koşturarak geliyor çok tatlı ama kucağıma...www.kadinlarkulubu.com
Neyse en azından hayvanın rahatça gezmesine izin verir duruma gelmişsiniz, sevindim. İyi kötü alışmışsınız zaten yavru az daha bekleyin büyüyünce yaramazlıkları geçer. Çocuğa oyuncak diye alınıp sokağa atılan bir cins kedi daha olacaktı yoksam gariban hayvan.
kapı kapalı mı uyuyorsunuzKedi henüz çok küçük gün içerisinde enerjisini iyice atmalı. Benim de iki kedim var ikinciyi sahiplenmeden önce ilki bizimle uyuyordu. İkinci çok hareketli ve kuduruk onu da bir yere kadar idare ettik. Ama birbirleriyle kavgaları oluyor tıslamalar vs. Uyurken bi anda kavga ortasında kalmak hoş olmuyor. Öyle olunca rahatsız olduk kapattık kapıyı öyle yatıyoruz artık. Miyavlar evet ama zamanla alışır.
Olabilir. Çocukların geçmesini engelleyen takılabilir kapılar da oluyor o tarz birşey de alabilirsiniz. Büyüyene kadar idare eder ama sonrasında aşar o tarz engelleri haberiniz olsunkapı kapalı mı uyuyorsunuz
sorun şu; üst katta bir oda kızıma ait bir oda bizim
ikimizde odanın kapısını tamamen kapatınca kızım korkuyor bunu istemiyor,açık bırakıncada ked geliyor
internetten güvenlik kilidi gördüm ondan alsamda merdivene taksak nasıl olur acaba
Dört aylık bir kedi henüz bebek sayılıyor ve kediler öyle eğitebileceğiniz canlılar değiller.Ne kadar istemese de gelmeye devam edecek,keşke sahiplenirken bunları düşünseydiniz.Daha bunun kızgınlık dönemi var,kedi bakmak öyle çokta kolay bir şey değil.Benim eşimde baştan söyledi.Sevme konusunda sıkıntı yok çok seviyor,gündüzleri yanına alıyor sadece yatarken yatakta istemiyor ama bu kezde kapılar kapalı olduğunda kedi miyavlıyor
Herkes her şeye aynı şekilde tahammül gösterecek diye bir şey yok. Niye saygı duymuyorsunuz rahatsızlığına? Belki uyuyamıyor üstünde kedi ile.benim eşim istememezlik yapmadı.tek sorun kedinin gece uyurken yatağa gelmek istemesi.
yoksa eşim çok seviyor,kumunu temizliyor,suyunu değiştiriyor,tv izlerken yanına alıyor vs sadece yatarken istemiyorum diyor bende bunun için fikir almak istedim
başkalarını duyuyorum gece yatağımıza geldi kedimiz birlikte uyuduk diye bu kez eşime kızıyorum
Bir de cins kedi ekstra hassas hayvanlarDört aylık bir kedi henüz bebek sayılıyor ve kediler öyle eğitebileceğiniz canlılar değiller.Ne kadar istemese de gelmeye devam edecek,keşke sahiplenirken bunları düşünseydiniz.Daha bunun kızgınlık dönemi var,kedi bakmak öyle çokta kolay bir şey değil.
Cama sabitlenen kedi yatakları var, onları çok seviyorlar. O varken yatağınıza gelmeyi bırakabilir. Odanıza ondan monte etseniz? Cama zarar vermiyor. Camlarda ve balkonda sineklik veya file de olmalı düşmemesi için. Bebek olduğu için tabii yetişkin kediye göre size daha çok yakın olmak isteyecektir. Eşinizin onun da bir canlı olduğunu ilgi, şefkat ihtiyacı olduğunu bilmesi lazımkedimiz 4 aylık,evimiz dubleks üst katta yatıyoruz.gece uyurken kedi yanımıza geliyor ve üstümüze atlıyor eşimde bu durumu istemiyor.geçen akşam kızımla uyurken yanımıza geldi eşimde diğer odada yatıyordu.kızımla ikimizin yattığı odaya geldi kızım babasına seslendi bende götürme aşağıya böyle daha çok merak ediyor dedim eşimde bana kızdı üzerimize atlıyor uyurken çok meraklıysan sen yanına al dedi çok sinir oldum
başkalarından duyuyorum kedimizle uyuduk,yatağın başında uyudu aramızda uyudu gibi şeyler ama benim eşim kedimiz çok hareketli olduğu için istemiyor.merdivene karton koyduk gelmesin diye ilk zamanlar gelemiyordu ama artık kartonu yırtıp gelmeye başladı
salon ve mutfak bir bizim bazen mutfak tezgahına çıkıyor,hayır diyerek alıyoruz hemen ama bunlar olan şe
yavru olduğu için mi böyle yada karakteri mi bilemiyorum,kedisi olan varsa bana fikir verebilir mi?eşimle bu konu yüzünden anlaşamıyoruz
Ay pardon.
Karışmış konu sahibineydi yorumum.
Kediler çok tatli evet benimde kedim olsa yanımda uyumasını isterdim ama şu an kedi sahiplensem oğlum sevgisiyle bogar kediyi aşırı seviyor kedi gördumu sarılmak istiyor kediyi bıktırıyor.
Kızgınlığa girdiğinde başlarından atmak için yer ararlar,oyuncak değil bu canlılar.Bir heves alınıyor ama bakımı hiçte öyle kolay değil.Bir de cins kedi ekstra hassas hayvanlar
Benimde eskiden kedim vardi nerde yatıyorsak gelip yanimizda yatar uyurdu.Çokta sevimliydi sevdiriyordu kendini herkese.Onu yikardim beslerdim bebek gibi sonra bir anda kayb etdim hala özlüyorum.Kediler canları isteyince sevdiriyor kendilerini. Bunalırsa ağız burun girişebilir
Ama kediyle yatmak çok güzel bir şey. Bizimki vücudumuz temas eder etmez gurlamaya başlıyor.
Bir de onlar için bir ihtiyaç bence birlikte uyumak. Çoğu bunu istiyor gördüğüm/duyduğum kadarıyla. Bebekken de anneleriyle kardeşleriyle altlı üstlü sarmaş dolaş yatıyorlar.
O yüzden kediyi yatağa almamak onun ihtiyaçlarından birini karşılamamak gibi geliyor bana. Odanın dışında bırakmak üzücü bence.
2 katlı tırmanma aparatı ile birlikte yatağı var camın önüne koyduk,ilk zamanlar camdan bakıyordu yatıyordu ama artık kesmiyor:))Cama sabitlenen kedi yatakları var, onları çok seviyorlar. O varken yatağınıza gelmeyi bırakabilir. Odanıza ondan monte etseniz? Cama zarar vermiyor. Camlarda ve balkonda sineklik veya file de olmalı düşmemesi için. Bebek olduğu için tabii yetişkin kediye göre size daha çok yakın olmak isteyecektir. Eşinizin onun da bir canlı olduğunu ilgi, şefkat ihtiyacı olduğunu bilmesi lazım
Dediğim gibi bi noktaya kadar eğitilebilirler.Allah Allah.ilk defa duydum.
Bu cama monteliler daha çok ilgilerini çekiyor bence. Dediğinizi de biliyorum ama yine de bunu şiddetle tavsiye ediyorum :) denemeye değer. Aslında her evde ilk başta istenmeyen yerler oluyor ama zamanla evdeki herkes duruma adapte oluyor. Eşiniz de zamanka alışacaktır. İstemeyebilir evet ama nihayetinde insan olmasa da o da bir bebek. İnanın büyüdükçe o kadar yanınıza gelmeyecek, sizinle uyumak istemeyecek. Tatlı dille belki idare edelim büyüdüğünde gelmiyormuş vs diye izah edebilirsiniz2 katlı tırmanma aparatı ile birlikte yatağı var camın önüne koyduk,ilk zamanlar camdan bakıyordu yatıyordu ama artık kesmiyor:))
inanın eşim ilgi gösteriyor sürekli yanında hatta kızım bile bazen kıskanıyor ama işte yatarken istemiyor
Herkes kedi sevmek zorunda değilki.kedimiz 4 aylık,evimiz dubleks üst katta yatıyoruz.gece uyurken kedi yanımıza geliyor ve üstümüze atlıyor eşimde bu durumu istemiyor.geçen akşam kızımla uyurken yanımıza geldi eşimde diğer odada yatıyordu.kızımla ikimizin yattığı odaya geldi kızım babasına seslendi bende götürme aşağıya böyle daha çok merak ediyor dedim eşimde bana kızdı üzerimize atlıyor uyurken çok meraklıysan sen yanına al dedi çok sinir oldum
başkalarından duyuyorum kedimizle uyuduk,yatağın başında uyudu aramızda uyudu gibi şeyler ama benim eşim kedimiz çok hareketli olduğu için istemiyor.merdivene karton koyduk gelmesin diye ilk zamanlar gelemiyordu ama artık kartonu yırtıp gelmeye başladı
salon ve mutfak bir bizim bazen mutfak tezgahına çıkıyor,hayır diyerek alıyoruz hemen ama bunlar olan şe
yavru olduğu için mi böyle yada karakteri mi bilemiyorum,kedisi olan varsa bana fikir verebilir mi?eşimle bu konu yüzünden anlaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?