Eşimle ev işi tartışmalarımız bitmiyor

Evi biraz düzensiz bırakın tepkisini ölçün şikayet ediyor ise yardım isteyebilirsiniz.

koca bebek gibiler. ama inanın işe yarıyor :))

Evet ya ev benim evim de onun olayı evde var olmak gibi algılıyorlar

Size hislerime tercüman olduğunuz için teşekkür ederim

Bir de çocukla aman Allahım düşünemiyorum

Ben şunu anlamıyorum ben onun sevmediği temizlik işlerini üstleniyorum da o niye üstlenmesin ki bende ni anne evladıyım belki onun sevmediğini bende sevmiyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

adam uzaydan mı geldi o da o evde yaşamıyor mu. Bu zihniyette kadınlar olup erkek evlat yetiştirdiği sürece hada çok evlilikler ziyan olur.

İçinden gelmiyorsa yaptıramazsınız. İçinden gelende siz söylemeden yardım eder. Ailesi hakkında da olumsuz sözler söylemenizi tavsiye etmem. İyi de olsa kötü de olsa onun annesi ve savunacaktır.

Yok gayet tatlı dille söyledim aşkım tezgahı sen toplarsın dedim mutfaktan çıktım o mutfaktaki masada çalışıyor çünkü yoksa onu sofrada terketmedim bi de bi işim vardı keza olmayadabilirdi de rica ettim sonuçta ama onun işi yoktu

Saygisizlik yaparak is paylasimi yapamazsiniz. Once uslubunuz duzgun olmali. Evden calisan iki insansiniz acelesi var miydi gercekten? Bir de adami anasiyla vurmak hos degil. Ben olsam yapacagim varsa da yapmam,anam kadar tas dussun basina der gecerim.

Olamadik bir komsu. Su bakis acisinda birine ihtiyacim var yaaa

Öyle biri benim annemede laf etse eşim olsa haddini bildiririm hatamı kabul ediyorum orda

Oo denedim ben yapmicam ne zaman yapcak dedim 2 haftayı buldu evi süpürmesi
çünkü ona yap ya da ben yapmayacağım denmemiş

sizin "uygun zamanda" yapacağınızı varsaymış

örneğin hasta isem eşim bulaşıkları toplar bilir ki "toplamayacağım" ama hasta değilsem dokunmaz, isterse iki gün kalsın bir bildiği vardır der geçer

biz yılları devirdik bunları öğrendik, birbirimize alıştık, bir işi yapmayacaksam ve onun yapmasını istiyorsam ona açık açık şu iş ellerinden öper diyorum, yapıyor

mesela iş bölümünde onun olan bir işi yapmışsam da haber veriyorum

markete, pazara eşim gider

şimdi pandemide ben evden çıkmıyorum, o her şeyi kontrol edip karar verip alıyor

ben eğer online alışveriş yaptı isem ona da şunları şunları aldım diye haber veriyorum yoksa pişti oluruz :)))

ya da o ben akşama şundan alacağım sen başka yemek yapma diye arıyor zira ben yemek yapıp o da çabuk pişirilecek tarzda bir şey alınca da düzen bozuluyor

Öyle biri benim annemede laf etse eşim olsa haddini bildiririm hatamı kabul ediyorum orda
Hata kabul ediyorsunuz iyi yoldasiniz demektir kendinizle ilgili. Acele etmenize gercekten gerek yok,hadi ise gidecek olursunuz tamam diyecegim. Zaten bir yere yetisme zorunlulugunuz yokken ustune kavga cikarmak gereksiz. Dursun bulasiklar,alt tarafi kahvalti bulasigi. Aksamdan kalma balik sofrasi bulasigi degil ki.

Bence senin zaten annesinden vurasın varmış
Bilinçli olarak değil ama sanki bilinç altımda çıkmayı bekleyen bi sözcükmüş. Çünkü 1 2 hafta içinde oraya gitme durumumuz var 1 hafta kalıcaz kendi kendime evin halini düşünmüştüm. Normalde kadının karakterini çok severim onun temiz pis olması da beni ilgilendirmez sadece gideceğimiz zaman bu konuda geriliyorum temiz nevresim vs olmuyor

Olamadik bir komsu. Su bakis acisinda birine ihtiyacim var yaaa

hala duruyorlar

bir yandan burada takılıp bir yandan arka planda iş yapıyorum

bir makine çamaşır yıkanıyor

yarın okul varrrr

uzun bir aradan sonra sokağa çıkacağım :)))

bir ara eserse toplayacağım bulaşıkları

hoş biraz da bilerek erteledim boynum kötü iki üç gündür

daha beter olmasın hem bilgisayar başı hem de uzan eğil modundayım

belki de toplamam

bu arada ben kendim böyle olmadım annem öğretti

bak kadının hakkını yemeyeyim onlar bulaşıkları her akşam yıkarlardı ama gündüz evde ise de genelde yıkamazdı ama sofrayı vs toplardı

ama her hafta sonu çamaşır yıkamazdı

daha önce de yazdım otomatik makine olmayan zamanlarda suyu ısıt, taşı, yıka

sonra onları soğuk su ile durula elinde sık vs

her hafta kim uğraşacak

onun yerine bize bol bol giysi alırdı, bir uygun olduğunda yıkardı, her hafta sonunu da ev işine gömmez, kendine de zaman ayırırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…