Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

İzin vermemek nedir hanımefendi? Siz kaç yaşında insansınız kimden izin alacaksınız, reşit bir bireysiniz ve kanuni yaş sınırını dolduralı seneler geçmiş.

Bebek için çoookk acele etmişsiniz siz önce iş bulup çalışıp ekonomik özgürlüğünüzü almalıydınız. İşte o zaman kimseye eyvallahınız olmazdı. Şimdi eve dönmek için bile kocanızın gelip almasını bekliyorsunuz.

Hani ilk kavgamızdı falan diyorsunuz ya, ilk defa azıcık ses çıkarttığınız için ilk kavganız bu. Adama diş bilenseniz, illa ben dışarı çıkıcam deseniz sert çıkışsanız adam kesin şiddet uygular size. Zaten bu olayda bile sehpa kırmış.

Üzgünüm çok üzgünüm ama sizi hakimiyeti altına almış iyice, hem psikolojik hem de fiziksel olarak.

yaa sizi hatırladım, abisi borç yüzünden evi sattırmaya çalışan üyesiniz siz. yanlış anlaşılmasın nick nerden tanıdık geliyor diye düşünüp durdum da.
Evet o'yum. Bu defa kendi derdimi paylaşmak istedim. O konuda da bir sürü olay oldu ama daha fazla üyeleri çileden çıkarmak istemedim yazmadım :)

Ben zaten çalışan bir kadınım. Evliyken de çalışıyordum. İş yerimden ayrilmak zorunda kaldım yeni iş başlama evresinde hamile olduğumu öğrendim malum işveren hamile birini çalıştırmak istemedi. Yoksa yıllardır ne ailemden ne eşimden bir lira istemiş değilim aksine herkese verici taraf ben olmuşumdur. Maalesef çalışırken de durum boyleydi. Kocam gece geç saatlerde dışarda bulunmami hiçbir zaman kabul etmedi. Ya o beni götürür ya da hiç çıkmazdım. Benim de öyle bir ortamim olmadığı için bunun tartışması olmadı hiç

Aradı cüzdanın evde kalmış nasıl döneceksin sana para getireyim eve donmen için diye. Bu dön demek oluyor sanırım
En başından eşini sürekli aramanı doğru bulmadım ..ama sonrasında eşinin evde sehpa parçalaması.. "eve bir süre dönme " demesi daha beter bence.Sana gövde gösterisi yapmış..bu sehpaya yaptığımı sana da yapabilirim demiş..ve bu ev benim senin evdeki varlığın benim dilimin ucunda demiş..sen artık eşinle konuşurken sana aynısını yaşatmasından korktuğun için onunla konuşamayacaksın bile.. bence bu dolaylı aramadan fazlası gerek dönmen için

Ve yine adamla yapılan empati,"kesin arkadaşları dalga geçmiştir,kesin daha öncesi de vardır,şöyle olmuştur,böyle olmuştur".

Kadınla yapılan empati,sıfır

Arkadaşlarinin dalga geçmesi ve ona sinirlenme ihtimali gercekten çok kişinin aklina gelmiş. Bu çok saçma bir şey insanin eşini aramasinda dalga gecilecek bir şey yok bir defa, hadi geçildi (ne biçim arkadaşlari varsa) buna sinirlenip eve gelip kavga koparacak adam... Normal değil.

Bakalım para getiricem dedi. Geldiğinde nasıl davranıyor pişman mı yoksa halen ben haklıyım modunda mı ona göre yazicam size

Suçun büyüğü sizde. Kuyruk gibi adamın peşine takılmak istemeniz şart mıydı? Arkadaşıyla baş başa bir konsere gidemeyecek mi bu adam? Başka bir zaman da sizinle giderdi. Dahası görüntülü aramak mekanı göster demek, nerden tutsak elde kalıyor. Bu kafa yapısıyla bu zamana dek nasıl kavga etmeden gelebildiniz şaşırdım. Sonrasında da illa kavga çıkartmak için uğraşmışsınız. Eşinizin yaptığı elbette ki hatalı, haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini. Sonrasında bir de annenize giderek tuz biber ekmişsiniz. İşin garibi evi terk ediyorsunuz kocanız taksiyle götürüyor. E ne yapacaksınız şimdi? Öyle her kavgada annenize gitmeyi huy edinmezsiniz inşallah. Yarın aşı vurulmaya eve gitmem lazım diyorsunuz ne akla hizmet ertesi gün döneceğiniz evi terk ettiniz?

ay sunu da eklemeden duramayacagim.

esinizin arkadasindan haz etmiyorsunuz, ama illa o ortama girmek istiyorsunuz.

bence bu guven probleminizden kaynaklaniyor. arkadasa degil ama esinize. arkadas dis kapinin dis mandali sonucta.

ben sevmedigim insanim yuzune bile bakmam o derece yoktur benim icin.

[ Yani sizin zaten talepleriniz olmadığı ve alttan aldığınız ona uyduğunuz için bu zamana kadar kavga çıkmamış. Sağlıklı mi sizce bu? Eşiniz değil yöneticiniz gibi. Sizin kendinizce makul talepleriniz olsa bile dırdır yapma diyip geçecek veya cam çerçeve indirecek belki ilkinde değil ama beşinci onuncu tartışmanızda fiziksel şiddete varacak? Korktuğunuza göre siz de emin değilsiniz.
Önünü almanız lazım bu durumun yoksa buraya daha çok konu açarsınız

tamam olan olmuş
evet abartmışsınız ama ne yapalım olmuş.. bir daha yapmazsınız

eşinizin sehpa kırması korkuttu beni bu kadar öfke nedir
fazla abartmış
bence bugün yarın bekleyin bakalım ne olacak

Anladım… Eli ekmek tutan kadınsınız lütfen kendinize bu baskıyı reva görmeyin. İlişkilerde taraflar eşit olmalı. Sevgiliyken aslında huyunu suyunu belli etmiştir tanıyamadınız mı yeterince? Bu zamana kadar böyle gitmiş bari bundan sonra dişinizi gösterin sen tek çıkıyosan ben de tek çıkarım diyin çarpın kapıyı çıkın karışamasın size artık. Anneniz değil babanız değil ee siz de küçük çocuk değilsiniz. Yapmayın kendinize bunu ya lütfen

Ay pipi ile ne alakası var
Yorumlarımı aklı selim bir şekilde okuyun lütfen Pipililere destek verecek zihniyette bir insan değilim.

Benim söylemek istediğim konu sahibinin 5 yaşında bir cocuk gibi bende gelecem bende glecem baskısı ve gittiği halde hmmm keşke beni de götürseydn bencilsin olayı. Bitmiş gitmiş daha ahlanıp vahlanmaya gerek var mı ?
Adam düşüncesiz olabilir eve geldiğinde hayatım bir dahaki sefere beni de götür ya da bende kız arkadaşlarımla çıkacağım bilgin olsun deyip olay uzamayabilirdi. Çok çocukça ve saçma.

Gün boyu gezmişler evet, gün boyu gezmiş olması arkadaşı ile dışarı çıkamayacağı anlamına mı geliyor ? karısını gezdirmeyip kendni gezdirse yorumum bu şekilde olmazdı zaten. Ne kadın ne adam masum değil, ikiside birbirinden son derece saçmalamış.

Aslında tartışma sebebiniz çok saçma. Bi de neden uzattiniz zaten gitmiş kendi neden surat edip laf siylediniz. Ve neden ilk tartışmada annenize gittiniz. Hata biraz sizden kaynaklı aslında çok ustune gidip uzatmissinix.

Bu saatten sonra kavga cikartmamaya bakin boşanmayacaksaniz eğer. Huyuna suyuna gidin davranişlariniza dikkat edin. Sirf ben de geleyim dediniz diye ve dogruysa ilk kavganizda sehpa kiran adamdan dayak yeme ihtimaliniz çooook yüksek, ona gore davranin işte.

Bunu düşündüm ama hanımların yazdıklarını okuduysanız herkes beni kabahatli buldu. O yüzden ben mi gitmeliyim o mu gönlümü almalı ben mi onun gönlünü alcam kafam karıştı
Bir kaç gün bekle, siniri geçsin. Bi ses gelmezse sen çıkıp git. Ve konuyu da açma. Sen sehpayı kırdın niye kırdın , kalbimi kırdın filan gibi triplere girme sakın. Adam sennle ilgilenmeyen sürekli tek çıkan biri olsa neyse dicem de sennle de ilgileniyor seni de ihmal etmiyor, ark.larıyla takılmak onun da hakkı. Boğma bunaltma.

Yazıktır günahtır ya.ne demek sehpa parçalamak.ne yapmış yani kadın.ki ne yapsa da normal değilde.evet belki kapris yaptı sürat asti abarttı.ama kime ya kime.kocasina simarmis işte kadın.tum bunlar yerine tamam hayatım bı dahaki sefere soz birlikte geliriz dese ne olur.ustelik kadın hamile.hadi diyelim öyle demedi bide sinirlendi.arkadas sehpa kırmak nedir.benim için ha o sehpayi kırmış ha kafamı.ayni şey.cunku o sehpayi parcalarken aslında parçalamak istediği benim.en küçük kavgada hamile karısını idare edemeyip sehpa parçalayan adam daha büyük sorunlar ,kavgalar karşısında ne yapacak.kadini mi parcalayacak bu sefer.cok iyi yapmışsın ailene giymekle ama sakın bı mesaja aldanip tıpış tıpış dönme.yaptigi terbiyesizliği anlaması lazım.

Bunu düşündüm ama hanımların yazdıklarını okuduysanız herkes beni kabahatli buldu. O yüzden ben mi gitmeliyim o mu gönlümü almalı ben mi onun gönlünü alcam kafam karıştı
O sizin gönlünüzü alacak sehpa parçalamış öfke kontrol problemi var eşinizin.
Şimdi kabul edip siz giderseniz adam yaptığının normal olduğunu düşünecek sessiz ve sakin kalın aşınızı olmaya gidin ve tekrar annenizin evine dönün.
Eşiniz ne zaman sizi almaya gelir özür diler ozaman gidersiniz ve konuşursunuz.

Bu erkeklerin beyni niye böyle az ya sehpa kırmak falan çok saçma. Eşimde bu sitede takıldığımı gördüğünde kapıya yumruk atıp içini göçertmişti mal mısın kafayı yedin sen deyip odama çekildim.
Hamilelik kafasını derinden yaşamışsınız sonuçta eşiniz fazla tepki vermiş bence hemen gitmeyin. Ben olsam para getirme var benim param gelme derdim. biraz burnu sürtsün. valla nazlı olmak lazım biraz erkekler bu dilden anlıyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…