- 17 Temmuz 2015
- 138
- 76
- 42
yılmamalısın benceBiliyorum cok okudum yazdim..
evet yardimda aldim asamadim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yılmamalısın benceBiliyorum cok okudum yazdim..
evet yardimda aldim asamadim...
konuşmadınız mı hala?
Eski enerjim kalmadi..hep olmadigi icinyılmamalısın bence
İnşallah duzelir esiniz..Annesini anneannesine götürdü halla dönmedi şehirdışına cıktı
kac yıllık ewlısınEski enerjim kalmadi..hep olmadigi icin
bende yasiyabilsem ahh
Inanmicaksin belki 14kac yıllık ewlısın
neden ınanmıyayım kiInanmicaksin belki 14
Çünkü cinsellik cok onemli. .bunca yil nasil surer böyle evlilik..ben bile inanamiyrum bunu..neden ınanmıyayım ki
haklısın ewlılıkte olmaz olmazlardan bırıdır cınsellıkÇünkü cinsellik cok onemli. .bunca yil nasil surer böyle evlilik..ben bile inanamiyrum bunu..
Evet olmasi greken birşey. Hem dinende bunu yapmaliyim..ama su beynime soz gecmiyr..oysaki nisanliyken falan cok istiyrum..nasil bir korku bu..rabbim kimseye vermesin..haklısın ewlılıkte olmaz olmazlardan bırıdır cınsellık
Geçiyor isde..yasamayan anlamazki..benim gibide birçok kisi tanidim malesef. .canım cinsel hayat olmadan nasıl 14 yıl geçti
Amin aminnn inşallahrabbim en kısa zamanda çözmek nasip etsin
Ayni benim esimm.. tip ,boy,huy, burc, yaş, kariyer.. o da cok fit ve bakimlidir..haftada 3gun havuzuna gider,ayna karsisindan ayrilmaz, yagli seyler yemez,bakimlidir...Ve hanımlar eşim 1.83 boyunda 85 kilo gayet yakışıklı kariyeri olan maddi sıkıntısı olmayan kendi işleri olan bi adam dışarda görseniz cok erkeksi yani kimsenin aklının ucuna gelmez.
Suan hayatında biri yok eminim ama bu durum belki ondada sorun farklı bişeyler denemeyw calışmasından korkuyorum
Kendime olan guvensizliğimden deil onun kendi güvenini getirmek için sacma bişe yapmasından korkuyorum
istek için diye biliyorum ben de.. bol şans canım..Hım fındık fıstık ereksiyon sorunu olunca taavsiye ediliyo diye biliyordum denerim canm buda aklımda olsun
işte yapmayın bence sağlığınızı düşünün çok iğrenç bişeye katlandığınızın farkındamısınız? sizi gercekten sevse sağlığınızı düşünür o teklif etmez bile böyle bişeyi..
aa lafa bak, o kadar özlediyse neden yaklaşmıyor... konusmalısın hayatım...Sebep hiç sormadım cesaret edemedim o yatakda hiçbişe hissetmeden anlık bişe yaşayıp arkamı dönüp cok ağladım ama erkek dedim hep onuru incinmesin kendi anlasın hiçbişe yaşıyamadığımı orgazm olmayı unuttum o ana gelemiyorumki snler içinde geliyo bide k bakma cok özlemişm diyo dalga gecer gibi öpüp duşa giriyo
Diyemiyorumki hop bak bi karınım ben senin özlemişim ne demek ben yaklaşmasam elini sürmüyorsun hadi benim gayretimle geliyo o ana niye acelen var gibi tepiniyorsun da diyemiyorum içimde patlıyo herşey