eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Kendizide ,çocuğunuzuda ne hale getirmişsiniz...şükredin kurtuldunuz, hiçbirşey yapamaz o tip insanlar anca boş laf... yani sizde tedavi olun zira hala yanlış şeylerin peşindesiniz...

Bi de şey var '' çocuk büyüdü, bacağıma dolanmayı bıraktı da her şeye koşturabildim. ''

Konuyu okurkem karşımda olsanda suratına bitane kendine gel diye çaksam geçti içimden.
Stokholm sendromu olmuş sende başka açıklaması olamaz bunca saçmalığın

Üzgünüm ama bu konuda yorum dahi yazmak istemiyorum o yaratık bir sapık ama neyse artık kişiye değil size sinirlenmekten yemin ederim ki yazamıyorum. yazdıklarınızın bitmesine az kala daha fazla okuyamadım bile.!

bende seninle aynıyım bacım, beni döven küfür eden 1 sene nikah kıymadan yaşatan, çalışmayan, uyusturucu içen, ayrılıktan 4 buçuk ay içinde 16 yaşındaki kıza aşık olup birbirlerinin adını dövme yapmaya kalkan, evime getirip onlara
beni aratan adamlaydım

senden tek farkım "böyle küfür eden vuran birinden" çoçuğumunda acı çekmemesi için çoçuk yapmadım

bu salaklıkla gidersek sonumuz ölüm

hem aldatıp hem bizi dövüyorlar

acilen güçlü bir kadın olup,

penis olmadan bu hayatta yaşayabileceğimizin farkına varmamız lazım

yoksa yakında bu kadın kim diye sorduğumuzda öldürüp pencereden atarlar

yada atlamazsan "şunu öldürürüm derler" bizde atlarız bu salaklıkla

ya adımız bir mezar taşına yazılacak

yada biz penis, aşk, "döverdi ama benimde suçum var" gibi düşünceleri atacağız

penis yok artık

ben çözdüm bir iyiliklerini hatırlayıp bir ömür katlanıyoruz meteliksiz karaktersiz heriflere

sana son sözüm

biz bu salaklığa devam edersek bizde öldürüleceğiz.

acilen bir psikologa git hatta gitmeliyiz bende seninle aynıyım

bir kere geldiğimiz şu dünyada

sırf başkasına gitmesin diye

şeytan ruhlu adamlara boyun eğiyoruz

psikologa gittttr gitmezsen bu adam sana birşey yapacak

Pedofili girişimi olan bu Allah’ın belasını şikayet etmemişsin, bu yataklık değil de ne? Ortak olmuşsun resmen. Üstüne çocuğunu böyle bir insana maruz bırakmışsın. Bunun yanında sefalet, Şiddet, küfür, başka ahlaksızlıkların olduğu evde çocuğunu yaşatmaya devam etmişsin. Devlet buna müsaade eder mi sence? Bir şikayete bakar haberin ola... Kendi elinle bir güzel herşeyi yazmışsın. Allah akıl fikir versin hala kız güzel mi diyor. Evlat elden gidiyor alo, kendine gel.

biz ne dersek diyelim olmayacak biliyorum çünkü bende senin gibi paspaslığı algılayamayanlardanım

acilen psikoloğa git gerekirse seni ilaçla yatıştırsınlar

bunlar kıskançlığından kaynaklanıyor

o hiçkimseyi bulmasaydı

sen kendini yaksa bakmazdın

acilen paran yoksa devletin psikiyatırına git o seni psikoloğa ücretsiz yönlendirir

sen o adamdan tehlikelisin tedavi olmazsan çünkü böyle adamlardan çok var yine öyle birine denk gelir yine paspas olursun

Aklima gelen tek "mantikli" aciklama kocanizin cok yakisikli olmasi sizin ise ortalama bir goruntunuzun olmasi, kendinizi degersiz gorup baska erkek bulamayacaginizi dusunmeniz. Hikayenizde bu ayrintilar eksik o yuzden neden bu adama yapistiginizi anlayamiyoruz.

Bence adam seni dövdüğü için aldattığı için ve tüm kötü davranışları için adamdan özür dile ki aynılarını tekrar yapsın.Ya bacım sen iyimisin? Herif her haltı yemiş sürekli dayak yiyosunama takıldığın şey pis herifin biriyle yatması! Adamda pedofili dahil her kötülük var! Ve sen evim yuvam diyosun! Stocholm sendromundasın resmen,katiline aşk besliyosun! Nedir bu yahu! Vay mantar oldum ama kocamla genede yattım yok sigara parasını bekarken benden alırdı yok efendim bekarkende döverdi! Nasıl bir ruh halin var senin allah aşkına! Senide illa tv den kocası öldürülenler listesindemi görmeliyiz yani! Neden bu kadar ezilmek neden buna tamam demek yani yazık ya vallahi yazık! Kadın böyle olmamalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…