Eşimle anlam veremedigim sorunlarım var yardım :(

Akrabanız da olsa size sahip çıkmayacaklardı.
Önce bunu kabullenin.

Peki sizce bunu ailesi duymalı mi yani annesini karşıma alıp konuşmalı miyim yani bir faydası olsun diye değil bu kötü bir durum belki korkar cnku babasinin onu reddetme sebebi bu en azından kendi ayaklarimin üzerinde durana kadar bunu bir daha yaşamam belki zaten rabbim nasip etsin her şekilde bitecek bu durum onu isyemiyorum ama şimdi aklıma bu geldi bunu bir kez daha yaşayacak güce sahip değilim.

Bu arada ben kimsem yok dedim ama hepsinize teker teker çok teşekkür ederim meğer ne çok dostum varmıs derdimi onemseyip bana tavsiye verecek olan Allah ım hiçbir hem cinsime yaşatmasın.
İyi ki varsınız güzel kadınlar

Tabiki ailesinin de haberi olsun, ogullarının ne mal oldugunu senin agzından da duysunlar.

Doğru söylüyorsunuz
İnsanın sahibi önce kendisidir.
İşe girip çalış derim.
Sık dişini.
Taşıma suyla değirmen dönmez, bu adam da senin ömrünü böyle yer.
Gençliğine evladına yazık edersin, sürekli şüphelerle didinir durursun.
Bu adamı artık önemseme lütfen, seni aldatıyor diye ona layık bir eş olmaya çalışma.
Bırak pisliğinde bogulsun.
Evladının ve senin geleceğini baz alarak çalış ve birikim yap.

Gerçekten öyle tabiki ilk amacım o hatta dün birkaç yere başvuru yaptım bile. Ama hiç kendimi ona beğendirmeye yada onu düzeltmeye çalışmadm çünkü hak ettigini düşünmedim belki yanlış yaptm ama öyle

Kalbinizin kırılmasına gerek yok. Kendimi sizin yerinize koyup okudum, yanlış hiçbir şey söylememişim. Duymak, okumak istemediğiniz gerçekler bunlar. İyi o zaman, kızınız küçük. Boşanamıyorsunuz. Çekin ne diyelim. Adam da zaten biliyordur gidemeyeceğinizi, çalışamazsınız da. Hep bununla yaşamayı, hazmetmeyi öğrenin.

Standart kalitesiz evli erkek yansıması..
Sizlik bir durum yok. Belli kş eşinizin gözü dışarıda. Atlatması Çok zor bir senaryo ama güçlü durun.. işe başlama imkanınız vs varsa katlanmazsanız iyi edersiniz.
Çocugunuza odaklanın, bir süre görmezden gelin, delil biriktirin, kendinize yatırım yapın.. hakkınızda hayırlısı..

Kızımı eşimin annesine bırakmayı düşünüyorum sorucam yarın çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Ne güzel mesleğiniz varmış estetisyenmişsiniz gül gibi meslek belli ki zamanında kendine iyi yatırım yapmışsınız. Neden böyle bir karaktersizin sizi sindirmesine izin veriyorsunuz. Çalışırım sen bana karışamazsın ne yapıyorsan yap bana karışma bitti o devir de tavrını koy koymadıkça üstüne gelir. Elini güçlendirir güçlendirmez acil ayrıl o adamdan sağlığın elden gitmeden. Üzüntü stres insanın en büyük düşmanıdır unutma.

Kızımı eşimin annesine bırakmayı düşünüyorum sorucam yarın çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Ben de bunu diyecektim,durumu açarsanız sizi sahiplenir mi ailesi?Siz kendi ayaklarınızın üzerinde durana kadar çocuğa baksalar,girip bir işe çalışsanız falan.Eğer böyle bir imkan varsa şansınızı deneyin.Böyle bir pislikle aynı çatı altında yaşamak kendinize yapacağınız en büyük haksızlık.

Yuva kalmadı ki yani bence yuva böyle olmaz olmamalı çok şey kirletildi burası sadece ev yuva daha sicak daha sevgi dolu benim düzeltmek istediğim hiç birşey yok sadece bana daha fazla hasar vermeden bu işin bitmesi

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim onu yaptım yani dün telefonda iş görüşmesindeydim calisamazsin dedi bende cektm resti. İnşallah en kısa zamanda guclendirecegim elimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…