eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Affedersiniz ama sizin acilen psikolojik destek almaniz lazim. Adam pisligin teki siz hala barismak istiyorsunuz. Size siddet uygulayan adamdan üstelik hamile kaliyorsunuz. Hic akliniz yok mu? Ögretmen oldugunuza da inanasim gelmedi
Sevginizden o kadar emin ki bekarlığınızdan beri ağzınıza sıçmış resmen eşime bi keresinde ben arabayı kullanırken tartışıyorduk şerefsiz dediğim için oda kafamı eliyle ittirdi ne diyorsun sen diye bu sefer bende direksiyonu bırakıp buna daldım o hareketten dolayı itiştik o sırada araba bir sağa bir sola doğru savruldu bizimkilere gittik ne hakkı var bana şiddet uygulamaya bir daha olursa kimseyi dinlemem 10 çocuğum da olsa boşanırım dedim onların yanında ona ayrıca aldatma ve küfür içinde hep tehdit ederim böyle bişeyle karşılaşırsam boşanırım kimse tutamaz beni bir tane hayatım ve kim ne diyecek diye tüketmemem sizde kendinize değer verin bı hareketleri haketmiyor hiç bir insan sizin kendinize vermediğiniz değeri ondan bekliyorsunuz hiç kaybetme korkusu yaşamamış ki değerinizi anlasın siz üstüne düştükçe o geri çekilmiş Buda kaçınılmaz son bende eşime böyle davransam göz yumsam akbalıklarına ağzıma sıçar ama en ufak saygısızlığına misliyle cevap veririm oda ona göre davranır

lütfen sizde başka hayatlara da değer verin trafikte araçta olacak şey değil ikinizinde yaptığı şiddet+insanların hayatını tehlikeye atmak herşey var mübarek

Marifet gibi anlatmışsınız üstelik pes. Çok mu iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz? Başka insanların canını tehlikeye attığınızın farkından mısınız? Ya birine çarpsaydınız? Hayır bir de çocuk gibi şikayete ailelere gitmişsiniz biz beceremiyoruz siz bizim sorunumuzu çözün diye. Nerden tutsak konuyu elde kalıyor. Ayrıca eşinize hakaret ederek meseleyi başlatan da sizsiniz üste çıkacak bir tarafınız yok yani. İkiniz de birbirinizin aynısısınız.

Siz de sözlü şiddet yapmışsınız adama. Haklı mı sanıyorsunuz kendinizi?

Kendimi kocaya ezdirmeyeceğim diye yoldaki yayaları, arabaları ezme tehlikesi oluşturuyorsunuz.

Kendimi kocaya ezdirmeyeceğim diye yoldaki yayaları, arabaları ezme tehlikesi oluşturuyorsunuz.
Otobandaydık o sırada önümüzde kimse yoktu arkadakide dikkat etsin sinir krizi geçirmişim ezdirmicem diye değil o hareketi kabul edemediğimden bilinç dışı olarak böyle davranmışım bizde ölebilirdik sonuçta kendini düşünmeyen başkalarını nasıl düşünsün

Eski bir konuyu bulup , üstüne böyle bir yorum yapmak pes diyorum .
Ayrıca eşinizle kavga edecekseniz başka insanları tehlikeye atmayacak yerlerde kavga edin . Ya da güç gösterisi mi artık sidik yarışı mı bilemedim ama çok yanlış .
Gidin yatak odasında siz ona hakaret edin , o size vursun sonra siz ona vurun , o size bağırsın siz ona çemkirin ama lütfen evinizde yapın .
İstanbulda bazen sizin araba gibi arabalar görüyorum bazen , içimden geçen tek şey Allahım kendileri haricinde kimseye zarar getirmesin diyorum .

Arkadaki araba dikkat etti diyelim , siz sağda gidiyorsunuz diye düşündü , normal bir şekilde kurallara uygun olarak sollamaya başladı , siz hop düye önüne kırınca ne olmasını bekliyorsunuz . Kendini bile düşünmeyecek hale geliyorsan bence öfke kontrolü tedavisi ol . Bu ne ya Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın

Madem öfke kontrolünüz yok araba sürmeyin o zaman bir daha hayatınız boyunca. Başka insanların canını tehlikeye atmaya hakkınız yok. Siz kendinize hakim olmak zorundasınız, yapamıyorsanız tedavi olun. Sizin sinir krizlerinizle kimse uğraşmak mecburiyetinde değil.

Boş bir yoldu önümüzde ve arkamızda kimse yoktu Allahtan ilk ve son kez yapılmış bir hataydı evliliğimizin ilk yılı ciddi uyum problemi yaşadığımız bir dönemdi ve sonuç olarak böyle bir durum yaşadık siz herşeyi çok mu doğru yapıyorsunuz acaba

kesin siz öfke kontrolü konusunda madalyalık bir insansınızdır

Çoğunlukla evet doğru yapıyorum , yapmaya çalışıyorum .
Bana biraz bu durumdan gurur duyuyorum şeklinde anlatmışsınız gibi geldi , bak sen kendini ezdirmişsin ben nasıl üste çıktım dermiş gibi bir ifade tarzı sezdim .
Size tavsiyem aynı ; öfke kontrolünü öğrenin . Bu güç değil çünkü , sözünü dinlettirmek bu değil . Yarın çocuğunuz olunca kimse senin hakkını yemesin , kimse seni dövmesin hatta öğretmen bile neden ödevini yapmadın diyemesin diyerek yetiştirmenizden Korkuyorum.
Tek seferlik bir şey ise de yatın kalkın şükredin . Kimsenin canına veya malına zarar gelmemiş .

lütfen sizde başka hayatlara da değer verin trafikte araçta olacak şey değil ikinizinde yaptığı şiddet+insanların hayatını tehlikeye atmak herşey var mübarek

Seyir halindeki araç içinde de kavga edip herkesin canını tehlikeye atmazsın be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…