- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
bende yemek konusunda haklı buluyorum da daha öncede yorumlarda yazdım tek canımı sıkan nokta sürekli karşısında enerjik biri istemesi,yani insanlık hali ara sıra mutsuz görünemez miyim. o gelince iyi oluyorum iyi zaman geçiriyorz çoğu zaman böyleyiz. ama o mutsuz hissettiğim zamanlar çokmuş gibi gösteriyor bir gün öyle olunca küsüyor.ay benim içimi daralttınız en sevmediğim insan tipisiniz resmenadama acıdım
Belki de çoktur? Mutsuzluk sadece gülümsememek değil ki... adam sürekli sürekli yorgun olan, sağa sola düşen, yemek yapmaya bile hali olmayan, hatta bir tahtayı bile yıkayamayan birine artık tahammül edememiştir.bende yemek konusunda haklı buluyorum da daha öncede yorumlarda yazdım tek canımı sıkan nokta sürekli karşısında enerjik biri istemesi,yani insanlık hali ara sıra mutsuz görünemez miyim. o gelince iyi oluyorum iyi zaman geçiriyorz çoğu zaman böyleyiz. ama o mutsuz hissettiğim zamanlar çokmuş gibi gösteriyor bir gün öyle olunca küsüyor.
Eve sebze almama sebebi cimriliğiniz olmasın? Siz değil miydiniz kaşarı sucuğu lüks bulan. Sebzeye, doğalgaza para veremezsiniz siz, eliniz titrer. Sizin çocuk yaptığınızı düşünemiyorum. Bu halinizle bile bu kadar uyuşuksanız çocukla evi b.k götürür.annemlere gitme sebebim sebze yemeği yemek. çünkü eve sebze almıyoruz yenmiyor diyeben kendime özenmiyorum açıkçası, eşim gelecek diye yemek yapıyorum yapsam bile
Bu da olmaz tabii ki bazen insanın modu düşük olabilir. En ufak bir mod düşüklüğünü sorun yapıyorsa haklı değil. İnsanız yani.bende yemek konusunda haklı buluyorum da daha öncede yorumlarda yazdım tek canımı sıkan nokta sürekli karşısında enerjik biri istemesi,yani insanlık hali ara sıra mutsuz görünemez miyim. o gelince iyi oluyorum iyi zaman geçiriyorz çoğu zaman böyleyiz. ama o mutsuz hissettiğim zamanlar çokmuş gibi gösteriyor bir gün öyle olunca küsüyor.
Bu durumun ara sıra olduğubu hiç sanmıyorum, kendinizi sürkli hasta olan biri olarak tanımlanmışsınız, yorgunum, oram ağrıyor, buram ağrıyor diye söylendiyseniz eşiniz bıkmıştır artık.bende yemek konusunda haklı buluyorum da daha öncede yorumlarda yazdım tek canımı sıkan nokta sürekli karşısında enerjik biri istemesi,yani insanlık hali ara sıra mutsuz görünemez miyim. o gelince iyi oluyorum iyi zaman geçiriyorz çoğu zaman böyleyiz. ama o mutsuz hissettiğim zamanlar çokmuş gibi gösteriyor bir gün öyle olunca küsüyor.
herkesin depresif olduğu haller olmaz mı
sırf bu konu yüzünden hesabı kapatıcam ya hala aynı konuyla yargılanıyorum. cimrilik falan yok şuan hayatımda hatta ay sonu gelmeden para bittiEve sebze almama sebebi cimriliğiniz olmasın? Siz değil miydiniz kaşarı sucuğu lüks bulan. Sebzeye, doğalgaza para veremezsiniz siz, eliniz titrer. Sizin çocuk yaptığınızı düşünemiyorum. Bu halinizle bile bu kadar uyuşuksanız çocukla evi b.k götürür.
sürekli hasta ya da yorgun olurdum, bunları biliyordu sürekli yorgun düştüğümü de biliyord
Kadın budu köfte, arnavut ciğeri ile falan uğraşacak biri var mı sizce karşımızda, çok iyi niyetli gördüm siziYemekleri planlayıp yapabilirsiniz
Sadece tavuk sote olur mu zaten sote ne katarsan kat böylr tatsız tutsuz gelir bana
Tantuni güzel ama
Misal kadın budu köfte arnavut ciğeri et haşlama bunlar önceden yapılıp ısıtılabılır
Sebze yemiyor demeyin benım eşimde evlendiğimizde tek yediği taze fasulye idi
Şimdi brokoli bile yiyor
Yılmadım yaptım koydum az az tadına baka baka alıştı
Çocuk olunca da baba yemeyecem dedi mi oda öyle alışıyor dıye sesini çıkarmadı
Şimdi kendi alıp gelir sebze
Enerji içinde supradyn fılan alabılırsınız belki dinç tutar
bu konudan sonra gaza geldim zaten şimdi alışverişe gidip herşeyi alıcam dolabı doldurucam benim hatam bir de alışverişi ondan beklemek oldu o da günlük az az alıp geliyor evde birşey olmuyorYemekleri planlayıp yapabilirsiniz
Sadece tavuk sote olur mu zaten sote ne katarsan kat böylr tatsız tutsuz gelir bana
Tantuni güzel ama
Misal kadın budu köfte arnavut ciğeri et haşlama bunlar önceden yapılıp ısıtılabılır
Sebze yemiyor demeyin benım eşimde evlendiğimizde tek yediği taze fasulye idi
Şimdi brokoli bile yiyor
Yılmadım yaptım koydum az az tadına baka baka alıştı
Çocuk olunca da baba yemeyecem dedi mi oda öyle alışıyor dıye sesini çıkarmadı
Şimdi kendi alıp gelir sebze
Enerji içinde supradyn fılan alabılırsınız belki dinç tutar
bazı yorumlara cevap yazıyorum zaten benzer şeyler yazıldı. bende şimdi markete gidicemB bendekidurumlar millet sorular soruyor tavsiyeler veriyor bari onlara cevap verparmakların mı ağrıyor noluyor
Oooo hamle büyük geldibu konudan sonra gaza geldim zaten şimdi alışverişe gidip herşeyi alıcam dolabı doldurucam benim hatam bir de alışverişi ondan beklemek oldu o da günlük az az alıp geliyor evde birşey olmuyor
Adam çalışsın, alışverişi yapsın, gelsin yemeği yapsın, sizde geçip yan odada yatın. Bir nasıl rahatlık Yarebbimbu konudan sonra gaza geldim zaten şimdi alışverişe gidip herşeyi alıcam dolabı doldurucam benim hatam bir de alışverişi ondan beklemek oldu o da günlük az az alıp geliyor evde birşey olmuyor
Ben eşinizi haklı buldum anladığım kadarıyla ev hanımısınız akşam eşiniz gelene kadar birçok şeyi yapabilirsiniz sabah uyanınca yemeğinizi yapın koyun kenara mesela sonra rahat rahat dersinizi çalışın, yada yatıp dinlenin günde 11 saat çalışan 31 haftalık hamile biriyim akşam eve gidincede yemeğimi, temizliğimi, çamaşırımı, ütümü yaparım mesela ve benim gibi bir çok kadın var burada sizin bu kadar yorgun halsiz olma nedeninizi anlamadım, bende olsam evde sürekli enerjisi düşük birini görünce sinirlenirdim.haksız görüleceğim biliyorum bende zaten haksız olduğumu düşünüyorum ama yazmak istedim.
eşimin hafta içi çoğu zaman mesaisi olur akşam yemeğe gelmez, gelip gelmeyeceği de son anda belli olur. bende kendim öğlen annemler yakın orda yiyorum akşamda sallıyorum evde olanlardan atıştırıyorum. Gelmediği için haftada 3 kez falan yemek yaparım ve eşim sebze kesinlikle yemiyor sadece et tavuk türü tek tip beslenme. tavuk göğsü alıp gelir onu da kendisi yapar damak tadına göre tantuni, sote vs. yoldayken market alışverişini söylerim alıp ona göre gelince yapar. 1 yıllık evliyiz hiç birşey de demezdi bu duruma.
Bu aralar mesaisi olmuyor. bende yemek yapıyorum ama her gün değil. dün ise telde gayet iyi konuştuk yemek yapmadığımı söyledim ne alıyım diye sordu gayet iyiydi. geldiğinde atarlı bir şekilde geldi çok acıktım yapsaydın diye. bende ben yapıyım dedim hiç seslenmeden kendi yaptı. sonra yaparken bana tahtayı bir yıka dedi bende biraz oyalandım böyle aldı hızlı hızlı yıkamaya başladı. benim de bu arada midem ağrıyordu yatak odasına geçtim hemde baktım öyle yapıyor. yemeğini yesin siniri geçer diye. bu seferde geldi ben eve eşimi görmeye geliyorum o yüzüme bakmıyor diyip oturma odasına geçti. midemin kötü olduğunu söyledim hala aynı. halbuki her gün gerçekten güler yüzle karşılayıp sarılıyorum hergün mutlu enerjik görünmeye çalışıyorum öyle olmasam bile. ama bir gün böyleyim diye onun da suratı asılıyor.
sonra dedi ki herkesin evde yemeği hazır ben gelip kendim yapıyorum dedi. bende rahatsız olduğunu bilmiyordum severek yapıyodun dedim. (sanki burda biri bişey dedi de ondan mı etkilendi diye şüphelendim)
bu arada ben kpss'ye çalışıyorum. günlük en az 6 saat akşama kadar çalışıyorum. eşim de hep ne yapsam destek verdiğini gösterir ama akşamları ders çalışmamı istemez ve böyle yorgun düşsem hemen işte enerjik ol böyle olma falan demeye başlar. işte bu beni üzüyor. bu arada evlenmeden önce asla ev işi yemek yapmazdım, sürekli hasta ya da yorgun olurdum, bunları biliyordu sürekli yorgun düştüğümü de biliyordu ikimiz yaparız diyordu. ben belli bir tempoya dayanamıyorum bazen sadece dinlenmek istiyorum hergün neşeli ve mutlu mu görünmek zorundayım, eşim geliyor diye böyle olduğum halde arada tek bir gün böyle olsam suratı asılıyor benle konuşmuyor. kendisiyle kıyaslıyor ben akşama kadar çalışıyorum eve hevesle geliyorum sende heves yok diyor. dedim ki kaç gün böyle oldu söyler misin en fazla haftada bir olmuştur. herkesin depresif olduğu haller olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?