Eşimle bitmeyen cinsel sorunlarimiz

Boşaldıktan sonra devam ediyor yani penis bir süre daha dik kalabiliyor ama ilk hali gibi olmuyor bu normal bir durum mu boşalınca dikligin hala devam etmesi
Her insan bosaldikdan sonra 2.yi yapamaya bilir sizinki de zaten öyle bı durum ilk sertliği sağlayamaz o yüzden biraz mola verip bu süre icinde konuşmalar ve dokunuşlar yapabilir hatta ilişkiniz ile analiz yapıp güzeldi dinlenelim tekrar yapalım tarzı yaklaşımda bulunursanız zamanla bu sorunları yenersiniz

En son benden önce boşalma mi istemiyorum ayni sey olmuyor boşalırken bana sor dedim sonra denemedik hiç belki uyarımdan sonrada uzatmaz ise bunu dile getireyim o zaman

Evet 2.yi hiç denemedik orgazm olmadigim zamanlarda bile sönmüş pipisi ile üzerimde ölü balık gibi tepinip durur geri çekilip tekrar deneme ihtimalini düşünmez bende sıkılıp bırak olmuyor derim ve biter

En son benden önce boşalma mi istemiyorum ayni sey olmuyor boşalırken bana sor dedim sonra denemedik hiç belki uyarımdan sonrada uzatmaz ise bunu dile getireyim o zaman
Eşinizin süreyi uzatmasını sağlamaya çalışın, eğer üstteyseniz eşiniz hızlandığında boşalacak gibi olduğunda biraz durun bekleyin

Sözcükleri kullanış şeklin çok önemli, senn dili ben dili diye bir kavram var araştır ve konuşmayı kelimelerini seçerek yap.
Moralini bozmak istemem ama buradan öğrendiğim kadarıyla erken boşalma sorunu olan insanlar o süreyi kontrol edemiyor, sorun tam olarak bu zaten kontrol edememeleri
Boşaldıktan sonra ne kadar devam ediyor ki ereksiyonu, biz o şekilde devam etmedik ama çok az devam ediyor sonra sönüyor
1 ya da 2 dakika sürer, hareket devam edince sinirler uyarımı devam olarak algılayıp biraz daha direniyormuş. Eşim anlatmıştı.

Doğrusu tam olarak hissetmiyorum penisi icimde normaldede ince zaten belkide tamamen sönüyor içinde iken farkedemiyirum ince olduğu için
Kegel egzersizi kullanmayı dene böylece penisi daha çok hissedersin, ama eğer girer girmez boşalıyorsa işin çok zor

Doğrusu tam olarak hissetmiyorum penisi icimde normaldede ince zaten belkide tamamen sönüyor içinde iken farkedemiyirum ince olduğu için
O zaman devam ettiği pek söylenemez, siz önsevismeyi ve süreyi uzatmata bakın derim, ben iki kere üst üste olmasındansa tek ama kaliteli bir ilişki taraftarıyım, ikincide insanın hevesi kaçıyor bence, erkek boşaldığı için ilkindeki heyecen ve istek kalmıyor,o da kadına yansıyor

Ben üstte iken eşim hareket etmez ki ben ederim onunda mi etmesi gerekiyor bunu dahi bilmiyorum
Sen hareket ederken onun hareket etmesi gerekmiyor ama sen bir kaç git gelden sonra kendini yükseltip dışarı çıkar bir kaç saniye bekleyip tekrar içine alırsan sürenin uzamasını sağlama şansın olabilir.

Off erken boşalma diye bir şey neden varki

Orda da kandirildim desenize

Sen hareket ederken onun hareket etmesi gerekmiyor ama sen bir kaç git gelden sonra kendini yükseltip dışarı çıkar bir kaç saniye bekleyip tekrar içine alırsan sürenin uzamasını sağlama şansın olabilir.
Evet bu çıkip tekrar girme mevzusunu konuşmayı düşünüyorum umarim ise yarar fakat o arada kadınında odaklanması kaybolmaz mi

Evet bu çıkip tekrar girme mevzusunu konuşmayı düşünüyorum umarim ise yarar fakat o arada kadınında odaklanması kaybolmaz mi
Bozar, süreyi uzatmayı öğrenmesini sağlayana kadar idare edeceksin, dışaeı çıktığında elinle kendini uyarmaya dwvam etmeyi de deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…