Eşimle kardeş gibi olan evliliğim

Bu meseleyi tek basiniza halledemezsniz esinizle acik bir sekilde konusun neler hissettiginizi soyleyin. Erkekler beklentilerinizin farkinda olamayabiliyor çünkü yada islerine oyle geliyor. Konusarak halledersiniz cnm sen hep bakimli gez ama evde yine. Duzelir inşallah dua edicm.

bende aynı dertten muzdaribim aslında benım esımde ılk yıllardakı gıbı degıl 3 yılda cabuk tukendı bazı seyler turk erkeklerının genelı boyle galıba

Sizi cinsel anlamda arzulamıyor artik.. Yanastiginizda hemen birlikte olabiliyormuş çünkü

Sizi cinsel anlamda arzulamıyor artik.. Yanastiginizda hemen birlikte olabiliyormuş çünkü

Tam acarmısın konuyu öylemi olur erkeklerde bu gece konuscam dedim ama eşim gelmedi henüz

ilişkinin olma aralıgı sıklaştıkça erken boşalma sorunu geçer.. çok olmuyor diye adam patlıyor bir anda..

Napim bende sinirleniyorum kendi gelsin artık diyorum bakıyorum olcak gibi deil gene ben yanaşıyorum. Anca bu kadr oluyo benimde bi adım atsa o konuda

Napim bende sinirleniyorum kendi gelsin artık diyorum bakıyorum olcak gibi deil gene ben yanaşıyorum. Anca bu kadr oluyo benimde bi adım atsa o konuda
anlıyorum, çok haklısın yıpratıyor zamanla... doktora gitmeye ikna etmen lazım belki hormonlarda sorun vardır.. ya da hani afrodizyak etkili şeyler tüketse, fındık fıstık, ceviz,bal vs... konusmanız lazım...

Canm ereksiyon olmada sorunu yok anlamadığım o zaten hemen hazır oluyo ilişkiye ben yaklaşır yaklaşmaz cok hızlı bi şekilde geliyo ve bitti. Bidaha ben 4 ay yanaşmasam yanaşmıyo

Aşağı yukarı aynı şeyleri ben de yaşıyorum, benim eşim de hamilelik sürecinde pek yaklaşmak istemezdi, bebeğe bişey olacakmış gibi ya da sanki saçma ama orda bi canlı var ve ondan utanıyordu, 2. Hamileliğimde aştı şükür bunu ama bu emzirme döneminde de biraz o kadınlığı anneliğe aktarıyor gibi oluyor insan. Sürekli temiz kalmak zor bi kere, bazen hak veriyorum erkeklere bu noktada, resmen süt koktuğumu hissediyorum bazen. Bir de meme açıkta geziyoruz, albenimiz yok oluyor. Zamanla bu süreç geçtikçe düzelir diye düşünüyorum, tecrübeyle sabit.;-)

Canm ereksiyon olmada sorunu yok anlamadığım o zaten hemen hazır oluyo ilişkiye ben yaklaşır yaklaşmaz cok hızlı bi şekilde geliyo ve bitti. Bidaha ben 4 ay yanaşmasam yanaşmıyo
yok anladım hani bu tarz şeyler tüketirse belki yanaşır ve ilişki sık oldugunda da erken boşalma olmaz diye düşündüm..

yok anladım hani bu tarz şeyler tüketirse belki yanaşır ve ilişki sık oldugunda da erken boşalma olmaz diye düşündüm..

Hım fındık fıstık ereksiyon sorunu olunca taavsiye ediliyo diye biliyordum denerim canm buda aklımda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…