- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
- 18
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
-
okudum ama sizlerdende istedimSen niye okumuyorsun anlamadım
tesekkürederim suan sorun kalmadı dayak değil tartışmıştık.:)edenlerden Allah razı olsunBurada eşinden dayak yiyen bile dua istiyordu bir ara. Sorununuzun ne olduğunu bilmeden edemem.
Kimsenin okuduğunu sanmıyorum ama olsun. Mutluluklar dilerim.tesekkürederim suan sorun kalmadı dayak değil tartışmıştık.:)edenlerden Allah razı olsun
:) onu Allah bilir siz değil hoşçakalın tesekkürlerKimsenin okuduğunu sanmıyorum ama olsun. Mutluluklar dilerim.
cok tesekkürederim Allah razı olsun Sağlıkla kucagınıza alın yavrunuzu sizde aminHamileyim dua ettim. Umarım herşey gönlünüzce olur. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin inşallah
Okudum canım tabi ama bende sana aranız düzelsin diye birkaç dua tavsiyesi vereyim eşinin bir fotoğrafına 7 kere bu duayı oku üfle Allah'ın izni ile aranız çok güzel olacak denenmiştir okunacak dua Elhamdülillahillezi yumsikussemâvâtüs sabâen takâa âlal ardi illa biznin. Amin her gün 7 kere okumaya gayret göster inanarak kalpten dua et Allah'ın izni ile olacaktır10 kere “Ya Rauf Celle Celalühü okurmusunuz kalbi yumusasın cok seviyorum ve oda seviyor ama onu kaybetmek istemiyorum hatalıyım sözlerim onu üzdü.pişmanım.lütfen okuyun lütfen Allah razı olsun
Okudum canım tabi ama bende sana aranız düzelsin diye birkaç dua tavsiyesi vereyim eşinin bir fotoğrafına 7 kere bu duayı oku üfle Allah'ın izni ile aranız çok güzel olacak denenmiştir okunacak dua Elhamdülillahillezi yumsikussemâvâtüs sabâen takâa âlal ardi illa biznin. Amin her gün 7 kere okumaya gayret göster inanarak kalpten dua et Allah'ın izni ile olacaktır
Okudum bende . Sende benim için okursan sevinirim . Bizimde aramız bozukokuyanlardan herkesten Allah razı olsun daha iyiyiz cok sükür
Okudum canım tabi ama bende sana aranız düzelsin diye birkaç dua tavsiyesi vereyim eşinin bir fotoğrafına 7 kere bu duayı oku üfle Allah'ın izni ile aranız çok güzel olacak denenmiştir okunacak dua Elhamdülillahillezi yumsikussemâvâtüs sabâen takâa âlal ardi illa biznin. Amin her gün 7 kere okumaya gayret göster10 kere “Ya Rauf Celle Celalühü okurmusunuz kalbi yumusasın cok seviyorum ve oda seviyor ama onu kaybetmek istemiyorum hatalıyım sözlerim onu üzdü.pişmanım.lütfen okuyun lütfen Allah razı olsun
Sizden de cnm cümlemizdenÇok teşekkür ederim okuyacağım mutlaka çok faydalı oldu verdiğiniz dua Allah razı olsun.insallah.aminnn
Okudum çok sağolun çok güzel bir dua
Sayende konu görüldü de okudular. Elleşme.Herkes okuyup birbirine doğru üflüyor. Bacım niye kendiniz için dua edip Allahtan istemiyorsunuz, ay çok şaşkınım
Biz barıştık zaten dua istemek ayıp mı? Kötü birşey mi? Darda kalıp dua istemek. Ayrıca konuştukbunun yerine adamla oturup konusmayı mı deneseniz? kfkd bi duamızla barışıyorsanız dikkat edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?