Eşimle ailesi arasında sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi billahi bir sen mantıklı konuştun çoğunlukla.
Neden beni kınıyorlar.
Bak ablacım işte onu yapamıyorum.
Eşimden dayak yiyorsam kayınvalidem kayınbabam için yiyorum.
Yani onu kendi tarafıma çekemiyorum.
İnsanlar herşeyi kınıyor.. İki defa evi bıraktım boşanmaya gittim ama kınamak kolay olmuyor olmuyor
Yani canım eşten dayak yeme işini sonradan gördüm . çok zor olmalı durum bu kadar ilerlediyse eşinizle iletişiminiz çok kopuk demektir. evden giderim görürsün gbi şeyler dediğinde ne tepki veriyor . sanırım eşine ailesini çok şikayet ettiğin için oda bu yola başvuruyor. burdakiler seni kınamıyor ama sen şinle arandaki sorunu çözemeyince burdakiler sana hiç bişey yapamaz

Yorumları beğenmiyorsunuz peki. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz ? Eşiniz ortada eş ailesi ortada. Daha önce eşiniz kayınvalide yanında dövmüş sizi ses çıkarmamış kayınvalideniz. Buna rağmen ne akla kulluk edip eşinizi onlara şikayet ettiniz ?
Niye kocandır döver de sver de demiyosun? :KK12: Onu bekliyo

Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayıp istediğin gibi dalga geçiyorsunuz.
Benim için üzülmeyin
Çok üzülmüştünüz yaa hayat benim hayatım gel benimle yaşada karar ver. Burdan kolay değilmi ayy öyle demiş ay boyle demiş ay onu istemiş ay bunu istemiş. Ay yalan ay doğru. Ay orda gördüm ay burda gördüm.
Siz benden uzak durun sizin gibiler oldukça
Bizim gibi kadınlar huzur bulamaz dışlanmaktan.
Bu ne yaa konuyu okudukça hayat kalitem düşüyor.

Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayıp istediğin gibi dalga geçiyorsunuz.
Benim için üzülmeyin
Çok üzülmüştünüz yaa hayat benim hayatım gel benimle yaşada karar ver. Burdan kolay değilmi ayy öyle demiş ay boyle demiş ay onu istemiş ay bunu istemiş. Ay yalan ay doğru. Ay orda gördüm ay burda gördüm.
Siz benden uzak durun sizin gibiler oldukça
Bizim gibi kadınlar huzur bulamaz dışlanmaktan.
Ben olsam kime hakkımı helal edeceğimi değilde eğer söylediklerin doğruysa evladıma bu kadar şey yaşatmışken onun bana hakkını helal edip etmeyeceğini düşünürdüm.

Ben olsam kime hakkımı helal edeceğimi değilde eğer söylediklerin doğruysa evladıma bu kadar şey yaşatmışken onun bana hakkını helal edip etmeyeceğini düşünürdüm.
Ben onları düşünmüyorum oturuyorum evde burda yazayım sende yorum yap diyorum.
Sadece kınayan er geç yaşamadan ölmüyor.

Seni burda kimse kınamadı, aksine senin derdinle dertlendik, üzüldük. Akıl istedin defalarca, topikte kaç kişi yazdı, yol gösterdi. Hiç birini dinlemedin. En son boşanıyorum dedin, ertesi gün topikten bir arkadaşımız senin hamile kalmaya çalıştığını yakaladı. Yani sen bize ahlanıp vahlanırken ekim anneleri topiğinde 4 aydır hamile kalmaya çalıştığını yazan insansın. Bizi yeni anne halimizle hem kendin için hem evladın için üzdün. Şimdi de hakkım helal değil diyorsun. Burada bir hak varsa o da bizim sana olan hakkımızdır ve ben kendi adıma hakkımı helal etmiyorum. Bir de beddua ediyorsun. Yazık gerçekten.
Çarşıda, sokakta sürekli döven, küfür eden bir kocan! varken derdin o değil de görümcelerinin engellemesi mi gerçekten? Bence en kısa sürede profesyonel bir destek almalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X