eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

ogretmen degil.anne babasi ogretmen

Pardon ama bu kadar haltı yedikten sonra hala özür dilerseb dönerdim diyosun öyle birini önünde kendini öldürse affetmem hayırdır ama kusura bakma adam haklı nasılsa ne yaparsa yapsın sen hazırda bekliyorsun niye rahat dursunki kendine saygın kalmamış senin ikide bir çocuğum diyip durma şuan en son düşündüğün kişi o eğer çocuğunu düşünsen 5 dk durmassin

Benim kina gecemden ve dügünümden önce sacim ayni kuaförden yapildi. Benden önce bir gelin daha vardi. Hem annesi hem gelin sürekli damatdan sikayetciydi. Adam kizi dövüyormus da. Kuaför durumu biliyorsunuz dügünü neden iptal etmediklerini sordugunda "Ortaya ciktik bir kere. Herkes davetiye aldi" diye kabul etmediler. Dügün günü "Salonda en güzeli ben olmam lazım" di. Sizin kafa da biraz öyle "aldatmasin da ne yapiyorsa yapsin". Ara sira o gelin aklima geliyor, acaba ne durumdadir simdi diye

Çocuğunun derdine düşeceğine, psikolojimi düzeltmem gerek demen gereken yerde hiç bir zaman olmayan yuvanı kurtarma derdine düşmüşsün, şiddete alışmışsın ve sana çok normal geliyor hadi kendini düşünmüyorsun anladık da çocuğuna acı onun için çabala bari bunu yap. Olayın neresinde tutarsan hataların var muhakkak tedavi olman gerekiyor.

adam annesine orospu demiş.. ama aldatmamış. kıymetli çükü başka kadına değmemiş mühim mevzu bu sen anlamazsın..
Şiddet , aşağılama, çocukla ilgilenmeme, aylarca ödenmeyen faturalar, yüzsüzce kendi kendine eve gidip gelmeler, yurtta mi kızlara kendini göstermeler, kendi çocuğunu kocanin peşinde dolanırken ayak bağı görmeler falan bunlarda hiççç önemli değil mühim olan başka kadına degmemekmiş bilemedim tâbi.

Kanım dondu okurken, yarıda kesecektim daha ne olabilir ki diye okurken sonra fark ettim okudukça daha da kötü şeyleri yapmış adam.

Sizin normal düşündüğünüzü zannetmiyorum. Neler yaşatmış, biraz gurur olur insanda. Bir de hala "özür dilese dön dese dönerdim" diyorsunuz... Şaka gibi.... İnanılmaz cidden. Bu kadar erkek kıtlığı mı var?

Boşanın ve o aadamla iletişimi kesin.

Hiç güven vermediniz, adam size barışmak için özür dilese, affet beni dese barışacak gibi duruyorsunuz...

ya onu atlamışım.
adama daha iyi daha çok hizmet edebilmiş çocuğu ayak bağı olmayınca.

Eğitimci anne baba izin vermez ya aklım almıyor tabiki onları dinlemez de başka yollar ararlar
Hiçbir anne-baba izin vermez.

Ama kızları "evlenmeme engel olursanız kaçarım" diyince mecbur kalıyorlar.

"Kendisi yaşasın görsün, biz buradayız isterse destek oluruz" diyorlar genelde.

Allah evladında aklı başında olanını nasip etsin....

Büyüklerin ele avuca gelmez, söz dinlemez evlatlar için söylenen bir sözü vardır...

"Benden çıkmış bir bela, kime gideyim imdada"

Hadi dedim sabirla okuyayim, su cumlede ipler koptu: " artik onu affedemem,baska birine dokundugunu dusundukce deliriyorum." Verecek hicbir tavsiyem yok, insallah olmeden kurtulursun.

Arkadaşım dua et de biran önce kurtul şu adamdan..Hayat böyle dengesizlerle uğraşıp bitirilecek kadar değersiz de değil boş da...En değerli kendinsin unutma.. Evladını düşün şükret...

Size ne desekte yine gideceksiniz o adama
Hastalıklı bir bağınız var kopamazsiniz
İnsallah tedavi olursunuz yoksa sonunuz hiç iyi değil
Ben bu hikayede evladınıza çok üzüldüm allah ona hayırlı güzel yollar açsın
Annesinin aptalligini o cekiyor yazık
Bakın babayı hiç suçlamadım çünkü o zaten kimsenin birlikte olmak istemeyeceği bir adam
Suç sizde ki bunu görmeyecek kadar körsünüz
Allah o yavrucağa acısın yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…