Eşimle kardeş gibi olan evliliğim

Ve hanımlar eşim 1.83 boyunda 85 kilo gayet yakışıklı kariyeri olan maddi sıkıntısı olmayan kendi işleri olan bi adam dışarda görseniz cok erkeksi yani kimsenin aklının ucuna gelmez.
Suan hayatında biri yok eminim ama bu durum belki ondada sorun farklı bişeyler denemeyw calışmasından korkuyorum
Kendime olan guvensizliğimden deil onun kendi güvenini getirmek için sacma bişe yapmasından korkuyorum
Ayni benim esimm.. tip ,boy,huy, burc, yaş, kariyer.. o da cok fit ve bakimlidir..haftada 3gun havuzuna gider,ayna karsisindan ayrilmaz, yagli seyler yemez,bakimlidir...
Bizde de durum tam tersiydi:KK30:
Esim bunalimdaydi resmen..gecen sene, bu konuyla ilgili oyle bi konusma yapti ki benle. isin sonu teee bosanmaya kadar gitti.. kardes gibiyiz senle dedi. tek sorun buymus,
Ben farkinda bile degildim mutsuz oldugumuzun,bana gore hersey normaldi..ona gore degilmis..
Neyseki 3ay icinde toparlandik ve nihayet oldun dedi bana:KK66:
Hersey monotonluktan galiba..

Simdi de ben hamile olunca o bana dokunmuyor,kendi kendine hallediyormus.. simdi ben onun dibindeyim niye istemiyor beni diye.. bu sefer de esim diyor bebeklerimize bisey olur ,yapmayalim diyor.. simdi cocuklarin dogmasini 4gozle bekliyorum. hakkaten esime simdi daha da hak verdim..
Meger ne onemli konuymus yahu...
Sen de esinle konus bence :KK53:

Son düzenleme:
işte yapmayın bence sağlığınızı düşünün çok iğrenç bişeye katlandığınızın farkındamısınız? sizi gercekten sevse sağlığınızı düşünür o teklif etmez bile böyle bişeyi..

Herkesin zevki ayrı arkadaşım :KK66:
Sadece kadının yaptığı bişey de değil
Cinsel hayatlarına renk katmaya hareketlendirmeye uğraşıyor hanım da.

Sebep hiç sormadım cesaret edemedim o yatakda hiçbişe hissetmeden anlık bişe yaşayıp arkamı dönüp cok ağladım ama erkek dedim hep onuru incinmesin kendi anlasın hiçbişe yaşıyamadığımı orgazm olmayı unuttum o ana gelemiyorumki snler içinde geliyo bide k bakma cok özlemişm diyo dalga gecer gibi öpüp duşa giriyo
Diyemiyorumki hop bak bi karınım ben senin özlemişim ne demek ben yaklaşmasam elini sürmüyorsun hadi benim gayretimle geliyo o ana niye acelen var gibi tepiniyorsun da diyemiyorum içimde patlıyo herşey
aa lafa bak, o kadar özlediyse neden yaklaşmıyor... konusmalısın hayatım...

Ya benim anlamadığım siz daha eşinizle konuşmamışsınız bile. ..
Bazı durgun dönemlerde ben hemen başlarım eşime çıtlatmaya sonra da açık açık söylerim bazen de başlatırım
Bence kimin başlattığının önemi yok sonuca ulaştığınız zaman :KK66:
Ama yine de bazı sinyaller gönderilebilir. Mesela kısa bir şort ya da biraz dekolteli bir ev elbisesi ile gezmek ya da küçük dokunuşlar imalarda bulunmak gibi. Belki de adam sadece tahrik edilmeye ihtiyaç duyuyordur. Ben de bazen eşiniz gibi müstehcen şeyler okuyorum

X