eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

İnsanın en büyük düşmanı kendisidir.
Çok sıkı bir psikiyatri tedavisi alın ne denir başka bilmiyorum

anneme balkondan küfür etti dedikten sonra 1 ay sonra tekrar barıştım yazmışsınız ya. devamını okumadım. öyle adamla bırak barışmayı, adamı yolarım. ne münasebet anama küfür etmek. hadsiz.

Yemin ederim muhtelif kanalların hayat dersi konulu dizilerindeki gibi kocanız varmış, siz o dersi aldınız mı acaba merak konusu .

Of okurken içim daraldı ve herifi .

Elin hırbosu benim anneme sandalye fırlatacak bir de tüfek çekecek he mi ?

Bir daha yüzüne mi bakarım ben öyle herifin ? 1 ay sonra barışmak ne demek ?
Vallahi bu BDV bana hayatı sorgulatıyor .

Yarısını okudum.sizce hiç mi akıl yok.evlenmeden önce şiddet uygulamış.evlenince yapmayacak mi?özgüven yok demişsiniz de ailenize söylese idiniz onlar size yardım ederdi.gel beni ez demişsiniz. .birde sevdiğim güvendiğim adam gitti demişsiniz. .böyle bir adam hiç olmamış ki..Allahım sabır ver. ..siz sevgisiz mi büyüdünüz? Evde kalırım diye korktunuz anlamadım ki

ye her cümlede ayrı bir öküzlük var ki siz aldatana kadar nasıl beklersiniz hala gel dese gideceksiniz bu kadar basiretsiz olmasanız ne olur sanki güçlü dursanız siz de yolunuza baksanız olmuyor mu öyle neden yapıyor kadınlar kendilerine bunu neden ?? çocuk onunlayken daha kötü oluyor belli çocuğu bahane etmeyin artık

Okurken midem bulandı ya siz hala dön dese dönerim diyorsunuz. Yazık değil mi size yapmadığı pislik kalmamış.

Boşanacağınız için değil kendi akıl sağlığınızı nasıl düzelteceğiniz için yardım isteyin bence. Her yaptıgını affetmişsiniz. Allah akıl fikir versin:

üç beş cumlenızk okudjö keske 22 yasında bu kadar koca meraklısı olmasanız.keske kendınız ve dunya ıcınyararlı bır seyler yapabılme potansıyelınızın oldugunun farkına varsanız.keske camasır bulasık bebek ucgenınde 20li yasların baskmsa kaybolmasanız.olusanız meslek aahıbı olup calısaanız mesela..bu ulke kadknların eğitim düzeyi yukaelınce kurtulacak.topluöu yetiştiren kadın.onlar da işte 20 yasında koca koca öluyorlar.sonra buralarda aglıyorlar ilgisiz vurdu kırdı cocuguna bakmıyo ev işi yapmıyo falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…