- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
-
- Konu Sahibi RabiaIslam
Kınayanları Allaha havale ediyorumSürekli böyle diyerek bir yere varamazsınız.
İşte Allah kalbime göre veriyor değil mi kalbimi görüyorsun yaa. Allaha havale ediyorum seni ve senin gibi kınayanlarıAy çok çirkin bir beddua gerçekten
Allah kalbinize göre veriyor demek ki
Yoo, hiçbirşey söylemiyorsun ona. Çocuk vermeye uğraşıyorsun, hediye bakıyorsun, görümceleri şikayet ediyorsun. Allah akıl fikir vermiş, aklını kullanıp kurtulmak yerine göğe gözünü açmış Allah' ın sopasını bekliyorsun. Çok beklersin.Sanada onada söylüyorum. İnsanların sorunları ile alay etmek nae kadar basit. Kınadığını yaşa sen yada evladın
Vermiş işteİşte Allah kalbime göre veriyor değil mi kalbimi görüyorsun yaa. Allaha havale ediyorum seni ve senin gibi kınayanları
yazmayim yazmayim dedim ama surekli insanlara beddua ettigin yetmiyor gibi cocuklarina da ediyorsun. Hadi sana laf edenlere sinirlendin beddua ettin sabilerin ne sucu var da coluk cocuga beddua ediyosin hadsiz. Allah senin kalbine gore veriyor don de bunu bi dusunSanada onada söylüyorum. İnsanların sorunları ile alay etmek nae kadar basit. Kınadığını yaşa sen yada evladın
Sakin ol zaten adın çıkmış bi kereSus artık be kadın sus. Kınama nedir bilmiyor, anlamıyorsun bile. Allah akıl fikir versin. Evladına da sabır versin. Inşallah tamamen çökertemezsiniz sinir sistemini de normal bir birey olabilir yaraları olsa da....
Allaha havale ediyorum seni kınadığını en sevdiğinde bul.yazmayim yazmayim dedim ama surekli insanlara beddua ettigin yetmiyor gibi cocuklarina da ediyorsun. Hadi sana laf edenlere sinirlendin beddua ettin sabilerin ne sucu var da coluk cocuga beddua ediyosin hadsiz. Allah senin kalbine gore veriyor don de bunu bi dusun
ben seni kinadim mi haddini bil insanlarin evladina beddua etme dedim.. Senin anlama kabiliyetinde zayif anlasilanAllaha havale ediyorum seni kınadığını en sevdiğinde bul.
Kınamak kolay ama beddua duymaya tahammülünüz yok. İnsan olun biraz. Yazıklar olsun. Ben sizlerden kime ne dedim. Benimle derdiniz ne. Derdiniz yok beni alayamı alıyorsunuz
Kınamayan korkmasın. Ben Kınayanı allaha havale ediyorum@rabialslam ne kadar bu kadar öfkelisin ne kadar kin nefret dolu kusuyorsun .beddua etmen çok yanlış yapma döner seni bulur hele bide çocuklarına ediyorsun onların suçu ne . gerçek hayatta da ailenle arkadaşlarınla eşinle bu şekilde mi iletişim kuruyorsun eğer öyle ise önce profesyonel destek almalısın sonrasında eşinle aile terapistine gitmelisin. belki evde de burds davrandığın şekildehareket ettiğin için eşin son noktasına geldi. tabiki şiddeti haklı bulmuyoruz
Kocaya tutmayan beddua bize tutacak.Ay öyle bi emin ki bedduaların tutacağından kınamayanları da teskin etmiş siz korkmayın diye
Ne büyük özgüven
Ben kendime değil Allaha güveniyorum.Ay öyle bi emin ki bedduaların tutacağından kınamayanları da teskin etmiş siz korkmayın diye
Ne büyük özgüven
allaha havale etmiyorsun ki bildiğin beddua ediyorsun . biraz sakin ol bence .yada konun burda son bulsun bence .yazık valla gerçekten .Kınamayan korkmasın. Ben Kınayanı allaha havale ediyorum