- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Ayhh senin su isterik kocanDun adetimin bittigini soyleyince esime gozunun ici parliyordu resmen
Yatak odası haricinde öpüşmek vs karşı böyle şeylere bi kaç kere sitem ettiğim için 2 3 defa opmustur sonra ustunden zaman geçince yine aynısıYa ne biliyim zaten ilk surtünmeye alışmış adam 2 yıl diyosunuzbide vajinismus sanmışım kendimi yazdınız azda değil yani koca 2 yıl nasıl kendini öyle sandın eşindede suç var tabi insan hiçmi ısrarcı olmaz yada sen devamı gelsin diye neden kendini şartlandırmadın 2 nizde çok basite kaçmışsinız adam alışmış sonra çocuk için ilişkiye girilmiş sevişmek için değil sonra hamile kalmışsın zaten sonrası ayrılıklar zor düzelir canım bu adama alışmış ne biliyim güzel seksi şeyler mi giycen yada ne biliyim koltukda mı öpüşmeye başlıycan öyle şeyler dene diycem ama çocukdan rahat olamazsın bu seferde
Bende bu şekilde tepkiler beklerim nadirde olsa popoma dokunur bende bi umut bunu bir mesaj olarak algılarım sonra akşam olur adamı tv basından yatağa götüremem gidince de uyur kalırNasıl etkilenmek bacım bu adam şortla gezsem bacaklarıma dokunmadan durmaz yada önünden geçsem şaplak atmadan illa bi temas olur yada odamıza gidelim der demekki dediğin gibi icraat yok bil diye yazıyorum bunları
Bende hatalıyım tabiki ama en azından bundan sonrası için çözüm arıyorum o ise sürekli eskiden dem vurup duruyorÇık üstüne onun bedeniyle masturbasyon yap, bu dediğinden sonra başka yol yok.
Aklıma bu adamla ilgili çok alternatif geliyor ama hiçbirini yazmayacağım çünkü senin de hatalı çok yanın var bu evlilik konusunda
Sen sevhet uyandırıcı değilsen adam ne yapsın? Biraz cilve biraz açıklık sevhet uyandirirBöyle şeylerden etkilenmiyor üstünde gebelikte olsa pijamaca olsa aynı tavırda sevişiyor gecelik bir fark yaratmıyor şaşırıyorum bu duruma
Bilemiyorum fun odaya cagirdim sevişmek istedim her hareketi her cümlesi faul olur mu ya opuyorum öylece duruyo dudağını çekip telefonda gelen mesaja bakıyo sarılıp beni göğsüne çekip öpmemi engelliyo vs sonrada gel buna cilve yapSen sevhet uyandırıcı değilsen adam ne yapsın? Biraz cilve biraz açıklık sevhet uyandirir
Ama onu bu hale getiren de sizsinizBilemiyorum fun odaya cagirdim sevişmek istedim her hareketi her cümlesi faul olur mu ya opuyorum öylece duruyo dudağını çekip telefonda gelen mesaja bakıyo sarılıp beni göğsüne çekip öpmemi engelliyo vs sonrada gel buna cilve yap
Evet hatam var ama bütün sorumluluk sadece bende olamaz ne bileyim evliliğin başında bir cinsel hayatımız olmayınca insan bu problemi hallettikten sonra bi patlama bekliyor ister istemez tam tersi oldu sürtünme ile ilişki zamanlarında daha mutlu idi sanirim en azından benim başkim olmadığı içinAma onu bu hale getiren de sizsiniz
Geçmiş geçti gel bir yerden yeniden başlayalım, ben telafi etmek unutturmak için elimden geleni yapacağım desen.Bende hatalıyım tabiki ama en azından bundan sonrası için çözüm arıyorum o ise sürekli eskiden dem vurup duruyor
Vajinismus sonrası erkeklerde böyle tepkiler oluyormuş, siz çaba harcayacaksınız. Sizin öpmenize engel olduğunda elinizle onu uyandırmaya çalışabilirsiniz mesela, bu iş ya kavgaya gider ya pes edip uyum sağlar. Risk alıp aktifleşerek deneyin. Gerçekten çözmek istiyorsanız genelde erkeklerin yaptığını siz yapacaksınız. Aktif olacak yapabildiğiniz kadar başını döndürecek ona keyif vererek normalleşmesini sağlamaya çalışabilirsiniz.Evet hatam var ama bütün sorumluluk sadece bende olamaz ne bileyim evliliğin başında bir cinsel hayatımız olmayınca insan bu problemi hallettikten sonra bi patlama bekliyor ister istemez tam tersi oldu sürtünme ile ilişki zamanlarında daha mutlu idi sanirim en azından benim başkim olmadığı için
Ya bian gülesim geldi özürdilerimBende bu şekilde tepkiler beklerim nadirde olsa popoma dokunur bende bi umut bunu bir mesaj olarak algılarım sonra akşam olur adamı tv basından yatağa götüremem gidince de uyur kalır
O niyeki beYatak odası haricinde öpüşmek vs karşı böyle şeylere bi kaç kere sitem ettiğim için 2 3 defa opmustur sonra ustunden zaman geçince yine aynısı
Asıl sorun vajinismus olduğundan emin değilim ki ilk zamanlarda belliki cinsel isteksizlik vardı ki o kadar zaman durabildi normal bir erkek olsa en azından tedavisini arardı diyorum eşim o konuda bile pasifti savunma olarakta ben bunu baskı olarak algilarmisimda o yüzden doktora gidelim vs dememiş ben cinsellikle konusunda çok cahildim gerçekten şuan farkediyorum o zaman bile isteksiz olduğunu ne yalan söyleyeyim buradan okuduklarımız gözüm açıldı benimVajinismus sonrası erkeklerde böyle tepkiler oluyormuş, siz çaba harcayacaksınız. Sizin öpmenize engel olduğunda elinizle onu uyandırmaya çalışabilirsiniz mesela, bu iş ya kavgaya gider ya pes edip uyum sağlar. Risk alıp aktifleşerek deneyin. Gerçekten çözmek istiyorsanız genelde erkeklerin yaptığını siz yapacaksınız. Aktif olacak yapabildiğiniz kadar başını döndürecek ona keyif vererek normalleşmesini sağlamaya çalışabilirsiniz.
Bunları yapmak onur kırıcı geliyor olabilir, utana da bilirsiniz ama bu yolu da denemedim demezsiniz.
Bende sinirden gülüyorum böyle zamanlardaYa bian gülesim geldi özürdilerimben daha fazla yorum yapamiycam
Ay canım ya inşallah istediğin gibi olur ne diyim artıkBende sinirden gülüyorum böyle zamanlarda
Bilmiyorum çok kapalı bu konuda hatta eskiden içerisinde cinsel sahneler olan filmler izlerdim game of tronse gibi ama ben ne zaman cinsellik konusunda ses çıkarmaya başladım artık izlediğimiz filmler bile değişti hep aksyon vsO niyeki bebize evimizin heryerinde öpüşür yada gerisi malum işte sonuçta evimiz
Çokta bir şey de istemiyorum aslında sadece normal bir evlilik her acidanAy canım ya inşallah istediğin gibi olur ne diyim artık
Oral seks in hiç konusu geçmemiştir aramızda bi ara ima ettim insanlar neler neler yapıyor biz hep aynı dem diye bilmek istemiyorum dedi neler yaptığını ama yapmak istersin dedik istemem dediSiz sarılıp ölmeyi bırakın..direk oral seksle başlayın..eee o zaman tahrik olur herhalde ve ister
Ayhh senin su isterik kocantum site ogrendi ne kadar cok sevistiginizi artik bence