- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
yok yok iyi yaptınız balık erkekleri çok iyi derler bu arada :)hayır konu sahıbı degılım sadece araya gıren kısaca YANCI dıyelım
pardon :)
evet ıyı ama ıyılıgı uysal olması,romantık olması evcimen olması baska bir iyiliğini göremedımyok yok iyi yaptınız balık erkekleri çok iyi derler bu arada :)
Aşağı yukarı aynı şeyleri ben de yaşıyorum, benim eşim de hamilelik sürecinde pek yaklaşmak istemezdi, bebeğe bişey olacakmış gibi ya da sanki saçma ama orda bi canlı var ve ondan utanıyordu, 2. Hamileliğimde aştı şükür bunu ama bu emzirme döneminde de biraz o kadınlığı anneliğe aktarıyor gibi oluyor insan. Sürekli temiz kalmak zor bi kere, bazen hak veriyorum erkeklere bu noktada, resmen süt koktuğumu hissediyorum bazen. Bir de meme açıkta geziyoruz, albenimiz yok oluyor. Zamanla bu süreç geçtikçe düzelir diye düşünüyorum, tecrübeyle sabit.;-)
Aşağı yukarı aynı şeyleri ben de yaşıyorum, benim eşim de hamilelik sürecinde pek yaklaşmak istemezdi, bebeğe bişey olacakmış gibi ya da sanki saçma ama orda bi canlı var ve ondan utanıyordu, 2. Hamileliğimde aştı şükür bunu ama bu emzirme döneminde de biraz o kadınlığı anneliğe aktarıyor gibi oluyor insan. Sürekli temiz kalmak zor bi kere, bazen hak veriyorum erkeklere bu noktada, resmen süt koktuğumu hissediyorum bazen. Bir de meme açıkta geziyoruz, albenimiz yok oluyor. Zamanla bu süreç geçtikçe düzelir diye düşünüyorum, tecrübeyle sabit.;-)
olayların kaynagının %51 ı bız bayanlar olabılırız kımı zaman hep erkekten beklıyoruz oysakı cınsellıkte duygu olmaz,kımımız sınırlar koymus bu sınırın ıcınde dolasıp duruyoruzBence biraz da bayanlardan kaynaklı. Ben de hamileyken eşimin yanaşmamasından yakınırdım. Sonra ayrılık sürdü mü devam ediyor. Daha sonra bazı meseleleri konuşarak çözmeye başladık. Aylarca bu konuda sıkıntı yaşayan adam bir anda deli dolu oldu çıktı. Her erkek bunu arzular dedi bana. Şimdi regl zamanlarımda bile dibimden ayrılmıyor. Çok sevdiği bir şeyi keşfettim. Oral seksten hoşlanıyor. Konu sahibesinin eşi de böyle olabilir. Ki bahsetmiş de önceki mesajlarında.
Bence biraz da bayanlardan kaynaklı. Ben de hamileyken eşimin yanaşmamasından yakınırdım. Sonra ayrılık sürdü mü devam ediyor. Daha sonra bazı meseleleri konuşarak çözmeye başladık. Aylarca bu konuda sıkıntı yaşayan adam bir anda deli dolu oldu çıktı. Her erkek bunu arzular dedi bana. Şimdi regl zamanlarımda bile dibimden ayrılmıyor. Çok sevdiği bir şeyi keşfettim. Oral seksten hoşlanıyor. Konu sahibesinin eşi de böyle olabilir. Ki bahsetmiş de önceki mesajlarında.
Benimki de böyleydi. Dokunmazdı etmezdi. Kadınlığımı unuttuğum zamanlar olurdu. Sonra anladım ki adamın derdi farklı. Yakın arkadaşımın eşi de benzer durumdaydı hep dertleşirdik. Ben benimkinin çaresini bulunca o da eşininkinin çaresini bulmuştu. Eşi göğüslerinin arasına git gelden hoşlanıyormuş. Nasıl bulduk karşılıklı konuşarak. Sebebini sormalısın nelerden hoşlanıyor. NEden sen yaklaşmayınca yaklaşmıyor bunları konuşmalısınız.Canm kadınla alakalı diyorsun ama ben ilk evlendiğimizde kapıda beklerdim daha ayakabılarını cıkarmasını beklemezdim istediği herşeyi makul ölcülerde yaşattım asla hatayı o bakıma kabul etmem elimden geleni yaptım baktım ben yaklaşmasam yaklaşmıyo araya aylar öyle girdi
Benimki de böyleydi. Dokunmazdı etmezdi. Kadınlığımı unuttuğum zamanlar olurdu. Sonra anladım ki adamın derdi farklı. Yakın arkadaşımın eşi de benzer durumdaydı hep dertleşirdik. Ben benimkinin çaresini bulunca o da eşininkinin çaresini bulmuştu. Eşi göğüslerinin arasına git gelden hoşlanıyormuş. Nasıl bulduk karşılıklı konuşarak. Sebebini sormalısın nelerden hoşlanıyor. NEden sen yaklaşmayınca yaklaşmıyor bunları konuşmalısınız.
Erken boşalma sorunu var. Doktora görünmeli.Sebep hiç sormadım cesaret edemedim o yatakda hiçbişe hissetmeden anlık bişe yaşayıp arkamı dönüp cok ağladım ama erkek dedim hep onuru incinmesin kendi anlasın hiçbişe yaşıyamadığımı orgazm olmayı unuttum o ana gelemiyorumki snler içinde geliyo bide k bakma cok özlemişm diyo dalga gecer gibi öpüp duşa giriyo
Diyemiyorumki hop bak bi karınım ben senin özlemişim ne demek ben yaklaşmasam elini sürmüyorsun hadi benim gayretimle geliyo o ana niye acelen var gibi tepiniyorsun da diyemiyorum içimde patlıyo herşey
senın derdın daha cok be guzelım ..Konuyla ilgisi yok ama icinden geldi yazmak..konunun basini ve bir kac sayfayi okudum..ben kadinlik nedir onu bile ogrenemedim..bu gidisle ogrenemicmdeiliskiyi yasiyamiyrum.nasil bir insanim..merak ediyrum ama yok..kadin bile olamadim.cocuk istiyrum oda olmadi..ne sanssizim..sizler hic iliskiden korktunuzmu
Malesef hic o mutlulugu tadamicakmiyim...senın derdın daha cok be guzelım ..
Vajinismussorun nedır
canım burada vajınusmus rahatsızlıgı olanların yazıları var oraya bakıp oku hıc uzmandan yardım aldınmıVajinismus
Tedavisi var bununVajinismus
Biliyorum cok okudum yazdim..canım burada vajınusmus rahatsızlıgı olanların yazıları var oraya bakıp oku hıc uzmandan yardım aldınmı
Ve hanımlar eşim 1.83 boyunda 85 kilo gayet yakışıklı kariyeri olan maddi sıkıntısı olmayan kendi işleri olan bi adam dışarda görseniz cok erkeksi yani kimsenin aklının ucuna gelmez.
Suan hayatında biri yok eminim ama bu durum belki ondada sorun farklı bişeyler denemeyw calışmasından korkuyorum
Kendime olan guvensizliğimden deil onun kendi güvenini getirmek için sacma bişe yapmasından korkuyorum
Tedavi oldum asamadim..keske anne olabilsem hayrlisiyla. .4 asilama 1 tüp bebek yaptrdim sonuc yok..Tedavisi var bunun
Bu sitede cokca konu doktor öneriside var araştır.
Niye anne olamıyasınki