Eşimle kardeş gibi olan evliliğim

Kendi işini kendi hallediyo olmasın sen ondsn önce uyuduğnda fln

Afedersiniz ama onuda cok kontrol ettim uyuyo gibi yapıp aniden bulunduğu odaya girmeler fln ya uyuya kalıyo tv başında yada flim izliyo. Telefonda bi kaç cinsel içerikli hikaye okuduğunu yakaladım ama gidip sormadım niye yaptın diye

çok afedersiniz söylemek istemiyorum ama oral neden yapıyorsunuz ki? sağlığa zararlı değil mi birsürü mikrop kaparsanız nolcak?

Hayatım 3 yıla giren evlilik hiç bi sorunum yok bi cinsel hayatımız sorunlu herşeyi deniyorum napim bırakim iyicemi bitsin cinsellik. Şuan problem az ama 5 sene sonra napcam herşey cinsellik deil ama o olmadanda nereye kadar böyle sürcek elimden gelen herşeyi deniyorum belki eski haline döner diye

evlenmeden önce oluyor şimdi azalmış
normal diyeceğim ama hep sizin başlatmanız olmasaymış
hani sık olmasa ama arada o da başlatsaymış bence sıkıntı yokmuş.

Canım ben yanaşmadım beklim bakim dedim 4 ay elini sürmedi gene ben başlattım

işte yapmayın bence sağlığınızı düşünün çok iğrenç bişeye katlandığınızın farkındamısınız? sizi gercekten sevse sağlığınızı düşünür o teklif etmez bile böyle bişeyi..

Eşinin erken boşalması var o zaman canim bunu kendide bildiği için.çok yanasmiyodur bir uzman yardımı sart

Malesef işte karşıma alıp onu kırmadan incitmeden nasıl aktarırım bunu bilmiyorum tanıyorum cok bozulcak belki konuşmama müsade bile etmicek

Canım kendime olan güvenim azalmaya başladı iyice kapandım içime kimseye anlatamıyorum. Benki yanlış anlamayın kendini vucudunu seven kişi artık eşimin yanında giyinmeye cekiniyorum üstümü cıkarırımda kendini zorunlu hisseder diye

nasıl dayandın bu kadar maşallah :)
2 dk sürüyor diyorsun.. erken boşalma mı var yani ?

Evt canm niye bilmiyorum ama evlendik ve bu sorun olmaya başladı nişanlıyken bmyle deildi bende sabırla ozamanlardaki gibi bi ilişki kurmayı bekledim

senin eşinde benim eşim gibi sürekli yenilik arayıp üstüne kendi sorununu çözmeyenlerden sanırım
benim pek sabrım kalmadı
iki yıllık evliyim bende baya zor bir şey kadın olarak beğenilmeme duygusu

bence açıkça konuşun gerçekten siz bir şey demedikçe daha da normalleştirir ve bu böyle sürer gider

senin eşinde benim eşim gibi sürekli yenilik arayıp üstüne kendi sorununu çözmeyenlerden sanırım
benim pek sabrım kalmadı
iki yıllık evliyim bende baya zor bir şey kadın olarak beğenilmeme duygusu

Canm benim eşim sürekli sevdiğini söyler hatta ben onun kadar sık söylemem devamlı beğendiğini dile getirir sarılır ilgilenir belki bunları yapmasa coktan konuşur tartışma başlatırdım ama hiç kırmaz beni. Bu sefer söylediği sözlerin manası kalmıyo uygulama sıfır olunca

hımm o zaman eşin kendi sorunun farkında
elinden kaçırmamak için diğer alanlarda güzel davranıyor
bizim baya kötü evliliğimiz ondan ayrı ayı bakamıyorum

yani tatlı dil ne kadar olsa da insan eşi tarafından arzulanmak istiyor

Evt canm bende senin gibi düşünüyorum daha toleranslı daha duyarlı

Sen hiç bu konuları konuştunmu eşinle peki

kendiliğinden değişmesini beklerseniz zaman geçtikçe daha da kötü olur.hatta bu akşam tatlı dille alın karşınıza konuşun anlatın

Yapıcam bunu sağolun kızlar kendim dışında illkez anlatabildim başkalarına inşallah yanlış anlamaz beni

Kızlar eşim gelmek üzeredir inşallah konuşabilirim bu akşam ve yarın size anlatırım hayırlı akşamlar

Yapıcam bunu sağolun kızlar kendim dışında illkez anlatabildim başkalarına inşallah yanlış anlamaz beni

bu eşinizin karakterine göre değişir.eğer sinirli ve hatalarını kabul etmeyen bir erkekse bağırıp çağırıp sorun olmadığını söyleyebilir.ama anladığım kadarıyla eşiniz size sevig gösteriyor sadece cinsellik yok.Bunun bir çok sebebi olabilir Ereksiyon bozukluğu,Evlilik hakkında şüpheler,Alkol ya da uyuşturucu madde bağımlılığı,Fiziksel hastalık ya da rahatsızlık,Geçmişte yaşanan travma, erkeğin depresyona girmesi,Genetik cinsel iştah bozukluğu..eşinizle tatlı tatlı konuşun onu sevdiğini ama onun böyle davranmasının size kötü hissettirdiğini,nişanlılık zamanını özlediğinizi,sorun neyse bilmek istediğinizi onu herşeye rağmen çok sevdiğinizi ve beraber aşabileceğini her zaman yanında olduğunuzu söyleyin.Gerekirse ki bence şart,evlilik terapistine gidin imkanlarınız da varsa.ama istanbul ankara gibi şehirlerde ücretsiz psikolojik yardım ssağlanıyor.onlardanda yararlanabilirsiniz.

aslında kardeş gibi değilsiniz bence.eşiniz tembel ve kendi istediği zaman yapmak istiyor gibi bana yani yoksa ne yaparsanız yapın red ederdi sizi.o yapmadıkça sizde elinizden geleni yapıp onun ekmeğine yağ sürmüşsünüz.

Cinsellik olmadan evlilik olmaz ki. Siz haklısınız. Tedavi olmalı. Ama nasıl ikna edebilirsiniz? Aslında onun bu durumda kendi isteği ile tedavi almak istemesi lazım. Size yazık değil mi? Boşalamamak sizi gergin yapıyordur, eşiniz sizi tatmin etmediği için ondan soğuyorsunuzdur. Eğer imkanınız varsa bir terapistle telefonda görüşüp eşinizi nasıl ikna edebileceğinizi ona sorun. Belki internet üzerinden e-posta ile danışabilirisiniz. Ama bu durumu kabullenmeyin. Hiç istenilmez ama boşanma nedeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…