eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Hepsini okudum , ailene ve çocuğuna çok üzüldüm . Sen bu kafayla yine af edersin. Bari başka doğurma , yazık olana normal bir hayat veremiyorsunuz . Senin ailen arkanda ama sen ayrılamazsın adam gel dese koşa koşa gidersin . Ya da acil psikolojik tedaviye başla belki faydası olur boşanmana

haklısınız

Bile bile ne diye kendini ateşe attın bekarken el üstünde tutanlar bile evlenince değişiyorken sen bekarken döven biriyle birlikte olmayı nasıl göze aldın layığını bulmuşsun herkesle olan yakışır sana deseydin

evet oyle dedim ama hiç yüzü kızarmıyor hiç utanması pışmanlıgı yok bana iftira atıyosun diyor ama yalan

5 kuruşluk insana böyle değer verirsen oda gelir hayatınızın içine eder adam geri dön dese koşa koşa gidersiniz size değil çocuğuna ve anne babana üzüldüm siz yaşadığınız hayatı hak etmiş siniz.

vermeyecegim velayeti

ben hep aldatmadıgı sürece sorun yok gibi düşünuyordum onu da br şekilde affettim ama artık affedemem
Sadece sorun aldatmaktami gerçekten böylemi düşünüyorsunuz beni aldatmasın ama herşeyi yapsın şiddet hakaret aşağılama anenene bike daynamis şiddet aldatmak sadece 5 dakika şuan ona odaklanman çok saçma bugün gel dese gidersin sen otekileri affeden bı 5 dakikayida affeder çok kızıyorum gencecik insanlarsiniz yapmayın bu kötülüğü kendinize

acilen pskolojik tedavi alin aileniz size bu destegi saglar diye dusunuyorum kesin tıpta bir karsiligi vardir bilmemne sendromudur bu dönüp dönup adama gidisiniz.O hakaretleri yutmanizzz ve israrla ozur dilesen gelirdim demeniz.Size kim ogretti bu yuva kurtarmanin boyle bir sey oldugunu ,gurursuzluk oldugunu..ve hala o kiz kimdi guzelmiydi diye dusunmusssunz, esiniz ruh hastasi hastaaa baska bir aciklamasi yokk acilen bosanin verin su dilekceyi ve tedavi olun

“ kız kımdı güzelmiydi diye düşünmekten gece uyuyamıyorum uykusuz oldugum için biraz karısık yazmıs olabilirim kusura bakmayın arkadaşlar nasıl atlatıcam bana yardım edin
[/QUOTE]
fake olmadığınızı farzederek yazıyorum..öncelikle öğretmen değilsiniz o kesin ve bunca yazdıklarınızdan sonra sadece “kız güzel miydi” diye kıskançlık yapıyorsanız, tek derdiniz buysa .. kusura bakmayın ama herkes hakettiği hayatı yaşıyor demek ki ... Burada Asla kötü bir yorum yapmadım bu güne kadar ama siz: tek başına yaşamaktansa aşağılanmayı seçen , aciz , karaktersiz , korkak ve gurursuzsunuz bir insansınız. Tek suçlu sizsiniz.(Kocanıza dönün lütfen, o sizi istemese bile yalvarın , ayaklarına kapanın, kapısının önünde bekleyin.. ama kesin dönün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…