eşimle boşanıyoruz lütfen yardım edin :(

Herşey penis için mi? Ben ne okudum

Içim şişti. Sizinkine bile bile lades derler. Kültür farki, eğitim farki, bir de üstüne siddet egilimi varken 22 yasinda evlenmişsiniz. Yazik anne babaniza. hasta olmuslardir bu üzüntülerle yillar icinde. Egitimli kültürlü insanlar kimlerle nelerle muhatap olmuslar. Inat edip kagul ettirdiginiz evlilik nelere sebep olmus. Allah sizin gibi evlat vereceğine hic vermesin evladım yok diye aglatsin bizleri. Bir de ruhu yaralarla dolmus çocuğunuz var. Yazik gerçekten. Hayati mahvoldu onun da. Insan ziyanliği bu resmen.

Sen gercekmisn ya yazikki o ogretmen anaya babaya.

Affedersiniz ama sizin acilen psikolojik destek almaniz lazim. Adam pisligin teki siz hala barismak istiyorsunuz. Size siddet uygulayan adamdan üstelik hamile kaliyorsunuz. Hic akliniz yok mu? Ögretmen oldugunuza da inanasim gelmedi
Bu ogretmen degilki kim bunu bu akilla ogrtmen yapar annesi babasi ogretmen.al iste mimlenicem biazdan sinirlerime hakim olamaiyorm

Ay içim şişti. Hepsini okuyamadım kusura bakmayın. Aileniz istememekte çok çok haklıymış. Siz bildiğiniz kendi hayatınızı mahvetmişsiniz. Evlenmeden dahi şiddet görmüşken ne diye onunla evlendiniz? Aldatmalar, aileye hakaret, şiddet, kişiye hakaret, sizi sadece cinsel bir obje gibi görüp tatmin olunca dönüp gitmesi... Midem bulandı.
Şükür namazı kılacağınıza yardım istiyorsunuz boşanıyorsunuz diye. Çiçek gibi aileniz var gidin yanlarına. Daha neyin derdini çekiyorsunuz? Çok aşığım vs diyecekseniz de kusura bakmayın ama o adamın aşık olunacak tek yanı olduğunu sanmıyorum.

Şiddet görmediginiz, aşşağılanıp küçük düşürülmediğiniz, insan gibi yasayacağınız bir hayat istemiyorsanız bence gidip hemen ayaklarına kapanın.

Bu yazı 22 23 yaşında okumayı düşünmeyip kocaya gitmeye kalkanlara ibret olsun böyle cahil evini gecinderemeyen erkeklerin oyuncağı olursunuz ask mesk hikaye dayanamiom öluyom diyenlerin ailesini dinlemeyenlerin sonu bu sana gelince sen o adamdan kac kurtul çocuğuna yazik

Okurken midem bulandı nasıl bu iğrenç yaratıkla kalabildiniz bu kadar hayret.

Bir sürü konu okudum şu forumda ama benim en çok sinirim zıplatan bu oldu.

Keşke mümkün olsa da çocuğunuzu sizden alsalar, normal bir ülkede olsa şu yazdıklarınız çocuğunuzu sosyal hizmetlerin alması içişin yeterli sebepler. Sadece çocuğunuza ve ailenie üzüldüm. Siz başınıza gelenleri hak etmişsiniz hala daha da akıllanmamışsınız

Üniversite okuyan kızlar sizin hanzo kocanıza meraklı değildir o yüzden kendinizi yorup sürekli gitmenize gerek yok ek olarak adam sapık 15 yaşındaki kızdan fotoğraf isteyen sarkıntılık eden adamla hala nasıl aynı evde yaşamaya düşünebiliyorsunuz.

Yazılacak çok şey var ama anlayabileceğinize ihtimal vermiyorum. Kız evladım var Allah’ım uzak etsin ama sizin gibi koca delisi olursa kendini, ailesini, çocuğunu kocası uğruna bu kadar hiç sayardı kızımı yok kabul ederim. Yatın kalkın dua edin aileniz hala yanınızda

Midem bulandı. Böyle yuva olmaz olsun ne diye kurtarmaya çalışmışsınız?
Kör olmuşsunuz sözde sevginizden. Daha fazla şey yazıp 'tekrar biz barıştık size ne' muhabbeti dinlemek istemiyorum.

Sevgiliysen başlamış şiddeti ve sen herşeye boyun eğmişsin. Baştan belliymiş ne mal olduğu neden katlandın be kızım. Dava aç herşeyi sun ve boşan o adamdan ve en önemlisi onu unut. Herşey için çabalayan senken emin ol kaybeden o . Hayatına bak çocuğuna kendine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…