- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
-
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Senin gözün açıldı ama sorun onda maalesef, çaba göstermeyen erkeklere sinir oluyorum.Asıl sorun vajinismus olduğundan emin değilim ki ilk zamanlarda belliki cinsel isteksizlik vardı ki o kadar zaman durabildi normal bir erkek olsa en azından tedavisini arardı diyorum eşim o konuda bile pasifti savunma olarakta ben bunu baskı olarak algilarmisimda o yüzden doktora gidelim vs dememiş ben cinsellikle konusunda çok cahildim gerçekten şuan farkediyorum o zaman bile isteksiz olduğunu ne yalan söyleyeyim buradan okuduklarımız gözüm açıldı benim
Benim ilişkiye girmeye korktuğum dönemlerde beni idare etti yani ilişkiye zorlamadı sürtünme ile ihtiyaç giderdi bu sebeple oda sende bana anlayış göster diyor böyle sonu nereye varacak bilmiyorumSenin gözün açıldı ama sorun onda maalesef, çaba göstermeyen erkeklere sinir oluyorum.
Ben çocuklardan sonra ciddi bir isteksizlik yaşadım çok da uzun sürdü ama isteksiz de olsam hep ona uymaya çalıştım, sorunu çözmek için çaba göstedim. Sonunda da başardım. Erkeklerin ben böyleyim deyip kenara çekilmelerine çok gıcık oluyorum.
Karşına alıp konuşman lazım, ben senin isteğine karşılık vermesem çözmek için uğraşmasam boşardın beni ben ne yapmalıyım sen söyle dediniz mi hiç. Gerçekten çok çözümsüz duruyor. Me desem bilemiyorum. Bas kuvvet macununu bir silkelensin diyeceğim artık
Sevmek farklı , derdini, çilesini çekmek farklı . Sizin sorumluluktan kaçma hakkınız yok bebekle ilgili, onun neden olsun . Üstelik sizi virüs zamanı başka şehre göndermiş, özellikle o zaman hiç bir yere göndermemesi lazımdı.Şuan kızına karşı çok ilgili kızını tabiki seviyor fakat o zamanlar virus dolayisiyla hep evde olmaktan sıkıldığımız için birazda bize vakit ayırıp gezdirmek sorumluluğundan kaçtığı için girmemizi istedi aslında
Swn onu mutlu etmek için sürtünmeye izin vermişsin ama onun da seni mutlu edecek bir adım atması lazımBenim ilişkiye girmeye korktuğum dönemlerde beni idare etti yani ilişkiye zorlamadı sürtünme ile ihtiyaç giderdi bu sebeple oda sende bana anlayış göster diyor böyle sonu nereye varacak bilmiyorum
Evet bu uzaklaşmaları birnevi bizim üyeliğimiz için kendisi tercih etti faturasını böyle ödüyoruzSevmek farklı , derdini, çilesini çekmek farklı . Sizin sorumluluktan kaçma hakkınız yok bebekle ilgili, onun neden olsun . Üstelik sizi virüs zamanı başka şehre göndermiş, özellikle o zaman hiç bir yere göndermemesi lazımdı.
Atmıyor değil haftada bir yanaşır yine ama bende bu sefer hep ben istediğim için yaklaştığını düşünüyorum o kadar tartışmadan sonra bu yüzden birlikteligimizde çokta arzulu olmuyor yapmacık sankiSwn onu mutlu etmek için sürtünmeye izin vermişsin ama onun da seni mutlu edecek bir adım atması lazım
Ya sen istediğin için olup olmamasına bakma, kendi doyumuna bak, adam zevknaldığını ve ona da verdiğini hissettikçe daha istekli olacak belki, arzu olmayınca adanın da dokunası gelmez, eline geçenin keyfini çıkar. Dokundukça dokunasın dokunmadıkça dokunmayasın gelir. Senin istekli olduğunu görünce o da gaza gelir hareketleri değişir mutlakaAtmıyor değil haftada bir yanaşır yine ama bende bu sefer hep ben istediğim için yaklaştığını düşünüyorum o kadar tartışmadan sonra bu yüzden birlikteligimizde çokta arzulu olmuyor yapmacık sanki
Adamda sorun olduğunu kimse inkar etmiyor ama biz adama tavsiye veremiyoruz ki, uzak kalma konusundaki hatasını söyledik, evet adam olsaydı da karısını çağırsaydı, o konuda çok haklısın ama adama yüklenmek sorun çözümü değil şu an o yüzden aklımıza gelen, onun yapabileceği çözümleri önermeye çalışıyoruz. Üslup sert kaçıyor bazen istemsizArkadaşlar neden hep kadına yüklendiniz ki ben anlayamadım. Tamam kadın hatalı olduğu şeyleri kabul ediyor zaten. Kocası çok mu haklı? Vajinismus sanmış hadi kadın yardım almak istemedi adam neden böyle bir teklifte bulunmadı? Neden hiç ilişkinin devamı için kadını cesaretlendirmedi? Kadın doğum için 3 ay ayrı kalmış tamam da kocasi da bir zahmet bu zamanlari seninle geçirmek istiyorum deyip bir zahmet yanına çağırsaymış.
Severek mi evlendiniz? Başka bir probleminiz var mı?
Aylarca bir erkek karısını sevmese bile cinsellikten nasıl kaçar aklım almıyor? Ya ben hep çok azgın erkeklerle beraberdim ya da bu adam erkek değil
Canım ben bu mesajdan eşinin seni sevmediğini çıkarıyorumBilemiyorum fun odaya cagirdim sevişmek istedim her hareketi her cümlesi faul olur mu ya opuyorum öylece duruyo dudağını çekip telefonda gelen mesaja bakıyo sarılıp beni göğsüne çekip öpmemi engelliyo vs sonrada gel buna cilve yap
Daha ziyade eskiye nazara benim istekli tavırların onu korkutmuş gibi hissediyorum yetemeyecekmis gibi düşünüyor olabilir ben bu konularda pasif ve bilgisiz iken daha cesur davranıyordu şimdi sevişirken ozguvensiz olduğunu hissediyorumYa sen istediğin için olup olmamasına bakma, kendi doyumuna bak, adam zevknaldığını ve ona da verdiğini hissettikçe daha istekli olacak belki, arzu olmayınca adanın da dokunası gelmez, eline geçenin keyfini çıkar. Dokundukça dokunasın dokunmadıkça dokunmayasın gelir. Senin istekli olduğunu görünce o da gaza gelir hareketleri değişir mutlaka
Severek oldu evet doğrusu evliliğin basından beri ilgisiz tavırları vardı o zaman cinsellik olmadığı için yatak odası dışındaki ilgisizliği beni rahatsız ederdi çokça telefonbagimlisi idi kucagina falan otururdum rahatsız olurdu birde tiki mi var nedir bilmiyorum hiç boynuna göğsüne dokunayım öpeyim istemez öptüğüm zaman kendini kasıyor ve gülüyor br neden olabilir acaba ve çözümü var mıdırArkadaşlar neden hep kadına yüklendiniz ki ben anlayamadım. Tamam kadın hatalı olduğu şeyleri kabul ediyor zaten. Kocası çok mu haklı? Vajinismus sanmış hadi kadın yardım almak istemedi adam neden böyle bir teklifte bulunmadı? Neden hiç ilişkinin devamı için kadını cesaretlendirmedi? Kadın doğum için 3 ay ayrı kalmış tamam da kocasi da bir zahmet bu zamanlari seninle geçirmek istiyorum deyip bir zahmet yanına çağırsaymış.
Severek mi evlendiniz? Başka bir probleminiz var mı?
Aylarca bir erkek karısını sevmese bile cinsellikten nasıl kaçar aklım almıyor? Ya ben hep çok azgın erkeklerle beraberdim ya da bu adam erkek değil
Evet açık açık sormusumdur sevmiyor musun olabilir aynı evde yaşadıkça farklı frekanslarda olduğumuzu farkedip sogumussundur diyorum hayır seviyorum diyo e tavırlarının sebebini şöyle diyorum bi sebebi yok diyor var bir şeyler tabi kendisi yada benimle alakalı ama soylemiyorCanım ben bu mesajdan eşinin seni sevmediğini çıkarıyorum
Çok içe kapanık biri galiba, halbuki erkekler aktif kadın sever diye biliriz. Zamanla bilgi sahibi olup kendini geliştirmen çok normal, aynı şey onun için de geçerli, tecrübe kazandıkça daha özgücenli öğrenmeye daha açık hale gelmeye başlaması lazımdı. Evliliğimizin ilk yıllarıyla şu an arasında dağlar kadar fark var. Rahatlık konusunda da domunuş konusunda da.Daha ziyade eskiye nazara benim istekli tavırların onu korkutmuş gibi hissediyorum yetemeyecekmis gibi düşünüyor olabilir ben bu konularda pasif ve bilgisiz iken daha cesur davranıyordu şimdi sevişirken ozguvensiz olduğunu hissediyorum
Çok içe kapanık biri galiba, halbuki erkekler aktif kadın sever diye biliriz. Zamanla bilgi sahibi olup kendini geliştirmen çok normal, aynı şey onun için de geçerli, tecrübe kazandıkça daha özgücenli öğrenmeye daha açık hale gelmeye başlaması lazımdı. Evliliğimizin ilk yıllarıyla şu an arasında dağlar kadar fark var. Rahatlık konusunda da domunuş konusunda da.
Sana sen istediğin için dokunuyor bile olsa bunun keyfini çıkar, asla memnunuiyetsiz görünme, hatta arada onu gazlayacak, iyi olduğunu düşünmesini sağlayacak sesler çıkar sözler söyle. Pes etme, bir damla umut varsa git üzerine.
Bizim ülkemizde kadınlar boşanmamak için her şeyi yapıyor, sen de yapacaksın eminim, o yüzden hiçbir fırsatı kaçırma
Evet bundan sonrası için çabalamak istiyorum seviyorum çocuğumuza var boşanmayı istemem ama bu şekildede sürekli tartışma küskünlük yaşıyoruz aynı evin içinde 1 hafta kelam etmediğimiz olmuşturadamın zaten içinde yokmuş sende ilk 2 sene uzak kal , sonra ailene git bir kaç ay kal , düzen oturmaz tabiii ,
Aferin sana böyle yaparsanız nasıl zaten sağlıklı güzel bir ilişkisi bekliyorsunuz kiEvet çok içine kapanık ve bu hâlleri benide etkiliyor yani şöyle soyleyim ben hala eşimin yanında normal zamanlar iç çamaşırı çıkarmam oda aynı şekilde ilişki haricinde özel bölgesini hiç görmedim beraber duşa bile girmez bi kaç kere neden girmiyoruz dedim banyo küçük sığmayız ondan diyor denemeden bilemeyiz dedim konusunu ben açtım harfleride ondan bekliyorum ama hala beni almaz banyoya duşta iken
Duşu ben de sevmiyorum ama siz önce rutini oluşturup sonra böyle şeylere bakın bence, utangaçlığı kırmaya iç çamaşırı işinden başlayabilirsiniz belki.Evet çok içine kapanık ve bu hâlleri benide etkiliyor yani şöyle soyleyim ben hala eşimin yanında normal zamanlar iç çamaşırı çıkarmam oda aynı şekilde ilişki haricinde özel bölgesini hiç görmedim beraber duşa bile girmez bi kaç kere neden girmiyoruz dedim banyo küçük sığmayız ondan diyor denemeden bilemeyiz dedim konusunu ben açtım harfleride ondan bekliyorum ama hala beni almaz banyoya duşta iken