İftara gidilir şirket ofis iş yeri ama, birine denilir ki sen organize et, gelen gelmeyen ve bu toplu şekilde yapılır. İki kadın bir erkek için iftar organize işi hiç duymadım. Bu arkadaşlar arasında bir mevzu.
Aile konusunda, seni tutsalar da herkesin evladı kendine en nihayetinde işler laçkalaşırsa sen öyle olmasaydın oğlum yapmazdı konusu çıkma ihtimali de mevcut.
Ailesinden veya senden çekinse yapmazdı sanmıyorum bir etkisi olacağını tersine daha gizli yapar artık. Söylemesinin sebebi de meşrulaştırmak, ya ben zaten anlatıyordum, aldatan adam söyler mi senin kendi kıskançlığın diyecek en nihayetinde.
Burda çekinmek değil saygı ve sevgi önemli, eşine saygısı olan insan mesafesini korur. Ben hiç bir dişi varlıkla konuşmaz demiyorum ama sınırı yok eşinizin. Konuşsun bu normal de , isim karıştırma olayı 7/24 biri ile konuşursanız isim vs karışır tabi, siz ilgisiz kalın evde solun , elin güya ilgisiz kadınına şefkat göstersin. O bir kadınsa ilgisiz bir eş var ise , sizin eşiniz de diğer kadının kocası gibi davranıyor. Siz ne olacaksınız teselli için başka bir adam mı bulmak lazım bu mantığa göre. Eşi ile anlaşamıyorsa kadın boşansın
Psikolojik desteği anlarım hadi, derki size ya hanım böyle böyle bir kadın var biraz dertleri var yalnız sen biraz konuşsan mı motivasyon olur der. Sizin eşiniz niye terapi ediyor böyle anlayamadım. Sizi tersleyecek seviyede yapması hoş değil. Sohbet eder insan dert anlatır bunları anlarım ama başka bir kadın için terslenmek??