- 20 Ağustos 2021
- 1.109
- 1.214
-
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Her insan bosaldikdan sonra 2.yi yapamaya bilir sizinki de zaten öyle bı durum ilk sertliği sağlayamaz o yüzden biraz mola verip bu süre icinde konuşmalar ve dokunuşlar yapabilir hatta ilişkiniz ile analiz yapıp güzeldi dinlenelim tekrar yapalım tarzı yaklaşımda bulunursanız zamanla bu sorunları yenersinizBoşaldıktan sonra devam ediyor yani penis bir süre daha dik kalabiliyor ama ilk hali gibi olmuyor bu normal bir durum mu boşalınca dikligin hala devam etmesi
En son benden önce boşalma mi istemiyorum ayni sey olmuyor boşalırken bana sor dedim sonra denemedik hiç belki uyarımdan sonrada uzatmaz ise bunu dile getireyim o zamanYukarı bir yere yazmıştım, sen boşalmadan önceki hali daha çok keyif veriyor bu süreyi uzatmanın bir yolu var mıdır ki, bir araştırsak mı falan diyebilirsin
Yavaş yavaş söndüğü için normal ama yetmez tabi
Boşaldıktan sonra ne kadar devam ediyor ki ereksiyonu, biz o şekilde devam etmedik ama ereksiyonu çok az devam ediyor sonra sönüyorBoşaldıktan sonra devam ediyor yani penis bir süre daha dik kalabiliyor ama ilk hali gibi olmuyor bu normal bir durum mu boşalınca dikligin hala devam etmesi
Evet 2.yi hiç denemedik orgazm olmadigim zamanlarda bile sönmüş pipisi ile üzerimde ölü balık gibi tepinip durur geri çekilip tekrar deneme ihtimalini düşünmez bende sıkılıp bırak olmuyor derim ve biterHer insan bosaldikdan sonra 2.yi yapamaya bilir sizinki de zaten öyle bı durum ilk sertliği sağlayamaz o yüzden biraz mola verip bu süre icinde konuşmalar ve dokunuşlar yapabilir hatta ilişkiniz ile analiz yapıp güzeldi dinlenelim tekrar yapalım tarzı yaklaşımda bulunursanız zamanla bu sorunları yenersiniz
Eşinizin süreyi uzatmasını sağlamaya çalışın, eğer üstteyseniz eşiniz hızlandığında boşalacak gibi olduğunda biraz durun bekleyinEn son benden önce boşalma mi istemiyorum ayni sey olmuyor boşalırken bana sor dedim sonra denemedik hiç belki uyarımdan sonrada uzatmaz ise bunu dile getireyim o zaman
Doğrusu tam olarak hissetmiyorum penisi icimde normaldede ince zaten belkide tamamen sönüyor içinde iken farkedemiyirum ince olduğu içinBoşaldıktan sonra ne kadar devam ediyor ki ereksiyonu, biz o şekilde devam etmedik ama çok az devam ediyor sonra sönüyor
Sözcükleri kullanış şeklin çok önemli, senn dili ben dili diye bir kavram var araştır ve konuşmayı kelimelerini seçerek yap.En son benden önce boşalma mi istemiyorum ayni sey olmuyor boşalırken bana sor dedim sonra denemedik hiç belki uyarımdan sonrada uzatmaz ise bunu dile getireyim o zaman
1 ya da 2 dakika sürer, hareket devam edince sinirler uyarımı devam olarak algılayıp biraz daha direniyormuş. Eşim anlatmıştı.Boşaldıktan sonra ne kadar devam ediyor ki ereksiyonu, biz o şekilde devam etmedik ama çok az devam ediyor sonra sönüyor
Ben üstte iken eşim hareket etmez ki ben ederim onunda mi etmesi gerekiyor bunu dahi bilmiyorumEşinizin süreyi uzatmasını sağlamaya çalışın, eğer üstteyseniz eşiniz hızlandığında boşalacak gibi olduğunda biraz durun bekleyin
Kegel egzersizi kullanmayı dene böylece penisi daha çok hissedersin, ama eğer girer girmez boşalıyorsa işin çok zorDoğrusu tam olarak hissetmiyorum penisi icimde normaldede ince zaten belkide tamamen sönüyor içinde iken farkedemiyirum ince olduğu için
O zaman devam ettiği pek söylenemez, siz önsevismeyi ve süreyi uzatmata bakın derim, ben iki kere üst üste olmasındansa tek ama kaliteli bir ilişki taraftarıyım, ikincide insanın hevesi kaçıyor bence, erkek boşaldığı için ilkindeki heyecen ve istek kalmıyor,o da kadına yansıyorDoğrusu tam olarak hissetmiyorum penisi icimde normaldede ince zaten belkide tamamen sönüyor içinde iken farkedemiyirum ince olduğu için
Sen hareket ederken onun hareket etmesi gerekmiyor ama sen bir kaç git gelden sonra kendini yükseltip dışarı çıkar bir kaç saniye bekleyip tekrar içine alırsan sürenin uzamasını sağlama şansın olabilir.Ben üstte iken eşim hareket etmez ki ben ederim onunda mi etmesi gerekiyor bunu dahi bilmiyorum
Off erken boşalma diye bir şey neden varkiSözcükleri kullanış şeklin çok önemli, senn dili ben dili diye bir kavram var araştır ve konuşmayı kelimelerini seçerek yap.
Moralini bozmak istemem ama buradan öğrendiğim kadarıyla erken boşalma sorunu olan insanlar o süreyi kontrol edemiyor, sorun tam olarak bu zaten kontrol edememeleri
1 ya da 2 dakika sürer, hareket devam edince sinirler uyarımı devam olarak algılayıp biraz daha direniyormuş. Eşim anlatmıştı.
En googlea boşalma süresini uzatma yolları yaz, çıkanları oku yapabileceklerini düşün uygulamaya çalışBen üstte iken eşim hareket etmez ki ben ederim onunda mi etmesi gerekiyor bunu dahi bilmiyorum
Orda da kandirildim desenizeO zaman devam ettiği pek söylenemez, siz önsevismeyi ve süreyi uzatmata bakın derim, ben iki kere üst üste olmasındansa tek ama kaliteli bir ilişki taraftarıyım, ikincide insanın hevesi kaçıyor bence, erkek boşaldığı için ilkindeki heyecen ve istek kalmıyor,o da kadına yansıyor
Herkes nasıl bilmiyorum ama eşim beni destekler belimden tutup kendi de kontrolü ele alabilir, ben üstteyken tüm kontrol bende değil eşim sürekli desteklerBen üstte iken eşim hareket etmez ki ben ederim onunda mi etmesi gerekiyor bunu dahi bilmiyorum
Erkeklerin ergenlikte kendini eğitmemesinden dolayı var. Çabucak rahatlamak işlerine geliyor bu da evliliklerini mahvediyorOff erken boşalma diye bir şey neden varki
Evet bu çıkip tekrar girme mevzusunu konuşmayı düşünüyorum umarim ise yarar fakat o arada kadınında odaklanması kaybolmaz miSen hareket ederken onun hareket etmesi gerekmiyor ama sen bir kaç git gelden sonra kendini yükseltip dışarı çıkar bir kaç saniye bekleyip tekrar içine alırsan sürenin uzamasını sağlama şansın olabilir.
Ben müdahale ettiemem dikkatim dağılıyorHerkes nasıl bilmiyorum ama eşim beni destekler belimden tutup kendi de kontrolü ele alabilir, ben üstteyken tüm kontrol bende değil eşim sürekli destekler
Bozar, süreyi uzatmayı öğrenmesini sağlayana kadar idare edeceksin, dışaeı çıktığında elinle kendini uyarmaya dwvam etmeyi de deneyebilirsinEvet bu çıkip tekrar girme mevzusunu konuşmayı düşünüyorum umarim ise yarar fakat o arada kadınında odaklanması kaybolmaz mi