Eşimle kardeş gibi olan evliliğim

Bu konuyu actıkdan sonra oturdum konuştum. Kabullenmedi böyle bi isteksizliği sacmalaıyorsun dedi .
Belki konuşmadan sonra bikere olsun kendi başlatır diye bekledim halla bekliyorum bu konusmadan sonra yinede senmi yanaş diyorsun bu daha kötü olmazmı

Genel bir yorum yapacağım.eşinizin gizli depresyonu olabilir.yani şöyle:hayatın sıradanlığından bunalmış,her gün aynı ve bundan sıkılmış fakat aile Kurduğu için de ahlaki değerleri maceraya izin de vermiyorsa bu hislere kapılmış olabilir.çocuklar da var tabii...sosyalleşin...başbaşa birşeyler yapın.cinsellik başlangıç değil, iyi bir ilişkinin doğal sonucudur.tekrar arkadaş olmaya çalışın,tekrar kadın,tekrar dost...mesela birlikte canlı Müziğe gidin,genç işi yani...gezin...eve değil bir iki gece otel ayarlayın durumunuz varsa...eşiniz evine bağlı,sakin uyumlu belli...sizi de seviyor belli...

Asil konustugun icin yanasmaz bence.

Biz de tam tersi yanaşmasa ben istemicem. Gerçekten içimde gram istek yok. Yani genel olarak hiç istek yok 2 senedir. Ben de mi doktora gitmeliyim? Eşim üzülüyor artık.

Bende de utangaç lik var.esim bunun farkında. Önceleri cinselliği sadece erkek için sanardim bu eşimi sıktı problem yaşadık. Şimdi düzeldi ama benim sınırlarım var.esim fazla şey bekliyor tahminim.ce.nasil aş abilirim bunu?

Kadın olsun erkek olsun
Cinsellik bir gereksinim ve evlilikte olmazsa olmaz bişey bence
Cinsellik yoksa zamanla o evlilik ev arkadaslığına dönüyor ve farklı istekler cıkmaya başkıyo ben bu olmasın diye uğraşıyorum
Bence sende aşmaya calış
Eşinle arana belli bi yere kadar sınır koyma tabiki toplumsal ahlaki değerler cercevesinde benim için tabu olan bi cok seyi eşimle yaşadım tabiki sınırlarım var o benim duvarım sende sınırlarını belirle sonucta yasamak istemediğin hiç bişeyi sana hiç kimse yaşatamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…