ilişkinin olma aralıgı sıklaştıkça erken boşalma sorunu geçer.. çok olmuyor diye adam patlıyor bir anda..Evt canm niye bilmiyorum ama evlendik ve bu sorun olmaya başladı nişanlıyken bmyle deildi bende sabırla ozamanlardaki gibi bi ilişki kurmayı bekledim
kesınlıkle ılk ılıskıdekı sure ıle sonrakı yasanan ılıskı arasındakı zaman aynı olmuyorilişkinin olma aralıgı sıklaştıkça erken boşalma sorunu geçer.. çok olmuyor diye adam patlıyor bir anda..
Sizi cinsel anlamda arzulamıyor artik.. Yanastiginizda hemen birlikte olabiliyormuş çünkü
ilişkinin olma aralıgı sıklaştıkça erken boşalma sorunu geçer.. çok olmuyor diye adam patlıyor bir anda..
anlıyorum, çok haklısın yıpratıyor zamanla... doktora gitmeye ikna etmen lazım belki hormonlarda sorun vardır.. ya da hani afrodizyak etkili şeyler tüketse, fındık fıstık, ceviz,bal vs... konusmanız lazım...Napim bende sinirleniyorum kendi gelsin artık diyorum bakıyorum olcak gibi deil gene ben yanaşıyorum. Anca bu kadr oluyo benimde bi adım atsa o konuda
anlıyorum, çok haklısın yıpratıyor zamanla... doktora gitmeye ikna etmen lazım belki hormonlarda sorun vardır.. ya da hani afrodizyak etkili şeyler tüketse, fındık fıstık, ceviz,bal vs... konusmanız lazım...
balık :)eşinizin burcu ne acaba?
yok anladım hani bu tarz şeyler tüketirse belki yanaşır ve ilişki sık oldugunda da erken boşalma olmaz diye düşündüm..Canm ereksiyon olmada sorunu yok anlamadığım o zaten hemen hazır oluyo ilişkiye ben yaklaşır yaklaşmaz cok hızlı bi şekilde geliyo ve bitti. Bidaha ben 4 ay yanaşmasam yanaşmıyo
siz konu sahibimisiniz kafam karıştı benimbalık :)
Aslan canım 2mizde aslan burcuyuz yükselenlerde aslaneşinizin burcu ne acaba?
hangı erkek yasak ve zor olanı sewmıyor ki ?adam heyecan arıyor heralda yasak zor olan şeyleri seviyor
hayır konu sahıbı degılım sadece araya gıren kısaca YANCI dıyelımsiz konu sahibimisiniz kafam karıştı benim
yok anladım hani bu tarz şeyler tüketirse belki yanaşır ve ilişki sık oldugunda da erken boşalma olmaz diye düşündüm..