- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
- 18
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
-
Dua grubunda eleştiri yapmak için bekleyenler olduğunu anladım sadece.bosverin herkes üslubuyla karakterini ortaya koyar.elestirinin bile inanın adabı var.saygi çerçevesinde eleştirenlere saygım var.bosverin.Onlar da bir gün dua bekler canim merak etme kaynanadan kurtulma duası felan…
Diğer gruplarda yazdiklarinizdan insanları internetten bakıp herşeyi biliyorum doktor edasıyla yazıp yanlış yönlendirme yaptığınızida gördüm TSH i yüksek olan bir bayana tsh normal dediniz.bence herşeye yazmayın gebeliginiz ve kendinizle ilgilenin iyi gunlerbiz balık vermiyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz hanımefendiiiğpp..
Yani? Kocayı boşayıp yenisini mi alsın? Balık tutmak derken?biz balık vermiyoruz, balık tutmayı öğretiyoruz hanımefendiiiğpp..
ben gelengidenle konusuyorum hanfendiii. benim konusma özgürlüğümü elimden alamazsınız.Lütfen yazmayin
Benim açtığım konuda yazmayın ozaman lutfen evet her konuya yazdığınız biliyorum zaten kadın doğum grublarindanben gelengidenle konusuyorum hanfendiii. benim konusma özgürlüğümü elimden alamazsınız.
ablam ben 6 yıldır bu işlerin içindeyim. internetten bilgi bakıp yazmam. kendi tecrübem neyse öyle ilerlerim. doktor olmaya da gerek yok her değerin referans aralığı bellidir.Diğer gruplarda yazdiklarinizdan insanları internetten bakıp herşeyi biliyorum doktor edasıyla yazıp yanlış yönlendirme yaptığınızida gördüm TSH i yüksek olan bir bayana tsh normal dediniz.bence herşeye yazmayın gebeliginiz ve kendinizle ilgilenin iyi gunler
burda emin olun sizden çok destek olduğum, yardımcı olduğum kadın var. siz dua istemeye devam edin. duayla yürüyen evliliğinizle mutluluklar. beni salın.Benim açtığım konuda yazmayın ozaman lutfen evet her konuya yazdığınız biliyorum zaten kadın doğum grublarindan
6 yıldır içinde olduğun icinmi TSH in yüksek olduğunu bilemediniz. Referans aralığından yüksek olan değere normal dediniz . Konuma yazmayın ozamanablam ben 6 yıldır bu işlerin içindeyim. internetten bilgi bakıp yazmam. kendi tecrübem neyse öyle ilerlerim. doktor olmaya da gerek yok her değerin referans aralığı bellidir.
ve siz kendi konunuza odaklanın beni rahat bırakın bence. size cevap vermedim ben. başka bir arkadas bana yazdı ona cevap verdim. okay? see you
Benim konuma yazan sensinburda emin olun sizden çok destek olduğum, yardımcı olduğum kadın var. siz dua istemeye devam edin. duayla yürüyen evliliğinizle mutluluklar. beni salın.
kız bul nerde yazmışım tsh yüksek olduğu halde normal diye? bul hadi. bak bul ve haklı çık ben de sabaha kadar kocan sana tapsın diye dua edicem. hadi bakalım6 yıldır içinde olduğun icinmi TSH in yüksek olduğunu bilemediniz. Referans aralığından yüksek olan değere normal dediniz . Konuma yazmayın ozaman
Görüyorsun dimi şimdi bana sardı kendisi…Benim konuma yazan sensinsaldım tamam yazma lutfen
kız bul nerde yazmışım tsh yüksek olduğu halde normal diye? bul hadi. bak bul ve haklı çık ben de sabaha kadar kocan sana tapsın diye dua edicem. hadi bakalım
kız bul nerde yazmışım tsh yüksek olduğu halde normal diye? bul hadi. bak bul ve haklı çık ben de sabaha kadar kocan sana tapsın diye dua edicem. hadi bakalım
Dua etmeyin sizden dua istemiyorum ayrıca kocam tapmiyor sizi ilgilendirmez benim eşimle aram. lütfen yazmayin yeter benim için.duaniz ve bilginiz size kalsin.üslubun cok kötü lütfen daha yazma......kız bul nerde yazmışım tsh yüksek olduğu halde normal diye? bul hadi. bak bul ve haklı çık ben de sabaha kadar kocan sana tapsın diye dua edicem. hadi bakalım
Sende az değilsin6 yıldır içinde olduğun icinmi TSH in yüksek olduğunu bilemediniz. Referans aralığından yüksek olan değere normal dediniz . Konuma yazmayın ozaman
mecbur bıraktılarSende az değilsin
2.16 tsh varmış konu sahibinin tam olarak neresi yüksek?Kızlar acil hormon sonuçlarıma bakar mısınız ?
Arkadaşlar 9 aylık evliyim , hiç doğum kontrol hapı vs kullanmadım hep geri çekmeyle korunduk. 3 aydır gebelik istiyoruz, başında genel vajinal muayene oldum doktor hiçbir sorun yok dedi , gebelik oluşmayınca regli düzensizliği de olunca bugün doktora reglin 3. günü hormon testi verdim...www.kadinlarkulubu.com
Cevap yazdığınız kişinin TSH değerine bakın normal dediğiniz ve diğer kişilerin yorumlarını okuyun. Konu sahibine değil diğer kişiye yazdığınız cevaplara bakın.bende herşey kanıtlı....2.16 tsh varmış konu sahibinin tam olarak neresi yüksek?
gebelik dısı tsh 4 normaldir. neyini anlamıyon bacııııııııııııı. ki testte bile değer normal yazıyorCevap yazdığınız kişinin TSH değerine bakın normal dediğiniz ve diğer kişilerin yorumlarını okuyun. Konu sahibine değil diğer kişiye yazdığınız cevaplara bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?