eşimle çok iyi anlaşmamıza rağmen yaşadığım bir olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin
İstemiyorsa istemiyordur, ağlatması mı kriter? 😑

Asiri direnc gostermedigini yazmissin. Esin seni aglata aglata bu isi yapmamistir eminim. Seni bu kadar seven bir insan. Aranizda hicbir sorun yok. Sadece senin bi uzmandan yardim alman lazkm biran evvel 4 ay olru demissin fazla uzun bir sure. Evliligin temel taslarindan bir konuya daha fazla ehemmiyet gostermelisin
Aynen katiliyorum yazilanlara.4 ay cok uzun bir süre konu sahibi. Tecavüz diyen olmus ayrı şaşırdım hangi tecavüz de yuzeysele izin veriyor kurban acaba. Ayrica yüzeysel nedir ya insan o işi yaparken nasil dayanabilir ki 🙈.yüzeysel yapacak. Ya hic izin vermeyecektiniz ya da yuzeyseli olmaz. Tez zamanda doktora gidin demicem netten bu durumla ilgili yöntemler var ama hic iliski denemeden yenebileceginizi sanmiyorum. Benim ki 4 gün sürmüştü. 4 günden sonra alıştım. Akşam oldukca strese giriyordum yine akşam oluyor diye ama inanin denedikce alışırsınız. Kayganlastirici kullanabilirsiniz

tamam o an ortami bozmamak icin konusmadiniz ama sonrasinda neden konusmadiniz? “bu yaptigindan hoslanmadim, evli de olsak cinsellikte istemedigimiz seyleri yapmak zorunda degiliz” gibi tek cumle de olsa soylemeliydiniz sonrasinda.

yoksa herkes herkesi oper, dokunur ama onemli olan karsi tarafin tercihlerine de saygi duymak. bana istemedigim seyi yapan adam isterse beni sabah aksam opsun umrumda olmaz.

zaten eşim dayanamadığını ve hatta söylediklerimin çoğunu duymadığını söyledi

Niye? Kullaklarina birsey mi dolmuş? Erkeklerin su "dayanamadim" "duymadim" dedikleri yok mu...bunu tecavüzcüler de söylüyor bu arada. Iletisim yatakta güzel olsa görürsünde duyarsinda. Isine gelmemis o anda sadece

Aynen katiliyorum yazilanlara.4 ay cok uzun bir süre konu sahibi. Tecavüz diyen olmus ayrı şaşırdım hangi tecavüz de yuzeysele izin veriyor kurban acaba. Ayrica yüzeysel nedir ya insan o işi yaparken nasil dayanabilir ki 🙈.yüzeysel yapacak. Ya hic izin vermeyecektiniz ya da yuzeyseli olmaz. Tez zamanda doktora gidin demicem netten bu durumla ilgili yöntemler var ama hic iliski denemeden yenebileceginizi sanmiyorum. Benim ki 4 gün sürmüştü. 4 günden sonra alıştım. Akşam oldukca strese giriyordum yine akşam oluyor diye ama inanin denedikce alışırsınız. Kayganlastirici kullanabilirsiniz
ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor :KK70:

4 aydır acımasına rağmen iki günde bir birliktelik oluyormuş yalnız. 4 ay çok uzun süre ama onun zorluğunu konu sahibi yaşamış yani kocası değil.

Bu arada birisiyle yüzeysel bi şeyler yaşarken dur dediğinizde durmak zorunda. Devam ederse bu tecavüzdür. Yüzeysele izin verip izni dışında cinsel ilişkiye zorlanan kadın da kurban yani. 4 ay çok uzun süre diye erkeklere arka çıkacağınıza bu tür yorumlardan ama cinsellik erkekler için çok önemli söylemlerinden dolayı canı acıya acıya kocasıyla birlikte olan hemcinsinize arka çıkmanız lazım.

bence açık açık konuşmanız lazım o esnada değil bir başka zamanda

geçen bir konu vardı o da sizin miydi bilemedim de daha başlamadan bugün acıyacak dedim şeklinde yazmıştı da biz de nereden biliyorsunuz vs demiştik

ön sevişmeyi uzatın kayganlaştırıcı alın ve yönetimi elinize alın

yani aktif olan siz olun

ilişkiye katlanmayın, ilişkiyi yürütün

nereniz öpülsün istiyorsanız hangi hareket hoşunuza gidiyorsa aşama aşama gösterin, sizi tedirgin edenleri de belirleyip o hareketlerden, hamlelerden uzak kalın

ilişkinin en başı da en sonu da sizin dediğiniz gibi yürüsün ve asla acele etmeyin görev gibi başlarsanız zaten acır

eşimle uyumumuz çok iyi. birbirimize anlayışımız beni bebek gibi sevmesi, sakınması. canım biraz acısa sürekli sorması iyi oldun mu diye.. sürekli yan yanayız evdeyken. öper, sarılır, ilgilenir. ben de çok seviyorum. hatta ikimizin ilişkisinin çok özel olduğunu düşünürüm. Hiçbir zaman saygısız bir davranış görmemiştik birbirimizden. (uzun sevgililik dönemi de var, hiç ayrılmamıştık, kavga etmemiştik)
ama evlendiğimden beri (4 ay) cinsel anlamda sorun var. ben çok acı yaşıyorum. doktorlara gittim önemli birşey görünmediğini söylemişlerdi. tekrar farklı doktorlara gidecektim. (tek hatam ertelemek oldu)
bu arada acı olmasına rağmen eşimi sevdiğim için en az 2 günde bir ilişki oluyordu. sadece bazen istemiyordum çok acıyor diye. (özellikle üst üste olursa) geçen birşey yaşandı. istemediğimi söylediğimde eşim söz veriyorum o olmayacak dedi (yani yüzeysel olacaktı) ama dediği gibi davranmadı, ben yatağın yanına kaymama bırak dememe rağmen beni kendine çekti. sonuçta sevdiğim eşim tabiki aşırı direnç göstermiyorum (ben bile o an eşimin psikolojisini düşündüm ters bir hareket yapmayım diye) ama söylüyorum da sürekli yapma diye. o kadar söylemeye rağmen duymaması ya da gülümseyip işi espriye vermeye çalışması zoruma gitti. sonrasında ben konuşmayınca gönlümü almaya çalıştı. ben de hemen affettim o anı bir daha konuşmadım hatırlamamak için. yine çok iyiydik. ama ben hatırlayınca kötü oluyorum. bir güven sorunu oluştu. eşim de niye benden kaçıyorsun öperken diyor. hiç farkında değil sanırım. o kadar çabuk ikimize de olayı unutturmuşum ki.
Canım evde ev işlerini sen mi yapıyosun sürekli yemek yapmaktan sıkılmadın mı sende? Ev işkerinde eşin de yardım ediyormu ediyorsa eşin nelere ediyor acaba????

4 aydır acımasına rağmen iki günde bir birliktelik oluyormuş yalnız. 4 ay çok uzun süre ama onun zorluğunu konu sahibi yaşamış yani kocası değil.

Bu arada birisiyle yüzeysel bi şeyler yaşarken dur dediğinizde durmak zorunda. Devam ederse bu tecavüzdür. Yüzeysele izin verip izni dışında cinsel ilişkiye zorlanan kadın da kurban yani. 4 ay çok uzun süre diye erkeklere arka çıkacağınıza bu tür yorumlardan ama cinsellik erkekler için çok önemli söylemlerinden dolayı canı acıya acıya kocasıyla birlikte olan hemcinsinize arka çıkmanız lazım.
öyle bir durum değil belki eksik anlattım bilemiyorum yani ben kendim bile bu durumu böyle yorumlamadım. sadece isteklerime göre hareket etmedi diye sinir oldum.

katılıyorum. 4 ay çok uzun bir süre. fiziksel olarak bir sorun yoksa psikolojik bir sorun olabilir. kayganlaştırıcı denediniz mi? ya da ön sevişmeyi uzatmayı falan?
4 ay uzun değil bence kişiden kişiye değişiyor yapısal bir faktör var benim 1 sene sürmüştü ki hala bile acır yani 1 hafta bile ilişki olmasa o 1 haftadan sonra canım yanabiliyor tabi ilk günlerdeki kadar değil bununla ilgili bir makale okumuştum ama neydi nerdeydi unuttum erkek ve kadın vajina ve penis uyum gibi bişeydi fil ve tavşan gibi valla uyduruyor da olabilirim şuan :KK70: komik ama çok mantıklı bir yazıydı

ben burda ne zaman konu açsam pişman oluyorum zaten konu apayrı yönlere gidiyor :KK70:
Ben de bazen yorum yaptığıma pişman oluyorum ne garip. İşinize gelen yorumları duymak için açmışsınız meğerse.

İstediğiniz kadar yumuşatın kocanızın yaptığının tek tanımı var. Aklı başında adam karısının canı yanarken birlikte olmaz zaten alır randevu sorun çözülene kadar doktora götürür. Zaten böyle bi sorunu olan kadını da zorlamaz dur deyince durur. Tabi ne anlatsak boş siz ama cinsellik çok önemli kocan duramamış canım nasıl dursun hihihi diyenlere kulak vereceksiniz nasılsa. Mutluluklar dilerim.

canı acıya acıya kocasıyla birlikte olan hemcinsinize arka çıkmanız lazım.

burada yerden göğe kadar haklısınız

lakin bunu eşine anlatması gereken konu sahibi

eşi "acıyorrr" cümlesinin gerçek anlamını bilemiyor

yani acımak var acımak var

bazen azıcık acır dur yapma acıyor dersin sonra pozisyon değiştirir devam edersin

ama konu sahibinin tariflediği olay böyle değil, lakin iki güne bir ilişki var

eşi o acıyor ibaresinin boyutunu anlayamıyor ya da anlamak istemiyor

naz yapıyor, daha fazla ilgi bekliyor dahi sanabilir (amacım adamı temize çıkartmak değil cidden bu kadar bilinçsiz olabilir)

özetle konu sahibi güzel güzel anlatacak

Şimdi beni linçleyeceksiniz belki ama insan eşiyle bari dogru durust bir cinsellik yaşamali yahu. Yok aciyor, yok bilmem nee, kaçmak filan...

O iki gunde bir yapiyorum dediginizde gorev gibidir emimim, insan cani acirken ne kadar rol yapabilir, ne kadar kendini verebilir, bunu eşiniz farketmiyor mu saniyorsunuz?

Ayni olay erkek versiyonu için de geçerli.
Cinsel sorunlar bana gore asla ertelenmemeli, ötelenmemeli.
Eşinizle aranizdaki uyum güzelmiş Allah bozmasin ama daha 4 aydir evlisiniz boyle giderse yipranmaya başlarsiniz.
İlişkiye girmeyi bu kadar zorlastirip sonra tedavi olsaniz bile eskisi gibi olmayabilir biseyler. O tarz sorunlar yaşayip ilişkisini toparlayamayanlarin konularini da gormustum burada.

Gidin tedavi geç olmadan vakit kaybetmeden, kullanmiyorsaniz kayganlastirici kullanin yoksa cook başka sorunlar olacak.

öyle bir durum değil belki eksik anlattım bilemiyorum yani ben kendim bile bu durumu böyle yorumlamadım. sadece isteklerime göre hareket etmedi diye sinir oldum.
Bence de eksik anlattin ben anladim neler yasandigini. Ortada naaralar atarak nolur yapma diye bagiran elleri baglanmis bir Turk kadinini canlandiriyo suan buradaki arkadaslar galiba beyninde. Hasbinallah kardes ortada bisey yok, esinle aran gayet iyi, sadece sen daha rahat olmalisin, karsinda seni seven anlayisli bir es var. Uzmana bile gerek yok konusarak asacaginizi dusunuyorum. Son dusuncelerim bu kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X