Eşimle bitmeyen cinsel sorunlarimiz

Kesinlikle sokma akılla bir yere kadar her defasında şöyle olsun böyle olsun diyorum bir iki dikkat ediyor sonra yine ayni
Erkeklerin çoğu arada başa sarar, tembelliğe meğillidirler ama sizin sorununuzun çok daha farklı noktaları var.
Eşinizin erken boşalma problemi var yaşadığınız her şeyin temelinde bu var. Bunu çözmezseniz ilerleyebileceğinizi sanmıyorum. Egzersizlerle ve ilaçlarla çözüm bulabilir isterse, o zaman her şey yoluna girer. Cinsel terapistler bu konuda yardımcı oluyor. Ama eşiniz yanaşır mı bunları yapmaya emin değilim.

Bende bu şekilde tepkiler beklerim nadirde olsa popoma dokunur bende bi umut bunu bir mesaj olarak algılarım sonra akşam olur adamı tv basından yatağa götüremem gidince de uyur kalır
TV başında sevişin niçin yatağa götürüyorsunuz ki, çocuk zaten küçük galiba, muhtemelen de uyuyor oluyordur,

Çok incesin iltifatın için teşekkür ederim ama ben uzman değilim, hatalı cümlelerim olabilir, insanları yanlış yönlendirmeyelim. Mutlaka araştırma yapsınlar

Çok incesin iltifatın için teşekkür ederim ama ben uzman değilim, hatalı cümlelerim olabilir, insanları yanlış yönlendirmeyelim. Mutlaka araştırma yapsınlar
İllaki uzman değilsin ama tecruben var uyguladigin var o yüzden sizin paylasimlari. Okumasını istedim işin acikcasi az çok benim tahminim ikiside gercekden acemi ve çekingen davrandıkları için bu sorunlar oluyor birbirlerini ilişkide taniyamadiklarindan

Bunu açık açık söylemeli miyim yani eşim erken boşaldığını dusunmuyordur bende en son benden önce boşalmamalısın dedim ama ortalamaya gore erken boşalıyorsun demedim bu konuda nasıl bir yaklaşımım olmalı terapiste bu nedenle gitmez malum gurur

TV başında sevişin niçin yatağa götürüyorsunuz ki, çocuk zaten küçük galiba, muhtemelen de uyuyor oluyordur,
Çocugun hiç zararı yok evliliğin ilk başlarında tv odasindada bir iki kere sevişme olmuştur ama sonradan hiç yatak odası haricinde öpüşmez bile ben sitem ettiğim zaman yapar bir iki sonra unutur

Açık sormak ne kadar doğru bilmem ama Ortalama kaç dk sürüyor iliskiniz

Eşinin bu kadar uzun gitmeni istemesi normal mi sence ?

Bence sizin bir uzmandan yardım almanız şart ikinizinde ilişkide eksiğiniz var bilinçlendirmek lazım diye düşünüyorum

Çocugun hiç zararı yok evliliğin ilk başlarında tv odasindada bir iki kere sevişme olmuştur ama sonradan hiç yatak odası haricinde öpüşmez bile ben sitem ettiğim zaman yapar bir iki sonra unutur
Bebek TV nin olduğu odada uyumuyorsa orda siz başlatın, devamını ister orda ister yatak odasında devam edersiniz, kaliteli bir cinsel ilişki yaşıyorsanız hafta 1-2 normal bence, her ilişkinin dinamiği farklı, çok sık boğaz etmemek lazım,ters tepiyor sonra

Daha uzun sürse daha mutlu olacağım, süreyi uzatmak için egzersizler falan varmış bir araştırsak mı diye başlayanilirsin, sonra egzersizleri sen de incele ve birlikte yapabileceklerinizi denemeyi teklif et

Evliliğin başlarında yoğun bir cinsel sürecinin olsa işi şuan 1 2 normal idi tabi ana biz cinselliğe daha yeni başlıyoruz diyebilirim ve birbirimizi keşfetmek alışmak için bir kaç ay en azından düzenli sık ilişki olması gerektiğini düşünüyorumki nitelikte buna bağlı olarak gelişirse zaten nitelik acısından doyum veren ilişki haftada 1de yeter tabiki

Daha uzun sürse daha mutlu olacağım, süreyi uzatmak için egzersizler falan varmış bir araştırsak mı diye başlayanilirsin, sonra egzersizleri sen de incele ve birlikte yapabileceklerinizi denemeyi teklif et
Doğrusu erken boşalmayı daha önce hiç gündeme getirmedik eşim böyle bir şey demedi bende benim geç odaklandığını düşündüm hep 2 3 dk nin az olduğunu bilemiyordum çünkü kıyas yapacağım bir ilişkim olmadı daha önce de

Bu ülkede kadınların büyük çoğunluğu bunu bilmiyor zaten çünkü tecrübeleri eşleriyle sınırlı. O yüzden sorunu hep başka yerlerde arıyorlar.

Burada aylar önce bir konu vardı, kadın eşine oral yapmak istiyordu utancından söyleyemiyordu ama adam ilişki sırasında iç çamaşırını çıkarmıyordu, öyle evirdik böyşe çevirdik, kadını konuştura konuştura adamın erken boşalma sorunu olduğunu ve bunu engellemek için teması azaltmaya çalıştığını farkettik, anlattık ama anlamadı, biz önce bunu halletmen lazım dedikçe ben nasıl orala geçerim dedi, en son herkes delirdi. Konu darma duman oldu. Aynı kadın sonra sizin yüzünüzden kocam bana dokunmuyor diye konu açtı, adama doğrudan "sen erken boşalıyorsun" demiş

Burada çok yorum yazarım yardımım olduğunu söyleyen çok insan oldu ama evlendiğimiz zaman adam erken boşalıyor olsa anlayamazdım çünkü tecrübesizdim. Zamanla yaşadıkça öğreniyoruz. 2 3 dakika çok erken, kaliteli bir ilişki için minimum 10 dakika lazım. Kendiyle yüzleşip çözüm ararsa çözer. Burada da iş sana düşüyor, yüzüne vurmadan yönlendirmeyi becermen lazım.

2-3 dk bir kadının sonuca ulaşması için çok çok az bir süre, ön sevisme de olmuyor diyorsunuz, 2-3 dk da önsevismesiz orgazm olmak imkansız gibi bir şey

Onu nasıl yapacağım peki bu konudada bir fikir verebilir mısınız

2-3 dk bir kadının sonuca ulaşması için çok çok az bir süre, ön sevisme de olmuyor diyorsunuz, 2-3 dk da önsevismesiz orgazm olmak imkansız gibi bir şey
Boşaldıktan sonra devam ediyor yani penis bir süre daha dik kalabiliyor ama ilk hali gibi olmuyor bu normal bir durum mu boşalınca dikligin hala devam etmesi

Onu nasıl yapacağım peki bu konudada bir fikir verebilir mısınız
Yukarı bir yere yazmıştım, sen boşalmadan önceki hali daha çok keyif veriyor bu süreyi uzatmanın bir yolu var mıdır ki, bir araştırsak mı falan diyebilirsin
Boşaldıktan sonra devam ediyor yani penis bir süre daha dik kalabiliyor ama ilk hali gibi olmuyor bu normal bir durum mu boşalınca dikligin hala devam etmesi
Yavaş yavaş söndüğü için normal ama yetmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…