Bu ülkede kadınların büyük çoğunluğu bunu bilmiyor zaten çünkü tecrübeleri eşleriyle sınırlı. O yüzden sorunu hep başka yerlerde arıyorlar.
Burada aylar önce bir konu vardı, kadın eşine oral yapmak istiyordu utancından söyleyemiyordu ama adam ilişki sırasında iç çamaşırını çıkarmıyordu, öyle evirdik böyşe çevirdik, kadını konuştura konuştura adamın erken boşalma sorunu olduğunu ve bunu engellemek için teması azaltmaya çalıştığını farkettik, anlattık ama anlamadı, biz önce bunu halletmen lazım dedikçe ben nasıl orala geçerim dedi, en son herkes delirdi. Konu darma duman oldu. Aynı kadın sonra sizin yüzünüzden kocam bana dokunmuyor diye konu açtı, adama doğrudan "sen erken boşalıyorsun" demiş
Burada çok yorum yazarım yardımım olduğunu söyleyen çok insan oldu ama evlendiğimiz zaman adam erken boşalıyor olsa anlayamazdım çünkü tecrübesizdim. Zamanla yaşadıkça öğreniyoruz. 2 3 dakika çok erken, kaliteli bir ilişki için minimum 10 dakika lazım. Kendiyle yüzleşip çözüm ararsa çözer. Burada da iş sana düşüyor, yüzüne vurmadan yönlendirmeyi becermen lazım.