Eşimle kardeş gibi olan evliliğim

Isin anatomi yonunden bakilirsa esiniz asiri usenci, siz gurur yapmayin baslatmaya devam edin ama daha sık baslatin. Gerekirse aktif olarak baslatin. Haftada 2-3 kez en az.
Esiniz 2 dkda bosaliyor cunku uzun sure iliski yasamiyor. Cinsellik oyle bir sey ki sanildiginin aksine bekleyince degil sık sık yasandiginda daha cok arzulanir.
Benim de bu kadar agir olmasa da evliligimin ilk zamanlari bu tarz bir sorunum vardi.
Size soylediklerimi aylarca uyguladim(taktik olarak degil ha, kendim istedigim icin), su an hemen hemen hic cinsellik baslatmam, yatakta yanlislikla bacagim degse, hafif bi sarilayim desem esim yanasir. Ve ben tam tersi artik o kadar istemiyorum. Cocuklar var banyo yapmak sac kurutmak falan useniyorum. Umarim sizin de isinize yarar lakin benimki kadar da abartili bir degisim olmaz.

Bu konuyu actıkdan sonra oturdum konuştum. Kabullenmedi böyle bi isteksizliği sacmalaıyorsun dedi .
Belki konuşmadan sonra bikere olsun kendi başlatır diye bekledim halla bekliyorum bu konusmadan sonra yinede senmi yanaş diyorsun bu daha kötü olmazmı

Arkadaşlar öncelikle cinsellik bölümüne acamadığım için buraya yazıyorum k bakmayın.
Eşimle liseden tanışıyoruz ama 5 seneye yakındır bi beraberliğimiz ve 3. Seneye giren bi evliliğimiz var. Eşim 29 ben 27 yaşındayım ve tamamen tesadüfen olan iyikide olan bi prensesimiz var.
Eşim cok anlayışlıdır evine ,bana ve bebeğimize düşkündür hiçbir şeyimizi eksik etmez. Maddi yönden bi sıkıntımız yok Allaha şükür.
Ben eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğini biliyorum.
İşten eve , evden işine giden biridir cok nadir arkadaşlrıyla cıkar ve onayımı almadan cıkmaz telefonu hep elimdedir bunları anlatıyorum aldatıyordur demeyin diye şuan öyle bişe yok eminim.
Nişanlıyken beraber olduk evlenene kadar cok istekli ve arzuluydu evlendiğimiz gecede herşey yolundaydı. Sonra seyrekleşmeye başladı durumu ele aldım ben baştır oldum beraberliği gecelikler falan filan anladınız herşeyi denedim asla red edilmedim yanaşınca beraberlik hep oldu. Sonra durumdan sıkıldım hep ben başlatıyorum ondan beklemeye başladım geri cekildim baktım tık yok 2 ay yaklaşmadım 2 ay elini sürmedi. Gene ben hamle yaptım beraber olduk sonra hamile kaldım 9 ayda 2 kere beraber olduk gerekce sordum ilkkez niye dedim. Zarar vermelten korkuyorum dedi doktoruma bu konuda acıklama yapmasını istedim eşime sorun olmadığını söyledi ama malesef gene bi girişim yok bebişimiz oldu 3 ay gecti nerdeyse gene bişe yok gene benim adımlarımla yaşadık. Kızım 1 yaşına giriyo ay sonunda hep benim cabamla 4 kere olmuştur olmamıştır belkide.
Kızlar ya regl iken yaklaşır bilir cünkü regl olduğumu. Yada kızımı emzirirken yaklaşır uyutim bekle diyorum bi gidiyorum odaya uyuyo. Kasten yaptıgını düşünüyorum istemiyo demim diye. Gecenlerde misafir ağırlıyorum öpmeye calıştı mutfakta özledim dedi. Bende sevindim ilkkez kendi istedi diye misafirleri yolcu ettim bebeğimi uyuttum yanına gittim hızlı hızlı baktım tüm portmonto indirmiş ayakabı siliyo. Bi kac gün sinir küpü oldum gelip bide bişeymi oldu ne oldu fln diyo. Neyse dedim gecen akşam tv izlerken geceliğimi giydim yanına uzandım afedersiniz sadece oral istedi yaptım bi beraberlik olmadı 2 dk içinde geldi .gitti temizlendi uzandı
Napıcağımı şaşırdım konuşsam kırılır onuru kırılır diyorum
E konuşmuyorum ben benliğimden cıktım içime atıyorum
Lütfen bu şekilde olup düzelen eşleri olan varmı kendiliğinden hiçmi yanaşmıcak bana buarada doğumdan sonra 5 kilo fazlam kaldı öyle cok bariz kilo almadım halla evkenmeden önceki kıyafetlerime giriyorum kilomda yok abartı.
Uzun oldu k bakmayın ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Genel bir yorum yapacağım.eşinizin gizli depresyonu olabilir.yani şöyle:hayatın sıradanlığından bunalmış,her gün aynı ve bundan sıkılmış fakat aile Kurduğu için de ahlaki değerleri maceraya izin de vermiyorsa bu hislere kapılmış olabilir.çocuklar da var tabii...sosyalleşin...başbaşa birşeyler yapın.cinsellik başlangıç değil, iyi bir ilişkinin doğal sonucudur.tekrar arkadaş olmaya çalışın,tekrar kadın,tekrar dost...mesela birlikte canlı Müziğe gidin,genç işi yani...gezin...eve değil bir iki gece otel ayarlayın durumunuz varsa...eşiniz evine bağlı,sakin uyumlu belli...sizi de seviyor belli...

Bu konuyu actıkdan sonra oturdum konuştum. Kabullenmedi böyle bi isteksizliği sacmalaıyorsun dedi .
Belki konuşmadan sonra bikere olsun kendi başlatır diye bekledim halla bekliyorum bu konusmadan sonra yinede senmi yanaş diyorsun bu daha kötü olmazmı
Asil konustugun icin yanasmaz bence.

Biz de tam tersi yanaşmasa ben istemicem. Gerçekten içimde gram istek yok. Yani genel olarak hiç istek yok 2 senedir. Ben de mi doktora gitmeliyim? Eşim üzülüyor artık.

Bende de utangaç lik var.esim bunun farkında. Önceleri cinselliği sadece erkek için sanardim bu eşimi sıktı problem yaşadık. Şimdi düzeldi ama benim sınırlarım var.esim fazla şey bekliyor tahminim.ce.nasil aş abilirim bunu?

Bende de utangaç lik var.esim bunun farkında. Önceleri cinselliği sadece erkek için sanardim bu eşimi sıktı problem yaşadık. Şimdi düzeldi ama benim sınırlarım var.esim fazla şey bekliyor tahminim.ce.nasil aş abilirim bunu?

Kadın olsun erkek olsun
Cinsellik bir gereksinim ve evlilikte olmazsa olmaz bişey bence
Cinsellik yoksa zamanla o evlilik ev arkadaslığına dönüyor ve farklı istekler cıkmaya başkıyo ben bu olmasın diye uğraşıyorum
Bence sende aşmaya calış
Eşinle arana belli bi yere kadar sınır koyma tabiki toplumsal ahlaki değerler cercevesinde benim için tabu olan bi cok seyi eşimle yaşadım tabiki sınırlarım var o benim duvarım sende sınırlarını belirle sonucta yasamak istemediğin hiç bişeyi sana hiç kimse yaşatamaz

X