Eşimle ilk kavgamız nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...

Sizde de ciddi hata var ama eşinizin şiddet eğilimi var dikkatli olun derim.

Eşinle tartışmanın hiç olmaması senin tartışmaya mahal verecek konularda hep alttan alman sayesinde olmuş.
Bu bir lutuf degil yani.
Sana telefon etmiş cüzdanını getirmek için, bırak getirsin.
Hiç tek kelam laf etme, teşekkür dahi etme.
Nabzını yokluyor aklınca.
G
Evet o'yum. Bu defa kendi derdimi paylaşmak istedim. O konuda da bir sürü olay oldu ama daha fazla üyeleri çileden çıkarmak istemedim yazmadım :)
Abiniz evi sattırdı mı yoksa ?

Heryere kocayla gitmek sıkıcı değil mi?
Ne bilim insan arkadaslarıyla cıkıp bi yemege gider?Bi kahve icmeye gider.

Konuyla bagimsiz beni daha cok endişelendiren, sizinde cift olarak endiselenmeniz gereken baska bir konu var. Hamilelerde covidten dolayi anne bebek ölümleri fazla. Hamile oldugunuz icin sadece düşük yapmayin diye igne vuruyorlar o kadar. Olasi bir hastalik durumunda İlaçsız bir sekilde atlatmaniz gerekecek. Dolayisiyla hem sizin hem esinizin kendinizi korumasi gerekiyor. Disarida yemek yerken maske yok, esiniz konserde bira icerken yine maske yok... Doktorunuz sizi bilgilendirmis olmali, bilgilendirmediyse bile kac tane ölüm haberi gördük. Lutfen kendinize dikkat edin, konsermis yemekmis bunlari zaten zamaninda yeterince yapmissinizdir, pandemiden sonra yine yaparsiniz.
Konuya gelecek olursak ikinizde tuhaf davraniyorsunuz.

Sitede ne varmış kapi kiracak kadar neye kizdi cok merak ettim.

Bunalıp, arada kalıp destek istemenizi anlıyorum ama başkasının aklı kimsede iyi durmaz. Siz düşünüp karar verin, ki zaten burda bir birbirinden farklı en az on yorum var. Bunlardan birini uygulasaniz zarardasiniz, sentez yapıp uygulasaniz yine zarardasiniz.

Ben olsam biraz fazla para getir akşam dışarı çıkacam derdim konu sahibi için bu ihtimal yok tabi.

Sahsi fikrim: Esiniz arkadaslarla ciktiktan sonra kontrol gibi video aramasi yapmak sacma olmus. Cafeyi görmek icin yalan sizde biliyorsunuz. Yanindakiler de fark etmistir ve belkide dalga gectiler. Bilemeyiz. Adamda sinirini evdeki sehpadan cikarmis. Sizin davranislariniz dogru degil. O size simdi konusmak istemedigini söyleyince darlamaya devam etmissiniz. Bende cabuk sinirlebilen bir insanim. Bende sinirli halimle konusmam, cünkü o zaman kalp kirma ihtimalim cok yüksek. O yüzden kendimi geri cekip sakinlesip öyle konusurum. Bu taktik bir sürü faciayi önledi emin olun. Orda üstüne gitmemeliydiniz. Orda size birsey yapar diye korktugunuza göre esinizin size siddet uygulayabilecegini düsünüyorsunuz. Sakinlesip ikinizde tekrar konusun. Orasi ikinizin de evi. Bir sürü gelme ne demek? Esinize de söyleyin bi zahmet yeni sehpa alsin orda ortami terk etmek varken sehpa kirmak nedir. Iletisim sorunlarinizi cözemiyorsaniz profesyonel destek alin

Eşim geldi kızlar. Malesef kardeşim okuldan geldi tek kalamadik konuşamadık. Yüzü gülüyordu. Gel beraber taksiye binelim seni eve bırakayım ben ise geçeyim dedi kardeşim abla lütfen biraz daha kal dediği için gitmedim. Gittikten sonra mesaj attı özür dilerim akşam evde konuşuruz diye. Böyle gelişti olay. Akşam eve gidince inşallah hallolur kapanır mesele

Kapanmayacak bir mesele yok.
Ama böyle her kavganızda annenizin evine gitmeyin e mi? Aile evine dönmek son çare olmalı,gidince de geri dönülmemelidir.
Yoksa yüz göz olur laçkalaşırsınız.

Siz alttan alacağınız için kapanır zaten merak etmeyin.

Yorumları okuyunca çok şaşırdım. Herkes ne kadar modern, ne kadar medeni olmuş. Bir tek bana mı abes geldi beyefendinin hamile eşini evde bırakıp keyif yapmaya gitmesi? Arkadaşıyla arada takılsın etsin ama barda müzik dinlemeye gitmesi için cok erken değil mi? Neyin kendi kendine eğlenmesi, neyin keyfi, daha bir dur! Daha şimdiden kendini atarsan alemlere, yarin obur gun bebis doğduğunda her daraldığında geceler geceler o zaman. Ama şu da var. Hemen siz aile olamamissiniz, darlamissin cevapları cok abarti bence. Darla canim darlarsın normal, evlenmeden darlamiyor muydun? Mutlaka ipuçlarını aldı ve ona göre secti seni. İkinizde yapıcı olmaya çalışın, acikca strateji yapmadan anlat derdini. Yuva kolay kurulmuyor, evlat sahibi olacaksınız, en ufak olayda kiyameti koparmadan anlamaya çalışın birbirinizi, yıpratmayin. O senin kocan, bunun ilk adimi son adımı yok, evde uzgun uzgun oturacagina ac telefonu konus bakalim neler olacak.

Hamile olunca acaba ne oluyor? Ortada riskli hamilelik anladigim kadariyla yok. Kadinla daha evvel disari cikip gezip gelmisler. Durumu gayet yerinde demek ki. Her insanin kendine ayirabilecegi zaman olmali. Bu erkekler icin nasil gecerliyse kadinlar icinde gecerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…