- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi Mavilimorcicek
Senin gözün açıldı ama sorun onda maalesef, çaba göstermeyen erkeklere sinir oluyorum.Asıl sorun vajinismus olduğundan emin değilim ki ilk zamanlarda belliki cinsel isteksizlik vardı ki o kadar zaman durabildi normal bir erkek olsa en azından tedavisini arardı diyorum eşim o konuda bile pasifti savunma olarakta ben bunu baskı olarak algilarmisimda o yüzden doktora gidelim vs dememiş ben cinsellikle konusunda çok cahildim gerçekten şuan farkediyorum o zaman bile isteksiz olduğunu ne yalan söyleyeyim buradan okuduklarımız gözüm açıldı benim
Ben çocuklardan sonra ciddi bir isteksizlik yaşadım çok da uzun sürdü ama isteksiz de olsam hep ona uymaya çalıştım, sorunu çözmek için çaba göstedim. Sonunda da başardım. Erkeklerin ben böyleyim deyip kenara çekilmelerine çok gıcık oluyorum.
Karşına alıp konuşman lazım, ben senin isteğine karşılık vermesem çözmek için uğraşmasam boşardın beni ben ne yapmalıyım sen söyle dediniz mi hiç. Gerçekten çok çözümsüz duruyor. Me desem bilemiyorum. Bas kuvvet macununu bir silkelensin diyeceğim artık