Eşimle ailesi arasında sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşleri güçleri yok
Benim profilime girip oraya onu yazmış buraya bunu yazmış.
Yazıklar olsun
Ya evet işim gücüm yok girip okuyorum yazdıklarını aylarca bizi duygusal olarak sömürdün kandırdın şimdi başkalarını kandırma diye uyarıyorum

Eşiniz sizin ikiniz arasındaki sorunlara bile çözüm bulmuyorken kız kardeşlerine nasıl bi tepki göstermesini bekliyorsunuz?

Hem bi defa konuştunuz ailesiyle baktınız konuşup anlaşılacak insan değiller neden ısrar ettiniz sorunlarınızı anlatmakta?

Siz kendiniz çabalayacaksınız, çözüme kavuşmuyorsa ve yürümüyorsa yolunuza bakacaksınız. Eşini saymayan koca ve hanım, hiç başkasına karşı koruyabilir mi bir bütün olabilir mi?? Boşuna beklentiye girip daha fazla üzülmeyin.

Biz senin için çok üzüldük gerçekten küçüçğk bebeğin kucağındayken kocamdan dayak yedim dedi hatta kızın çok ağlamış acaba onada mı yumruk geldi diye sormuştun kızın yataktan düştü kolu kırıldı sonra birgün kapı çaldı sosyal hizmetlerden geldiler şimdilik hatırladıklarım bunlar ama biz bunlara üzülürken sen seni döven kocandan ikinci çocuk yapma için sperm avına çıktın
Benim sana hakkım helal değil asıl bu kadar zamanımızı çaldığın için sönürdüğün için

Aralık annelerinde artık ben bir kere dayanamayıp benim 4 yaşında kızım var senin bu anlattıklarına cevap verdikçe kızıma haksızlık ediyorum diye düşündüm yazdım şiddeti normalleştirmeye çalışıyor onda da eli bunu yine dövmüştü ertesi gün eşime ne hediye alayım diye sordu bize ben artık yuh dedim

Sana yazıklar olsun. Sen ne bicim ınsansın bana özelden yazan sendin ya latif dağıttın o kadar okudum kalbim kötü idi değil mi.
Bendim canım o ben yazdım sana özelden belki bişeylerın düzelmesine vesile olabılırım sandım . Duamada senı ortak ettım belki rabbim eşine hidayet ederde yuvası düzelir bu araftan kurtulur dedim . Çünkü ogluma baktıkca senın kızın gozumde canlandı hep senın madur halın içimi yaktı .biz 2020 aralık annelerı olarak hep senın yanında durduk hep senın derdinle dertlendik . Anlamadım biz bedduayı hangi ara hakettik ?

Ben de konu sahibesini 2020 Aralık Anneleri grubundan biliyorum. Kendisine ben de çok üzülüyordum yabancı memlekette dil bilmiyor diye doktorw bile gidemiyordu. hatta Almanya'da yaşayan başka bir arkadaşımız ona doktora sorabilecegi konuları tercüme bile etmisti.
Velhasıl arkadaşın yazdıkları çok tutarsız gerçekten Allah akıl fikir versin.

Zaten anne babaların çok.buyuk bir kısmı herhangi bir sorun olduğunda kendi evladını tutar ve geline/damada bilenir.
Görümcelerinizin 5inin de anne lafina bakıp sizi engelleyecegini sanmıyorum
Ya siz farkında olmadan kırdınız/arkalarından laf ettiniz kulaklarına gitti ya da farkındasınız ama çaktırmayıp eşinizin bu durumu temizlemesini bekliyorsunuz

K.v. k.p. yüzünden dayak yiyen sen gidip onlara bu konuyu şikayet etmen gereksiz olmuş ..bu bir..
Onlara bu konuda şikayetçi olman egolarını okşamıştır eminim kendilerini dahada önemli hissettirmiş görümcelerde ailelerinin peşinden gitmiş..konu ne tam olarak yazmamışsın ..neden onlar yüzünden dayak yediğin meçhul
Eşine gelince ailesi yüzünden seni döven adam senin için ailesine tavır almaz buda iki
Yapman gereken şey boşanmak aslında yada sabrederek eşini kendi tarafına çekeceğin günü beklemek ki buda çok iyi psikoloji ister.
Bunun için psikolojik destek alman şart sorun larınla ancak bu şekilde başa çıkabilirsin
Belliki yaşın çok genç tecrübesizsin insanları idare etmeyi henüz bilmiyorsun emin ol burada birçok kadın bu yollardan geçmiştir..
Sana tavsiyeme gelince önce psikolojik destek al ve asla çocuk yapma bu dönemde
psikolojik destekten sonra zaten illaki değerinin farkına varacak kendini sevecek ve kimseye ezdirmeyeceksin..
Yani ya boşanacak yada eşini kendine çekmenin yolunu bulacaksın ..başka çaren yok gibi
Allah yardımcın olsun umarım mutlu olursun
Sevgiler...

Daima....Adam bile öldürse anaları oğlum der, gelinler tü kaka

hem anne babası hemde kardeşleriyle sorun yaşamanıza eşinizde kızmış olabilir.eşimlede sorunlarım var diyorsunuz?en temel sorun sanırım eşinizle ordan patlamış herşey.eşinizle sorununuz çözmeye çalışın önce diğerleri sonra hallolor.şunu anlamadım,eşinizin anne ve babasına eşinize nasihat etsin dediğinizde size ne dedi olaylar nasıl buraya vardı?anlatmayı atladığınız bişeymi oldu?

Bana oğlunuz böyle böyle diyor dediğimde cahil bilmiyor bilse demez dedi kayınbabam. Beni dövüyor dediğimde ne olmuş sana bir kere uzanmıs dedi.
Bana böyle böyle hakaret ediyorr rencide ediyor dediğimde seni sevdiğinden yapıyor dedi.
Mahsustan sırf eşime oğlum böyle yapma günah demesin diye oğlunu hatalı bulmasın diye böyle diyordu.
Sonra eşimin beni saymadıklarını görünce anne babası da beni saymamaya başladılar.
Ama eşim hatalı olduğu halde dedim ki biz karı kocayız bana bunları bunları yaptı ama her halde başkalarına ezdirmez. Başkaları bana hakaret ederken iftira eder iken
Bana arka çıkabilir bu yanlış diye beni savunur ama baktım yok.
En son kaynanam görümceler ile aramı bozdu iyi olmamıza katlanamadı.
Başı sonu hep eşimde suç. Eşim bana değer verse bunu hissettirse böyle olmazdı.
Ben eşimin dayağına katlandım hakaretlerine katlandım bir yerde çaresiz ve sahipsiz olduğum içindi.
Ama yinede erkek adam kendi yapmış olsa bile zoruna gider diye düşündüm.
Evi terk ettim boşanmaya gittim ardıma düştü geldi beni aldı.
Şimdi hakaret yok küfür dayak.
Ama içimde hepsi o yaşadıklarım var.
Ve geçen yine kayınbabam rahat durmayıp akrabalarıma beni kötülemiş eşime söyledim.
Babana söyle neden bizi rezil ediyorsun diye.
Eşim sen bana bak evine BK onları boş ver dedi. Ama bir kaç savunmalarını dayine yaptı. Yani yine ailesine gelince aynı. Ve bana bir kere dedi hatalı bile olsan sana arka çıkmam aileme karşı sana arka çıksam ben nasıl erkek olacağım öyle dedi.

Yapmayın bunu. Bunu yapıp sonuç alan bir Allahın kulu olmadı. Hiç unutmam bir komşum. Aile apartmanı kaynana ile oturuyor. Yıllarca çalışıp daireyi yapmış adam kadını aldatıyor. Kayın valide o o... u da kimmiş sen benim grlinimsin diyor. Ama adam. Kadını boşadi şimdi o o.... u dediği kadını gelinim diye yine yanlarına aldı kaynanası. O onun oğlu. Onun kardeşi. Kardeşi abisini sevdiği için seni engellemiş ailecek sana siper almışlar niye kızsın kardeşine. Ahhh ahh az politik olunuz

Kayınpeder ve kayınvalideye neden söylüyorsunuz? Siz neden konuşmuyorsunuz? Çoğu sorunun temeli bu iletişimsizlik zaten. Kocaman insanlar çocuk gibi birbirlerini anne babaya şikayet ediyor resmen

ailene anlattın mı bu durumları?onlar nediyor?biçok aile ne olursa olsun oğullarına toz kondurmaz sadece seninkilere mahsus değil.sen eşinden memnunmusun?onu anlamadım. ayrıca eşinle ilişkin ayrı ailesiyle ayrı.eşin saymıyo diye onlarda saymaz diye bişey yok.uzak dur mesafeni koru.ailene durumu anlat.çocugun varmı eşinle aranız nasıl bilemiyorum ama dayak yediğin yerde sana mutluluk huzur gelmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…