- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Sizde de ciddi hata var ama eşinizin şiddet eğilimi var dikkatli olun derim.Öncelikle günaydın herkese.
1 yıl 4 aylık evli, 4,5 aylık gebeyim. Yaklaşık 5-6 aydır da çalışmıyorum evdeyim. Eşimle aramız çok iyidir genel anlamda zaten uzun yıllar birliktelik sonucu evlendik. Gelelim dün yaşadığımız olaya. Dışarıda yemek yedik beraber hava çok güzeldi ben de sürekli evde olduğum için değişiklik oldu.
Neyse evimize geldik akşam saat 7 buçuk gibi arkadaşı aradı. (Bu arkadaşından hiç hoşlanmam kendisi de sevmediğimi bilir, adam hakkında bayağı kötü duyum aldık ama kendisinin çocukluk arkadaşı olduğu için vazgeçemiyor) Bir grubun konseri varmış bir kafede eşimi ona davet etti, ben de madem gitmek istiyorsun beni de götür ben de güzel bir ortam göreyim evde çok sıkılıyorum biliyorsun dedim. O da kafenin nasıl bir yer olduğunu neyle karşılaşacağımızı bilmediğini o yüzden beni götürmek istemediğini söyledi, ben de madem öyle sen de gitme bilmediğin yere dedim. Öyle böyle derken gitti. Aradan bir saat geçti görüntülü aradım inanın sırf kafeyi merakımdan. Gösterdi işte 'kahveye benziyor baksana önümüzde tabureler var biramizi böyle içiyoruz' falan dedi. Ortamı görünce aslında fena değilmiş keşke beni de götürseydin dedik yuzum düştü. Bencillik yaptığını söyledim. Bunun üzerine bekle eve geliyorum yazdı.
Eve geldi dedi ki şu an çok kavga edesim var ama bana bulaşma ben de konuşalım böyle olmaz diye ısrar ettim sesini yükseltti. Bana düzgün bir iki çift söz söylesen kavgaya gerek kalmaz dedim. Sen misin bunu diyen. Ben senin üzerine titriyorum sen nasıl bir insansın sana bana bulaşma dedim bayağı bir yükseldi ve yerdeki zigon sehpayı yere çaktı paramparca oldu. Ben korkudan ağladım tabiki ve hemen anneme gitmek istediğimi söyledim. (Burda yanlış mı yaptım bilmiyorum inanın) Bir üst noktası bana zarar vermek olabilir diye korktum açıkçası. Taksiye bindik beni anneme bıraktı taksideyken mesaj yazdı 'bizim bizden başka kimsemiz varmış demek...' diye. Şimdi beni görmek istemediğini eve de bir süre gitmememi söylüyor nasıl davranmalıyım ilk defa başıma böyle birşey geldi lütfen yardımcı olun.
Uzun olduysa özür dilerim şimdiden fikir verecek olan hanımlara teşekkür ederim
Eşinle tartışmanın hiç olmaması senin tartışmaya mahal verecek konularda hep alttan alman sayesinde olmuş.Ben zaten çalışan bir kadınım. Evliyken de çalışıyordum. İş yerimden ayrilmak zorunda kaldım yeni iş başlama evresinde hamile olduğumu öğrendim malum işveren hamile birini çalıştırmak istemedi. Yoksa yıllardır ne ailemden ne eşimden bir lira istemiş değilim aksine herkese verici taraf ben olmuşumdur. Maalesef çalışırken de durum boyleydi. Kocam gece geç saatlerde dışarda bulunmami hiçbir zaman kabul etmedi. Ya o beni götürür ya da hiç çıkmazdım. Benim de öyle bir ortamim olmadığı için bunun tartışması olmadı hiç
Abiniz evi sattırdı mı yoksa ?Evet o'yum. Bu defa kendi derdimi paylaşmak istedim. O konuda da bir sürü olay oldu ama daha fazla üyeleri çileden çıkarmak istemedim yazmadım :)
Heryere kocayla gitmek sıkıcı değil mi?Ben zaten çalışan bir kadınım. Evliyken de çalışıyordum. İş yerimden ayrilmak zorunda kaldım yeni iş başlama evresinde hamile olduğumu öğrendim malum işveren hamile birini çalıştırmak istemedi. Yoksa yıllardır ne ailemden ne eşimden bir lira istemiş değilim aksine herkese verici taraf ben olmuşumdur. Maalesef çalışırken de durum boyleydi. Kocam gece geç saatlerde dışarda bulunmami hiçbir zaman kabul etmedi. Ya o beni götürür ya da hiç çıkmazdım. Benim de öyle bir ortamim olmadığı için bunun tartışması olmadı hiç
Bu erkeklerin beyni niye böyle az ya sehpa kırmak falan çok saçma. Eşimde bu sitede takıldığımı gördüğünde kapıya yumruk atıp içini göçertmişti mal mısın kafayı yedin sen deyip odama çekildim.
Hamilelik kafasını derinden yaşamışsınız sonuçta eşiniz fazla tepki vermiş bence hemen gitmeyin. Ben olsam para getirme var benim param gelme derdim. biraz burnu sürtsün. valla nazlı olmak lazım biraz erkekler bu dilden anlıyor çünkü..
Ben olsam biraz fazla para getir akşam dışarı çıkacam derdimEşinle tartışmanın hiç olmaması senin tartışmaya mahal verecek konularda hep alttan alman sayesinde olmuş.
Bu bir lutuf degil yani.
Sana telefon etmiş cüzdanını getirmek için, bırak getirsin.
Hiç tek kelam laf etme, teşekkür dahi etme.
Nabzını yokluyor aklınca.
Kapanmayacak bir mesele yok.Eşim geldi kızlar. Malesef kardeşim okuldan geldi tek kalamadik konuşamadık. Yüzü gülüyordu. Gel beraber taksiye binelim seni eve bırakayım ben ise geçeyim dedi kardeşim abla lütfen biraz daha kal dediği için gitmedim. Gittikten sonra mesaj attı özür dilerim akşam evde konuşuruz diye. Böyle gelişti olay. Akşam eve gidince inşallah hallolur kapanır mesele
Safoş işteSitede ne varmış kapi kiracak kadar neye kizdi cok merak ettim.
Valla ya jigolo sitesi sanki sjsnhsSitede ne varmış kapi kiracak kadar neye kizdi cok merak ettim.
Siz alttan alacağınız için kapanır zaten merak etmeyin.Eşim geldi kızlar. Malesef kardeşim okuldan geldi tek kalamadik konuşamadık. Yüzü gülüyordu. Gel beraber taksiye binelim seni eve bırakayım ben ise geçeyim dedi kardeşim abla lütfen biraz daha kal dediği için gitmedim. Gittikten sonra mesaj attı özür dilerim akşam evde konuşuruz diye. Böyle gelişti olay. Akşam eve gidince inşallah hallolur kapanır mesele
Kadın kadına ne yapıyorsunuz uleynnn, dediyseSafoş iştebir de yeni evliydik ne sandı anlamadım
Çok erken bence de. Bir insan en erken 10 yıllık evlilikten sonra bara gidebilir, kafe için de 5 yıl geçmesi gerekirArkadaşıyla arada takılsın etsin ama barda müzik dinlemeye gitmesi için cok erken değil mi?
Yorumları okuyunca çok şaşırdım. Herkes ne kadar modern, ne kadar medeni olmuş. Bir tek bana mı abes geldi beyefendinin hamile eşini evde bırakıp keyif yapmaya gitmesi? Arkadaşıyla arada takılsın etsin ama barda müzik dinlemeye gitmesi için cok erken değil mi? Neyin kendi kendine eğlenmesi, neyin keyfi, daha bir dur! Daha şimdiden kendini atarsan alemlere, yarin obur gun bebis doğduğunda her daraldığında geceler geceler o zaman. Ama şu da var. Hemen siz aile olamamissiniz, darlamissin cevapları cok abarti bence. Darla canim darlarsın normal, evlenmeden darlamiyor muydun? Mutlaka ipuçlarını aldı ve ona göre secti seni. İkinizde yapıcı olmaya çalışın, acikca strateji yapmadan anlat derdini. Yuva kolay kurulmuyor, evlat sahibi olacaksınız, en ufak olayda kiyameti koparmadan anlamaya çalışın birbirinizi, yıpratmayin. O senin kocan, bunun ilk adimi son adımı yok, evde uzgun uzgun oturacagina ac telefonu konus bakalim neler olacak.
Acaba kızlar soruyor sitesiyle mi karıştırdı anlamadım kiKadın kadına ne yapıyorsunuz uleynnn, dediyse