eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Başta kendini belli etmiş 10 yıl nasıl tahammül ettiniz, gerçekten gözünüz kör olmuş

Ben en çok anne babanıza ve çocuğunuza üzüldüm. Size üzülmüyorum çünkü her şeyi bile isteye yasamissiniz ve çocuğunuza da yasatmissiniz. Sizin mesleğiniz var mı bilmiyorum ama bu saatten sonra yapacağınız tek şey çocuğunuz için ayaklarınızın üstünde kalmayı basarmanizdir

Bazen insanlari anlamak o kadar güç geliyor ki... evlenmeden once şiddet görüp yolunuza devam etmissiniz deneyimsizligin hatasıdır diyelim evlendikten sonra uzerine eklenerek cok sey yasamissiniz yine nasil atlatacagim diyorsunuz. hayir bu dünyaya bunlari yasamak icin geldiginizi falan mi düşünüyorsunuz. Annemin uzerine sandalye atip kufredecek ve ben o insanla (!) devam edecegim. okurken ilk defa birine sinirlendim. Guvendiginiz esiniz sizi evlenmeden once de dövmüş hamileyken dövmüş siz kurtuldugunuza bakar mısınız Allahinizin askina nolur ya? Gercekten bisey demek istemiyorum cocugunuzun gelecegi insallah cok cok iyi olur.

Açtığınız postu bitirirken o hatayı nasıl yaptı bilemedim demişsiniz
asıl siz bu hatayı nasıl yaptınız ben anlayamadım
Allah yardımcınız olsun
Wc önüne paspas olsanız anca bu kadar eziyet görürsünüz
bu nedir neden kendinize bunu reva görüyorsunuz
daha önce de bir konuda yazmıştım hatta birkaç konuda yazmış olmalıyım bakın istisnasız söylüyorum bir kadından bir lira dahi olsa para alan erkek karaktersizdir ( siz bekarlikta para vermissiniz bu adama)
üstünu çizin yok sayın ya bu karaktersizliğin belirtisidir başka bir şey değildir
ha ben bunu yazdım diye sivri akıllı yorumcunun biri de kalkıp "ah Sabah evde bozuk para yoktu kocam ekmek parasını benden aldı vah vah tüh tüh diye güya beni ti ye almaya çalışmıştı mercimek beyinli
yine söylüyorum erkek kadından para alamaz alamaz alamaz alıyorsa Üstünu çizin hiç şaşmayan en belirgin karaktersizlik ozelligidir

Kendinize neden değer vermiyorsunuz? Çocuğunuzu da mı düşünmüyorsunuz? Her koz sizin elinizde aslında. Kişilerden şahit olmasını isteyebilirsin. 15 yaşındaki çocukla konuşup şikayet etmesini isteyebilirsin. Kocanız suçlu

Kendinize neden değer vermiyorsunuz? Çocuğunuzu da mı düşünmüyorsunuz? Her koz sizin elinizde aslında. Kişilerden şahit olmasını isteyebilirsin. 15 yaşındaki çocukla konuşup şikayet etmesini isteyebilirsin. Kocanız suçlu

Size arka cikan bir aileniz varken neden hala tek bir adamin etrafinda pervane oluyorsunuz dön dese kosa kosa gideceksiniz cocugunuzu da mi dusunmuyorsunuz ona acimiyorsunuz belki duzelir demissiniz ailenize bosanmak istediginizi soylememissiniz bence cogu seyi soylemediniz yoksa katiyen aileniz sizi o adama geri yollamazdi diye dusunuyorum siz de iyi degilsiniz ruhsal anlamda bu kervan boyle yurumez

dizi de gorsem gülerım bu ne sacmalık boyle beyın duygu olmaz derım... gercekmıs..köylu okumamıs dıye ıstememısler sen cok akıllıymıssın nasıl kızsam kırmadan dıye dusundum durdum.. . gozlerım yasardı sınırden. bu kadar kendınden nefret edemez bı ınsan. ozguven eksıklıgı değıl bu.. mazoşistlik.. adam dovsun hakaret etsın aldatsın.. sevıyordum bılmem ne de.. valla . usenmeden okudum. okudukca dedım kı. yahu bu nasıl körluktur. aşk felan değil bu. hastalık.. cocuk babasız yasasın daha mantıklı. aıleme de kufrettırmem .. evlılık sadece 2 kısılık değıl. arada sevgı yok saygı yok. ahlak yok.. ne var ki. kocan kişisi ılıskıyı bıle nasıl tasvır edıyor... mıdem bulandı..
(ban yememem lazım... sıteyı sevıyorum ... susayım)

Şimdi bir şey derdim de banlanmak istemiyorum Size acımıyorum da çocuğunuza acıyorum

Size de o eşinize de söylenecek çok şey var ama ban yemek istemiyorum. Allah ım elime mukayyet ol.

Konuyu okuyayım dedım ama, gözüm kesmedı okumaya
Manas destanı mübarek
Ben yarısını okudum sonra dinlendim kalan yarısını okudum size özetleyim düşünme yetisi olmayan bir kadın ve ziyan olan bir çocuk. Ha ben konunun gerçek olduğuna gram inanmıyorum o ayrı. Çünkü mümkün değil bunca şeyin yaşanması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…