Eşimle kedimiz yüzünden tartışıyoruz

bu nasıl saçma bir yorum laflarınıza dikkat edin

Aslına bakarsanız haklı olabilirsiniz, adam peşinen istemem demiş siz ona rağmen getirmişsiniz: Çok istemiyorduk yazmışsınız, çocuk için almışsınız zaten bakamamışsınız da ilk başta tek odaya kaptamışsınız:

Neyse en azından hayvanın rahatça gezmesine izin verir duruma gelmişsiniz, sevindim. İyi kötü alışmışsınız zaten yavru az daha bekleyin büyüyünce yaramazlıkları geçer. Çocuğa oyuncak diye alınıp sokağa atılan bir cins kedi daha olacaktı yoksam gariban hayvan.

Kedi henüz çok küçük gün içerisinde enerjisini iyice atmalı. Benim de iki kedim var ikinciyi sahiplenmeden önce ilki bizimle uyuyordu. İkinci çok hareketli ve kuduruk onu da bir yere kadar idare ettik. Ama birbirleriyle kavgaları oluyor tıslamalar vs. Uyurken bi anda kavga ortasında kalmak hoş olmuyor. Öyle olunca rahatsız olduk kapattık kapıyı öyle yatıyoruz artık. Miyavlar evet ama zamanla alışır.

Hahahah nerenizle okudunuz acaba konuyu?
tek odaya kapattığımızı nerdende uydurdunuz,kumunu ve mamasını bir odaya koyduk o zaman ayrıca ilk zamanları olduğu için bilgi almak için açtım konuyu
eşim olumsuz yaklaşsada şuan iyiki almışız diyor çok seviyor,tek sorun gece uyurken istememesi,tek bir konuya göre yorum yapmayıp diğer yazdıklarımıda okusanız anlardınız ama neyse,kocaman ev her yer kedimize ait istediği gibide geziyor bunuda not olarak yazayım

kapı kapalı mı uyuyorsunuz
sorun şu; üst katta bir oda kızıma ait bir oda bizim
ikimizde odanın kapısını tamamen kapatınca kızım korkuyor bunu istemiyor,açık bırakıncada ked geliyor
internetten güvenlik kilidi gördüm ondan alsamda merdivene taksak nasıl olur acaba

Olabilir. Çocukların geçmesini engelleyen takılabilir kapılar da oluyor o tarz birşey de alabilirsiniz. Büyüyene kadar idare eder ama sonrasında aşar o tarz engelleri haberiniz olsun

Benim eşimde baştan söyledi.Sevme konusunda sıkıntı yok çok seviyor,gündüzleri yanına alıyor sadece yatarken yatakta istemiyor ama bu kezde kapılar kapalı olduğunda kedi miyavlıyor
Dört aylık bir kedi henüz bebek sayılıyor ve kediler öyle eğitebileceğiniz canlılar değiller.Ne kadar istemese de gelmeye devam edecek,keşke sahiplenirken bunları düşünseydiniz.Daha bunun kızgınlık dönemi var,kedi bakmak öyle çokta kolay bir şey değil.

Kedi için de tehlikeli değil mi aynı yatakta uyumak? Benim kuşum uyurken yanıma uçup hep yanımda uyuyordu, bir gün kalkarken dirseğimi koyduğum yerin hemen yanında olduğunu fark ettim. Yani biraz daha ileriye koysaymışım kolumu kuşum ezilecekmiş. Sizde uyurken kedinin üstüne devrilirsiniz, belli mi olur? 3 5 kilo hayvan sonuçta.

Herkes her şeye aynı şekilde tahammül gösterecek diye bir şey yok. Niye saygı duymuyorsunuz rahatsızlığına? Belki uyuyamıyor üstünde kedi ile.

Bir de cins kedi ekstra hassas hayvanlar

Cama sabitlenen kedi yatakları var, onları çok seviyorlar. O varken yatağınıza gelmeyi bırakabilir. Odanıza ondan monte etseniz? Cama zarar vermiyor. Camlarda ve balkonda sineklik veya file de olmalı düşmemesi için. Bebek olduğu için tabii yetişkin kediye göre size daha çok yakın olmak isteyecektir. Eşinizin onun da bir canlı olduğunu ilgi, şefkat ihtiyacı olduğunu bilmesi lazım

Eklentiler

• IMG_5855.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46

Kediler canları isteyince sevdiriyor kendilerini. Bunalırsa ağız burun girişebilir
Ama kediyle yatmak çok güzel bir şey. Bizimki vücudumuz temas eder etmez gurlamaya başlıyor.

Bir de onlar için bir ihtiyaç bence birlikte uyumak. Çoğu bunu istiyor gördüğüm/duyduğum kadarıyla. Bebekken de anneleriyle kardeşleriyle altlı üstlü sarmaş dolaş yatıyorlar.
O yüzden kediyi yatağa almamak onun ihtiyaçlarından birini karşılamamak gibi geliyor bana. Odanın dışında bırakmak üzücü bence.

Benimde eskiden kedim vardi nerde yatıyorsak gelip yanimizda yatar uyurdu.Çokta sevimliydi sevdiriyordu kendini herkese.Onu yikardim beslerdim bebek gibi sonra bir anda kayb etdim hala özlüyorum.
Benimkinin yatagi vardi yataginda uyurdu geceleri ama gun içersinde benimlede yatıyordu.

2 katlı tırmanma aparatı ile birlikte yatağı var camın önüne koyduk,ilk zamanlar camdan bakıyordu yatıyordu ama artık kesmiyor:))
inanın eşim ilgi gösteriyor sürekli yanında hatta kızım bile bazen kıskanıyor ama işte yatarken istemiyor

Sizin çocuğunuz 12 yaşında ama kapı açık kalmazsa korkuyor.. o kedi daha bebek, odaya gelmek istiyor. Bence yapılması gereken şey belli.
O eve aldıysanız çocuğunuz gibi bakmanız lazım. Odaya alıştırmak istemiyor olabilirsiniz ama o zaman da kapıda ağlar zaten belli bir yaşa kadar. Gerçi kapıyı da kapatmiyorsunuz. İyice karışık. Eşiniz ayrı yatsın siz de kediyle yatın madem yani ne diyebiliriz ki.

biz eve kedi aldığımızdan beri evimize huzur doldu eşimle olan muhabbetimi bağımı kuvvetlendirdi. bazı adamlar çok garip.
daha çok minik zamanla kurallarınıza alışır. bizim kızda hiç geceleri uyumazdı şimdi ışık söndüğü anda uyuyacağımızı anlıyor ilgilenmiceğimizi bildiği için kenara geçip uyuyor yatıyor sessiz takılıyor. sakın vurmayın çok büyük tepkiler vermeyin. ben bir iki kere yaptım (kızdım sesimi yükselttim) alışma evresinde çok pişman oldum evet benden çekiniyor bazen ama ne gerek varmış diyorum dilsiz günahsız hayvan canım o benim iyi ki var.

Bu cama monteliler daha çok ilgilerini çekiyor bence. Dediğinizi de biliyorum ama yine de bunu şiddetle tavsiye ediyorum :) denemeye değer. Aslında her evde ilk başta istenmeyen yerler oluyor ama zamanla evdeki herkes duruma adapte oluyor. Eşiniz de zamanka alışacaktır. İstemeyebilir evet ama nihayetinde insan olmasa da o da bir bebek. İnanın büyüdükçe o kadar yanınıza gelmeyecek, sizinle uyumak istemeyecek. Tatlı dille belki idare edelim büyüdüğünde gelmiyormuş vs diye izah edebilirsiniz

Herkes kedi sevmek zorunda değilki.
Benim kedim ve birçok kedi geceleri daha hareketli zaten. Bunun bir çözümü yok malesef. Evde hayvan bakmak hem maddi hemde manevi büyük özveri istiyor çünkü. Zorlama ile olmaz eşiniz haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…