Eşimle ev işi tartışmalarımız bitmiyor

Evlenmeme gibi bir tercihin vardı, bu kadar gelecek kaygın varken neden devam ettin ?

sizden öncesi sizi hiç ilgilendirmiyor. Liseye kadar dayak yemesi, parasını annesine vermesi, annesini gezdirmesi... Eşiniz annesini böyle kabul etmiş ve devam etmiş. İstemeseydi o anne oğluna ekmek aldiramazdi. Ha sizin yerinizde olsam eşimi annesiyle bel altından vurmazdim çünkü tercihi siz olmazsınız . Bugün ağzını topla der ,yarın kapı orda der.

Annesi ne kadar pis olursa olsun kimse ailesine laf soylensin istemez bile isteye evliliğinize dinamit döşuyorsunuz

Evlenmeden ayrıldım zaten sonda yazmıştım.
Anneci erkekleri sonradan burdaki başlıklarda okuyoruz ama önceden gelen sinyalleri niye görmediniz diye insanları eleştiriyorsunuz? Öncesini söyleyince de sizi ilgilendirmez oluyor. Annesi dışarı çıktığında sıkıldım bunaldım diyordu sürekli yanında olsun istiyordu iyi yanları da vardı sevgilimin ben bunu inkar etmiyorum ilk yazdığımda fazla yüklendim diye ben söyledim zaten ama gelecek kaygılarım ağır bastı evet

Tamam iyi yapmışsınız ben ayrıldığınizi okumamıştım. Zaten yorumlar evliyseniz kabul edip evlenmissiniz anlamında yapılıyor. Siz mesajinizda hak etmeyen annesine temizlik yapıyor yazmışsınız bu evlenseydiniz de sizi ilgilendirmezdi.

Evli olsam ve eşim annesinin eli ayağı tutarken herhangi bir sağlık sorunu yokken annesine temizliğe gitmesi normal mi derdiniz

Kendini de eleştirmen lazım bence, şu cümlenle ilk bana bunları yapmasını beklerdim gibi cümlelerin ,bu nasıl kıskançlık,eski sevgilinin annesini eleştirirken biraz özeleştiri kendine yap.

Ben buraya yazarken kendi özeleştirimi yaparak “yüklendiğmi hissettim, konuyu çok açtım” dedim zaten. Ayrıca annesinin bu kadar her şeyi ondan beklemesi normal mi, gerçekten nasıl tepki vermeliydim doğrusunu düzgünce söyleyin yanlışı göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…