- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.509
- 40
-
- Konu Sahibi Supraysmdfk
Akrabanız da olsa size sahip çıkmayacaklardı.Yaşayamıyorum ki zaten uyku yok yemek yok hep s*gara hep bir ağlama krizi ama çarem yok bir tanecik bile akrabam olsa bunlara dayanmak zorunda kalmazdim. Su an tek isteğim ve hedefim adıma olan borçları kapatıp paramı kenarda biriktirip kızımı da alıp bu iğrenç adamdan uzaklaşmak çünkü ondan ne bana koca ne kizima baba olur ama bir hedefim daha var dışarıdan aşarım keserim bir insan ve bununla gurur duyuyor yapamycagi şeyleri bile uydurup yaptım ettim diyor onu onun o egosunu ve onu iyi bilen herkesi ondan uzaklastiricam ben bu durumu yayicam madem bir kadın hayatı bu kadar değersiz herkes kimin ne mal olduğunu bilsin öyle değilmi
Doğru söylüyorsunuzAkrabanız da olsa size sahip çıkmayacaklardı.
Önce bunu kabullenin.
Tabiki ailesinin de haberi olsun, ogullarının ne mal oldugunu senin agzından da duysunlar.Peki sizce bunu ailesi duymalı mi yani annesini karşıma alıp konuşmalı miyim yani bir faydası olsun diye değil bu kötü bir durum belki korkar cnku babasinin onu reddetme sebebi bu en azından kendi ayaklarimin üzerinde durana kadar bunu bir daha yaşamam belki zaten rabbim nasip etsin her şekilde bitecek bu durum onu isyemiyorum ama şimdi aklıma bu geldi bunu bir kez daha yaşayacak güce sahip değilim.
Bu arada ben kimsem yok dedim ama hepsinize teker teker çok teşekkür ederim meğer ne çok dostum varmıs derdimi onemseyip bana tavsiye verecek olan Allah ım hiçbir hem cinsime yaşatmasın.
İyi ki varsınız güzel kadınlar
Pekii sizce bu durum bana şiddet olarak geri dönermi yani hiç böyle bişey yapmadı ama artık onu taniyamiyorumTabiki ailesinin de haberi olsun, ogullarının ne mal oldugunu senin agzından da duysunlar.
İnsanın sahibi önce kendisidir.Doğru söylüyorsunuz
Eşini yine en iyi sen tanırsın.Pekii sizce bu durum bana şiddet olarak geri dönermi yani hiç böyle bişey yapmadı ama artık onu taniyamiyorum
Gerçekten öyle tabiki ilk amacım o hatta dün birkaç yere başvuru yaptım bile. Ama hiç kendimi ona beğendirmeye yada onu düzeltmeye çalışmadm çünkü hak ettigini düşünmedim belki yanlış yaptm ama öyleİnsanın sahibi önce kendisidir.
İşe girip çalış derim.
Sık dişini.
Taşıma suyla değirmen dönmez, bu adam da senin ömrünü böyle yer.
Gençliğine evladına yazık edersin, sürekli şüphelerle didinir durursun.
Bu adamı artık önemseme lütfen, seni aldatıyor diye ona layık bir eş olmaya çalışma.
Bırak pisliğinde bogulsun.
Evladının ve senin geleceğini baz alarak çalış ve birikim yap.
Bir sefer elini kaldırdı dedim sakın deneme bile bidaha da hiç görmedim ama bilmiyorum tabi bı bunu iyice bı düşünsem iyi olacak gibiEşini yine en iyi sen tanırsın.
Sana şiddet uygulayacak birisi mi ?
Kalbinizin kırılmasına gerek yok. Kendimi sizin yerinize koyup okudum, yanlış hiçbir şey söylememişim. Duymak, okumak istemediğiniz gerçekler bunlar. İyi o zaman, kızınız küçük. Boşanamıyorsunuz. Çekin ne diyelim. Adam da zaten biliyordur gidemeyeceğinizi, çalışamazsınız da. Hep bununla yaşamayı, hazmetmeyi öğrenin.Bakın bence kalp kırmaya gerek yok ben zaten kimsem olmadığını olsa gideceğimi yazdım zaten onu istemiyorum ben bir şekilde yaşar tutunurum ama kızım daha çok küçük. Boynuzlara gelirsek kusura bakmayın ama bende keyif almıyorum. Anlam veremedigim şey herseyin bir anda değişmesi. Ayrıca dışardan bunları söylemek çok kolay umarim hiç bir zaman başınıza gelmez böyle bir durum hatta hiç bir hemcinsim yaşamaz umarim ama yazdıklarınızı bir de kendinizi benim yerime koyarak okurmusunuz . Hı bir de zorladığım bişi yok onu istemiyorum hangi koşulda olursa olsun
Kızımı eşimin annesine bırakmayı düşünüyorum sorucam yarın çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinStandart kalitesiz evli erkek yansıması..
Sizlik bir durum yok. Belli kş eşinizin gözü dışarıda. Atlatması Çok zor bir senaryo ama güçlü durun.. işe başlama imkanınız vs varsa katlanmazsanız iyi edersiniz.
Çocugunuza odaklanın, bir süre görmezden gelin, delil biriktirin, kendinize yatırım yapın.. hakkınızda hayırlısı..
İlk baştan tavrınızı koyabilirseniz belki etkili olur. Ne bilelim bi konuda rest çekme gibi. Bilemiyorum. Eşinizi daha iyi tanırsınız. Ama ben yuvama sahip çıkayım, çocuğum var diye sineye çekip hiç bir şey yapmadan devam ederseniz arkası gelecektir hem de katlanarak. Birden fazla ailede şahit oldum bu durumlara.. sizin şu anki en baştaki tavrınız, tepkiniz belirleyecek biraz da gidişatıKızımı eşimin annesine bırakmayı düşünüyorum sorucam yarın çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Ben de bunu diyecektim,durumu açarsanız sizi sahiplenir mi ailesi?Siz kendi ayaklarınızın üzerinde durana kadar çocuğa baksalar,girip bir işe çalışsanız falan.Eğer böyle bir imkan varsa şansınızı deneyin.Böyle bir pislikle aynı çatı altında yaşamak kendinize yapacağınız en büyük haksızlık.Kızımı eşimin annesine bırakmayı düşünüyorum sorucam yarın çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
kişi kendinden bilirmiş işiBen estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim onu yaptım yani dün telefonda iş görüşmesindeydim calisamazsin dedi bende cektm resti. İnşallah en kısa zamanda guclendirecegim elimi.Ne güzel mesleğiniz varmış estetisyenmişsiniz gül gibi meslek belli ki zamanında kendine iyi yatırım yapmışsınız. Neden böyle bir karaktersizin sizi sindirmesine izin veriyorsunuz. Çalışırım sen bana karışamazsın ne yapıyorsan yap bana karışma bitti o devir de tavrını koy koymadıkça üstüne gelir. Elini güçlendirir güçlendirmez acil ayrıl o adamdan sağlığın elden gitmeden. Üzüntü stres insanın en büyük düşmanıdır unutma.
Bence de öyle zamanında anlamalıydım ama o kadar güzel seviyordu ki hiç aklıma gelmedi...kişi kendinden bilirmiş işi
Çalışmak için eş izni mi gerekiyormus?Ben estetisyenim aynı zamanda ön muhasebe ve pastacılık sertifikalarim var o kadar kıskanç ki çalışmama izin vermedi.peki gözü benim yüzümden mi dışarıda ne yapabilirim bı tavsiyeniz varmi