- 2 Aralık 2020
- 126
- 43
-
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Öyle ama normal çiftler gibi olalım diye tek başıma debelenmekten yoruldum karşıdansa bir adım bekliyor insanAferin sana böyle yaparsanız nasıl zaten sağlıklı güzel bir ilişkisi bekliyorsunuz ki
Çamaşırdan etkilenmez gecelik giysem bile bazen çıkarır bazen yukarı sıyırır hemen birleşmeye geçmek ister tek haz aldığı nokta orası dokunmak sevişmek değil uyarıyorum yine aynı şeyleri yapiyorDuşu ben de sevmiyorum ama siz önce rutini oluşturup sonra böyle şeylere bakın bence, utangaçlığı kırmaya iç çamaşırı işinden başlayabilirsiniz belki.
Haklısın baktın karşı taraftan hamle yok sen istiyorsun o zaman bı adım fazla sen at çamaşırlı durmadım falan filan yazmışsın s nin kocan o basit yollar var çekinmek utanmak olmazÖyle ama normal çiftler gibi olalım diye tek başıma debelenmekten yoruldum karşıdansa bir adım bekliyor insan
Çıkarma bekle acelimiz yok biraz konuşalım sohbet edelim bu zaman icindede sadece dokunun oksayin ilişkiyi sona bekletin ikimizde aklı başında yetişkin insansınız daha açık söylemeye gerek yokÇamaşırdan etkilenmez gecelik giysem bile bazen çıkarır bazen yukarı sıyırır hemen birleşmeye geçmek ister tek haz aldığı nokta orası dokunmak sevişmek değil uyarıyorum yine aynı şeyleri yapiyor
Buradaki konulardan edindiğim düşünce Erken boşalma sorunu olan insanlar bu tavrı sergiliyor sanki genellikle, işiniz çok zorÇamaşırdan etkilenmez gecelik giysem bile bazen çıkarır bazen yukarı sıyırır hemen birleşmeye geçmek ister tek haz aldığı nokta orası dokunmak sevişmek değil uyarıyorum yine aynı şeyleri yapiyor
Ben dokunurum ederim hatta bunu içgüdüsel olarak farketmeden bile yapıyorum ellerim hep vücudunda gezer fakat ben üstte olduğun pozisyonda mesela eşim ellerini yanına koyar ve boşalmayı bekler ne desem boş bir kere söyleyince insan öğrenir hep uygular her ilişkide henüz hazır değilim biraz daha sevişelim uyarısını yaptırıyor malesefÇıkarma bekle acelimiz yok biraz konuşalım sohbet edelim bu zaman icindede sadece dokunun oksayin ilişkiyi sona bekletin ikimizde aklı başında yetişkin insansınız daha açık söylemeye gerek yok
Adımlarıma karşılık bulmayınca bir ikinci hamle için cekiniyorum hoşlanmadığını düşünüyorumHaklısın baktın karşı taraftan hamle yok sen istiyorsun o zaman bı adım fazla sen at çamaşırlı durmadım falan filan yazmışsın s nin kocan o basit yollar var çekinmek utanmak olmaz
Kesinlikle sokma akılla bir yere kadar her defasında şöyle olsun böyle olsun diyorum bir iki dikkat ediyor sonra yine ayniHerkes akil veriyo ama kocasi bildigin hoduk kadin ruhundan anlamiyor.. tasima suyla degirmen donmezki.. ne zamana kadar tek taraf ugrasacak? Bana gore iliski sayisida cok onemli degil ama adam karisiyla ozel aeyler yasamaktan kaciyor ve olsu bittiye getiriryor
Erken boşalma olabilir zaman tutmadım ama 2 3 dk oluyordur belki daha az ilk temasta benim hep canım yanar zaten alınıncaya kadarda eşim boşalır sonra öyle devam eder ama aynı hazzı yaşatmıyor boşalmış bir cinsel organBuradaki konulardan edindiğim düşünce Erken boşalma sorunu olan insanlar bu tavrı sergiliyor sanki genellikle, işiniz çok zor
Valla bu konu ne kadar onemli senin icin ona bakacaksin.. cocugun var mi kac yildir evlisin hatirlamiyorum ama.. eksileri artilari vardir her insanin..ama bazen oyle bir eksisi vardir ki tum artilari goturur..bu konu senin icin en ust seviyede onem tasiyorsa ayrilabilirsin tabii.. ama idare ederim diger herseyi iyi diyorsanda dewamkeKesinlikle sokma akılla bir yere kadar her defasında şöyle olsun böyle olsun diyorum bir iki dikkat ediyor sonra yine ayni
Bu tarz destekleyici ürünleri kendisinin almasını bekledim çünkü isteksizliği olduğunu ya doktora ya terapiye yada alternatif tıpla bir çözüm bulmasını önerdim ama asıl sorun işte bunlara tamm deyip bir şey yapmaması onda bi gayret görsem benim tavrında oldukça değişirher erkek aynı değil önce onu bil , eşini kimseyle kıyaslama ,
bazı erkekler bir gecede birkaç kez yaparken bazıları bir kaç gün aklına bile gelmez ,
eşine biraz takviye aldırmaya çalış , ginseng içeren ürünler , bu konuda araştırma yap , ve bol bol dokun eşine ,
el at mesela ne oluyor derse kotrol ettim ne yapıyor dersin ,
Tabiki okurusun tavsiye için açtım zaten konuyu teşekkür ederimDemekki en baştan başlayıp eşine öğretecek hazirlayacak normal bı ilişki olacak şekilde getireceksin daha fazla açık yazmak istemiyorum ben yıllardır burdayim. Poyrazkedi ne diyorsa veya açtığı konular var otur baştan sona kadar oku umatim faydalı olacakdir
Çocugun var 3 yıllık evliyim bu konu başlarda pek soru olmazdı zaten yoğun ve stresli bi çalışma hayatım vardı ama çocuktan sonra evde kalınca daha bi farkeder oldum bu konudaki eksiklerimiziValla bu konu ne kadar onemli senin icin ona bakacaksin.. cocugun var mi kac yildir evlisin hatirlamiyorum ama.. eksileri artilari vardir her insanin..ama bazen oyle bir eksisi vardir ki tum artilari goturur..bu konu senin icin en ust seviyede onem tasiyorsa ayrilabilirsin tabii.. ama idare ederim diger herseyi iyi diyorsanda dewamke
Cunku vaktin var artik ve canin cinsellik daha cok istiyor, belkide kendini daha cok kesfettin.. tavsiyem rayina oturtmadan 2. Cocugu yapma.. belki bu konu ciddi problem olacak sende ve iliskiniz baska yone gidecek..Çocugun var 3 yıllık evliyim bu konu başlarda pek soru olmazdı zaten yoğun ve stresli bi çalışma hayatım vardı ama çocuktan sonra evde kalınca daha bi farkeder oldum bu konudaki eksiklerimizi
Yoo şu hamilelik süreci ve sonrasında yaşadıklarımdan sonra 2.düşünmüyorumCunku vaktin var artik ve canin cinsellik daha cok istiyor, belkide kendini daha cok kesfettin.. tavsiyem rayina oturtmadan 2. Cocugu yapma.. belki bu konu ciddi problem olacak sende ve iliskiniz baska yone gidecek..