Eşimle kardeş gibi olan evliliğim

Öncelikle içe atmayla, öflemeyle pöflemeyle olacak işler değil bunlar. Açık açık konuşmak lazım gizlenecek bir şey yok çünkü. Neyse diyip surat asmakla olmaz. Gideceksin yanına neyin var, beni neden istemiyorsun diyeceksin. Yanlış anlamazsan orala nasıl başlıyorsunuz? Biranda hoooop hadi bakalım mı oluyor ? Yoksa bir giriş gelişme var mı ? Yine yanlış anlama da o oral istedi diye hemen yapmak zorunda değilsin. Hee tamam önce başlarsın ama gelmesine izin vermezsin. Sonra da sen kendi isteklerini ona yaptırmalısın.

Yaa şimdi gördüm bu yorumunu. Ama sen çok yanlış gelmişsin kardeş. Neden ağlıyosun tek başına. Tamam o kadar ara verince 2 dk sürmesi normal ama sen desene senin işin bitmiş olabilir ama benim bitmedi diye başka şeyler yapsın ilgilensin seni de mutlu etsin. Bunun yollarını da artık açık açık yazmayayım zaten gece 12 den sonra hep böyle konulara yazasım geliyo :)
Ama konuşmadan olmaz....

bunlara ilave ben senin yerinde olsam yatağa kesinlikle ama kesinlikle sadece fantazi bir çamaşırla yanına uzanırdım.
birazcıkta sırnaşırdım. ama sonra hedefe ulaştırmazdım onu her defasında olmasın az da o koşsun peşinden

ıletısım sart her ıkı tarafta neler ıstedıgını bılmelı

Hanımlar konuştum sonucmu büyük bi tartışma ve şuan evde deil
Ve ilk defa nerde bilmiyorum
Ben böyle olacağını bildiğim için bunca zaman bekledim.
Derdimi sııkıntımı anlatmamla daha lafım ağzımdayken başladı tartışma
Ne teebiyesiazliğim kaldı ne piskolojimin bozukluğu ben böyle bişeyi nasıl konuşurmuşum nasıl yargılarmışım.
Hiç bişey hak etmiyormuşum

Canini sıkmaaaa... adam tabi ki de haklisin karıcım demeyecek.. daha once yazmistim sana, bizdeki durum da tam tersiydi, yani esim benden sikayetciydi.. 2 seans terapi gordum, alo fetva ya bile danistim, kac gundur internette dolanip forumlara giriyorum tum psikolojimi alt ust ettin dedi esim
O an bisey diyemedim tabiki, nasil boyle diyebilir dedim icimden cunku bana gore hersey normaldi!! Esim ertesi gun arkadasiyla bi haftalik tatile cikti(denk getirdi giderayak)
Hem o kdr laf yedim,adam bide evi terketti.. aramadi bile tatilde.dondugunde yine soguktu bana karsi. Dedim herhalde bosaniriz biz.
Velhasil erkek olsam ben de esin gibi yapardim,zeytinyağı gibi...nasil boyle dersin deyip kapiyi carpip gitmek.. sanma ki ici rahat suan.!

Uzme kendini, esine mesaj gitmistir,kendini sorguluyordur suan o. Bekemedigi bir anda gelmistir sorular.
Ama emin ol konusmak en iyisi.. diyorum ya, kendimden biliyorum bizzat yasadim, dunyam alt ust oldu.. 3ayda toparladim. Gercekten de esim hakliymis, ben onemsemiyordum bu konuyu hic, olmasa da olur sevgi_saygi daha onemli diyordum. Ama degilmissss, o da bir yere kadarmis...
Esine zaman tanı tatlım, birak kendini sorgulasin, hatasini anlasin, belki senin de kusurlarin vardir, olmadi ewe de gelmesin aksam. Ama illaki degismeye gonlu olsun.,,
Ustune gitme, alttan alma.. o kdr soylenen soz bosa gider, madem ciktin yola degismesine izin ver.. ama takibinde olsun, kaptirma adamı

Bol sansss...

hic taviz verme canim.erkek olmanin sartlarini bi zahmet ogrensin.senin mutsuzlugun bu gune kadar onu ilgilendirmemis demekki.bundan sonrasinada sen uzulme sadece istiyorum de ve al.veremiyorsa by by

Saol canım Hakkımızda hayırlısı inşallah

Saol canım Hakkımızda hayırlısı inşallah

Adamdaki terbiyesizliğe bak. Hem kocalık yapmıyor hem tatile gidiyor. Oh ne ala memleket. Sonra kadın aldatsa adı kötüye çıkıyor. Tersi için de geçerli. Aldatma şerefsizliktir ama hanımının ya da beyinin zevklerini önemsemeyip ilk konuşmada çekip gitmek de neymiş. Şu an sizin yerinize ben sinirlendim. Oldum olası nefret ederim ilk hatada ilk konuşmada hem de haksızken çekip gidenleri. Ki haksız da değilsiniz dediklerinizde.. Allah yardımcın olsun zor bir eşin var.

2 seansda nasil duzeldin

Esin eve geldimi canim ?
Inşallah soylediklerini düşünüp anlamaya calisir..

Bence esinizin bir saglik sorunu var ve gururuna dokunmus.Korkmayin gelecektir ama bence hastaneye gitmis mi falan tahlillerine bakin.

Canım belki zor olabilir ama eşinle açık açık konuşmalısın ama içindekileri bir güzel dökeceksin mesela sen müsait değilken sana yaklaştığını sonra çekildiğini herşeyi anlat ve doktora görünün

Yok canim ben tedavi olmadim. esim durumu anlatmak icin 2 seans terapiste gitmis, evliligimizde sorunlarimiz var diye. ben gitmedim. Neyseki hallettik.
Himm.ben sizi tedavi oldu sanmisdim..sizin adiniza sevindim halletmenize ..bizde halledebilerydik ahh ..

Himm.ben sizi tedavi oldu sanmisdim..sizin adiniza sevindim halletmenize ..bizde halledebilerydik ahh ..
Tesekkurler.. ama vajinusmus un tedavisi var diye biliyorum, iyi bir uzmana danisarak insallah ustesinden gelirsin canim..

Isin anatomi yonunden bakilirsa esiniz asiri usenci, siz gurur yapmayin baslatmaya devam edin ama daha sık baslatin. Gerekirse aktif olarak baslatin. Haftada 2-3 kez en az.
Esiniz 2 dkda bosaliyor cunku uzun sure iliski yasamiyor. Cinsellik oyle bir sey ki sanildiginin aksine bekleyince degil sık sık yasandiginda daha cok arzulanir.
Benim de bu kadar agir olmasa da evliligimin ilk zamanlari bu tarz bir sorunum vardi.
Size soylediklerimi aylarca uyguladim(taktik olarak degil ha, kendim istedigim icin), su an hemen hemen hic cinsellik baslatmam, yatakta yanlislikla bacagim degse, hafif bi sarilayim desem esim yanasir. Ve ben tam tersi artik o kadar istemiyorum. Cocuklar var banyo yapmak sac kurutmak falan useniyorum. Umarim sizin de isinize yarar lakin benimki kadar da abartili bir degisim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…