Eşimle ailesi arasında sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay işte buna şaşırdım. Neden tüm ayların hamilelik topiklerinde takılıyor? Sadece doğurduğu ay yetmiyor mu? Bir de nasıl takılıyor, her topikte sanki o ay doğurmuş gibi mi, öylesine mi?
Şimdi canım biz 2020 aralık anneleriyiz bizim grupta şiddet söylemleri yaparken farkettik ki temmuzdan itibaren 2.kez hamilelik istemeye başlamış eylül ekim falan diye gidiyor oradanda yeterli ilgiyi bulamayınca baktım dün buradada bu konuyu açmış Ama buradada kimse ona mağdursun kıyamayız sana herkes tü kaka bir tek sen iyisin hoşsun yapma etme diyen çıkmamış

E şiddet gördüğünü en başında yazmamış, belki birkaç yorum istediği kıvamda olurdu o vakit. Şiddet görmek suç değil kabahat değil. Ama şiddet gördüğü eşini kayın aileye şikayet edip sonra görümceleri kendine şiddet gösteren eşine şikayet etmek çok tuhaf. Kendi de bi değişik yani, ilginç.

İşte çok tutarsız davranıyor zaten yazdıklarının hangileri ne kadarı gerçek belli bile değil

Şiddet gördüğü eşinden 2. Çoçugu istemek hemde inşallah bu erkek olur demek benim takıldığım nokta

Değer görmeyişinin sebebini kız çocuk doğurmasına bağladıysa..
İşte ya bu sefer erkek doğurayım o zaman dövmez diyor yada en azından hamilelikte rahat edeyim o zaman dövmez diyor bilemiyoruz şiddet gördüğü doğru mu anlattıklarının ne kadarı doğru o kadar tutarsız ki bir gün eşim beni dövdü hatta Kızımın yanında kuzum çok korktu ağladı derler birde düşün Aralık 2020 annesiyim Kızı da küçük ertesi gün eşimle yıldönümümüz ne hediye alayım der
Yalanını yakaladığın bir insanın her doğrusunu sorgularsın

Hala şaşırmadım. Eski mesajlarını da ilk sizlerden öğreniyorum.

Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayıp istediğin gibi dalga geçiyorsunuz.
Benim için üzülmeyin
Çok üzülmüştünüz yaa hayat benim hayatım gel benimle yaşada karar ver. Burdan kolay değilmi ayy öyle demiş ay boyle demiş ay onu istemiş ay bunu istemiş. Ay yalan ay doğru. Ay orda gördüm ay burda gördüm.
Siz benden uzak durun sizin gibiler oldukça
Bizim gibi kadınlar huzur bulamaz dışlanmaktan.

Döven kocan, insan yerine koymayan kayın aile, bu kocaya hediye bakan sen, 2. çocuk vermeye çalışan sen, ama huzur vermeyen biziz. Bu kafayla daha çok çekersin.

kaleyi içerden fet edin. yani eşiniz size arka çıkmadıkça siz haklıda olsanız haksız olursunuz. eşinizi kendinize çekerseniz her konuda ailesi fazla ileri gideemz . varsın konuşmasınlar çokta tın. valla ben kv ile altlı üstlü oturuyorum 1 hatadır konuşmuyorum eşimide kısıtlı yolluyorum bazen hak ediyorlar değer bilmiyorlar . değerimi diğer oğlanları evlenince anlar .

Döven kocan, insan yerine koymayan kayın aile, bu kocaya hediye bakan sen, 2. çocuk vermeye çalışan sen, ama huzur vermeyen biziz. Bu kafayla daha çok çekersin.
Kınıyorsan beni sende yaşa. Allah herşeyi hakkı ile bilendir. Benimle uğraşmayın Allah aşkına gidin işinize bakın.
Allah aşkına beni kınamayın. Allah aşkına beni kınamayın kınamayın günah günah. Benim nasıl bir psikilojide olduğumu bilmiyorsunuz. Beni yalanlayanların çocuk çocuğu başına olsun.
Beni yalanlayanların.

Ay çok çirkin bir beddua gerçekten
Allah kalbinize göre veriyor demek ki

Ağzından bela eksik olmuyor maşallah. Senin bedduan bana tutmaz, anca başını bulur.

Vallahi billahi bir sen mantıklı konuştun çoğunlukla.
Neden beni kınıyorlar.
Bak ablacım işte onu yapamıyorum.
Eşimden dayak yiyorsam kayınvalidem kayınbabam için yiyorum.
Yani onu kendi tarafıma çekemiyorum.
İnsanlar herşeyi kınıyor.. İki defa evi bıraktım boşanmaya gittim ama kınamak kolay olmuyor olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…