Eşimle ilişkimiz, bebek isteğimiz ve özel sorunlar :(

Sorun elbette psikolojik performans anksiyetesi gibi görünüyor buradan.
Maddi durumunuz iyiymiş eğitimli bilgili insanlarsınız zaten.
Tecrübeli bi cinsel terapist bulun ve görüşün şu durumda yapılacak en sağlıklı şey bu.
Buradan da alacağınız en doğru tavsiye bu olur.

Çocuk mevzusunu bir süreliğine rafa kaldırsanız. Belki o zaman, eşinizin üzerinde baskı olmayacağı için her şey yoluna girer.

Sizin konunuzu anlatmanizda bir sikinti yok.Objektif bakiyorum.Burda guzellikten sokaga cikamiyorum diyen kadinlar gördük.Cözum nedir tam olarak bilmiyorum ama cinsel terapi yapan psikiyatrlar var belki orda cözülur esinizin durumu.Bir de,cocuk olayini biraz oteleyip sorunu halletmeye calismak daha mantikli gibi.

Ama o zaman ikiniz de terapiye kapalıymışsınız. Su an hazirsınız çocuk su asama da olmasa da olur sizin mutlulugunuz ve evinizin huzuru daha önemli. Cocuğunuz geç doğsun ama mutlu huzurlu bir aile ortamına doğsun.

Cinsel terapiye gitmenizi öneririm, eşiniz anlattığınız gibiyse o da ılımlı yaklaşır.
Bir yakınım cocuk yapmak için ilişki olunca benzer sorunlar yaşamıştı, tüp bebek yaptılar ve ilişkileri şu an gayet iyi.

Sürekli seksi giyinmekte bence bir süre sonra duyarsizlastiriyor. O seksi kiyafetlere

2.cocuk da esim cocuk olmasini istemedi ..bahaneler sundu.hem de sacma ..sonra bir an oldu cocuk sahibi olmak istedi..gunleri var diyince gercekten baski oluyor.6 ay sonra umursamiyinca oldu..
Ne dusundugunu asla bilemedim.kendimi sinir ettigimle kaldim.

allah bağışlasın insallah
erkekleri anlamak kadınlardan daha zor sanki :)

konunla alakalı o kadar çok şey varki kafamda

eşimde hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ,

meselaa sen bu kadar istekli olursan adam geri planda kalıyor , sen tatmın olsanda olmamış gibi yap mesela ,
yada bu kadar sık birlikte olmamaya çalışın , atıyorum dün ilişki yaşadınız bugun onu sadece ön sevişmede bırak ,
sonra da o istiyormuşta sen yok diyormuşsun havası yarat ,

ve çocuk meselesi , bzim bir kızımız var ve ben yıllar sonra deli gibi çocuk istemeye başladım ,
ama nezaman yapmaya kalksam adam uyuma numarası yapıyor , çok yorgunum başım ağrıyor ,
ilaç nerede diyor yerını gösteriyorum ama içmiyor
ve ensonunda ögrenıyorum ki aslında çocuk istemiyormuş , hiç bana sordun mu dedi şok oldum ,

çok bakımlı olmanında , cinsel konuda fazla istekli olmanında dogru olmadını ögrendim ,

sende kendını bir adım geriye çek , herşey yoluna girer inşallahh

Iliskiden sonra arkamı dönüp uyuyoruz kısmına takıldım bende bunun banyosu var abdesti var ne uyuması neyse. Bugünlerinizin değerini bilin. Çocuk olunca cinsel hayatınız vakit bulamamaktan daha da azalıcak. Hafta da 3 gayet iyi. Diğer sorun stresten oluyordur ya da yorgunluktan. Çeşme deyil sonuçta bu. Eşinizi de anlayın biraz.En azından 3 e kadar girişimleri var. Daha ne yapsın adam.

Burada en son ilginizi çekecek şeyim başkalarının cenabetliği olması gerekmez mi?
Çok çok merak ettiyseniz, müslüman değilim. Deistim.
Siz de eğer gerçek bir müslüman iseniz dinin yalnızca ve yalnızca allah ile kul arasında olduğunu bilmeniz ve milletin abdestinin peşine düşmemeniz gerekir.
Ben de değil yerine “deyil” yazacak kadar kendini geliştirmemiş ve eğitmemiş bir arkadaştan bu yorumu almamış olurum.

Hızlı yazdığım için olmuştur. Yoksa bende okumuş eğitimli bir insanım merak etmeyin. Eğitimimi övmek istemiyorum. Kendini övenlerden nefret ederim. Ama kendimi gelistirdim ve egitimliyim şükür

kahkaha attım o kadar güzelce yazmışsınız okumuş ve cenabetliğe takmış sdfghgfds. konuyla ilgili de konuşun bence doktora gidin beraber. çock için olanı kastetmiyorum eşinizin sorunu için. bugün sevişmemiz lazım baskısı adamı kasıyordur görev gibi olunca en keyifli iş bile zahmet geliyor insana. akışına bırakın

çok doğru tespit.

Bence eşiniz sizin burda anlattığınız gibi hayatını toz pembe görmüyor. Yanlış anlamayın ama ben konuyu anlatış yazımınızdan olumsuz enerji aldım. Eşinizin sanki bir zorunlulukta kalma sık boğaz olma durumu olabilir.

Konuşmayı ertelemeyin. Kırmadan net bir şekilde düşüncelerinizi anlatın.Zaten sürekli bahaneler bulması, yok uykum geldi ondan böyle oldu vs gibi cümleleri kendi içinde her şeyin farkında olduğunu gösteriyor gibi.Bana kalırsa güzelce konuşmak, düşüncelerinizi söylemek ve ona çocuk için herhangi bir baskı yapmadığınızı anlatın.

Konuşmayı ertelemeyin. Kırmadan net bir şekilde düşüncelerinizi anlatın.Zaten sürekli bahaneler bulması, yok uykum geldi ondan böyle oldu vs gibi cümleleri kendi içinde her şeyin farkında olduğunu gösteriyor gibi.Bana kalırsa güzelce konuşmak, düşüncelerinizi söylemek ve ona çocuk için herhangi bir baskı yapmadığınızı anlatın.

Eşinizinde bi doktora görünmesi gerekiyor bunun nedeni sadece psikolojik olmayabilir belli ki fiziksel bi sorun

Alt tarafı bir site ve sanal ortam.burada diğer nickinizle belki bir imaj çizmeye çalışıyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz.konuyu okumadım bence kendinizle barışın imajı boşverip kendiniz olun.sanal ortamda bile kendiniz olamıyorsanız sıkıntılarınız büyük.özgüven sahibi olmadığınızı düşünüyorum umarım bunu halledersiniz.
Eşinizin psikolojik bunları yaşadığını anlamanıza rağmen arkanıza dönüp uyuyormuşsunuz.Eşinizin psikolojik durumunu atlatması için ne kadar uygun bir yaklaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…