-
- Konu Sahibi RabiaIslam
Şimdi canım biz 2020 aralık anneleriyiz bizim grupta şiddet söylemleri yaparken farkettik ki temmuzdan itibaren 2.kez hamilelik istemeye başlamış eylül ekim falan diye gidiyor oradanda yeterli ilgiyi bulamayınca baktım dün buradada bu konuyu açmışAy işte buna şaşırdım. Neden tüm ayların hamilelik topiklerinde takılıyor? Sadece doğurduğu ay yetmiyor mu?Bir de nasıl takılıyor, her topikte sanki o ay doğurmuş gibi mi, öylesine mi?
E şiddet gördüğünü en başında yazmamış, belki birkaç yorum istediği kıvamda olurdu o vakit. Şiddet görmek suç değil kabahat değil. Ama şiddet gördüğü eşini kayın aileye şikayet edip sonra görümceleri kendine şiddet gösteren eşine şikayet etmek çok tuhaf. Kendi de bi değişik yani, ilginç.Şimdi canım biz 2020 aralık anneleriyiz bizim grupta şiddet söylemleri yaparken farkettik ki temmuzdan itibaren 2.kez hamilelik istemeye başlamış eylül ekim falan diye gidiyor oradanda yeterli ilgiyi bulamayınca baktım dün buradada bu konuyu açmışAma buradada kimse ona mağdursun kıyamayız sana herkes tü kaka bir tek sen iyisin hoşsun yapma etme diyen çıkmamış
İşte çok tutarsız davranıyor zaten yazdıklarının hangileri ne kadarı gerçek belli bile değilE şiddet gördüğünü en başında yazmamış, belki birkaç yorum istediği kıvamda olurdu o vakit. Şiddet görmek suç değil kabahat değil. Ama şiddet gördüğü eşini kayın aileye şikayet edip sonra görümceleri kendine şiddet gösteren eşine şikayet etmek çok tuhaf. Kendi de bi değişik yani, ilginç.
Şiddet gördüğü eşinden 2. Çoçugu istemek hemde inşallah bu erkek olur demek benim takıldığım noktaE şiddet gördüğünü en başında yazmamış, belki birkaç yorum istediği kıvamda olurdu o vakit. Şiddet görmek suç değil kabahat değil. Ama şiddet gördüğü eşini kayın aileye şikayet edip sonra görümceleri kendine şiddet gösteren eşine şikayet etmek çok tuhaf. Kendi de bi değişik yani, ilginç.
Değer görmeyişinin sebebini kız çocuk doğurmasına bağladıysa..Şiddet gördüğü eşinden 2. Çoçugu istemek hemde inşallah bu erkek olur demek benim takıldığım nokta
İşte ya bu sefer erkek doğurayım o zaman dövmez diyor yada en azından hamilelikte rahat edeyim o zaman dövmez diyor bilemiyoruz şiddet gördüğü doğru mu anlattıklarının ne kadarı doğru o kadar tutarsız ki bir gün eşim beni dövdü hatta Kızımın yanında kuzum çok korktu ağladı derler birde düşün Aralık 2020 annesiyim Kızı da küçük ertesi gün eşimle yıldönümümüz ne hediye alayım derDeğer görmeyişinin sebebini kız çocuk doğurmasına bağladıysa..
Hala şaşırmadım. Eski mesajlarını da ilk sizlerden öğreniyorum.
Şaşırmadım. Şiddet görüp, şiddet uygulayan adamın anasına babasına şikayet edince yola geleceğini düşünmüş. Sanki işe yaradı gibi, gidip bir de kendisini döven adama onun kardeşlerini şikayet ediyor. Aileyi birbirine şikayet ediyor.Ay sinir bastı.
Bahsi geçen kişinin başka mesajlarına bakarsanız zaten kendisine şiddet uygulayan adamdan ikinci Çoçuk yapmak için uğraştığını da bilirsiniz ben 2020 Aralık annelerindenim bizim gruptaydı kızı dolayısıyla aylarca bize eşimden şöyle şiddet görüyorum böyle şiddet görüyorum dedi şiddet gördüm diye yazıyor 2 gün sonra kocama ne hediye alayım diye soruyor öyle bir durumda
Grupta bir arkadaş bunun başka mesajlarına bakarak yakaladı meğerse eşim beni kıZımın gözü önünde dövütor derken bir yandan sperm yakalama derdindeymiş
İsterseniz hem 2020 Aralık annelerine gemde bu kişinin diğer mesajlarına bakın
Ha bu arada bizi de sonra tekrar ben değil başkası yazmış diye kandırmaya çalıştı da yemedik tekrar
Ama sizlere şu konuda tebrik etmek isterim bi aylarca bunun anlattıklarına ah vah dedik siz hemen anladınız
Keşke burda akıl istemek yerine bu adamdan ikinci çocuğu yapmak için gebelik planlayanlardan olmasan.
Umarım söylediklerin yazdıkların kötü bir şakadır.
Aksi durumda kızın için gerçekten çok üzülüyorum
Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.Biz mi acımasızız yoksa iki güne bir yüzünü morartan adamın yanında kalmaya devam eden siz mi?
Biz mi acımasızız yoksa çocuğunun bu şiddete şahit olmasına göz yuman siz mi?
Ya oğulları ne ki anası babası ne olsun? Şikayet ederken ne beklediniz?
Hâlâ da "derdim eşimle ilişkim değil. kardeşlerine tepki koymalı mı koymamalı mı" diyorsunuz.
E sizin derdiniz bile şiddet gördüğünüz ilişki değilken başkalarından neyin hassasiyetini bekliyorsunuz?
Her şey bitti de sıra görümcelere geldi.
Döven kocan, insan yerine koymayan kayın aile, bu kocaya hediye bakan sen, 2. çocuk vermeye çalışan sen, ama huzur vermeyen biziz. Bu kafayla daha çok çekersin.Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayıp istediğin gibi dalga geçiyorsunuz.
Benim için üzülmeyin
Çok üzülmüştünüz yaa hayat benim hayatım gel benimle yaşada karar ver. Burdan kolay değilmi ayy öyle demiş ay boyle demiş ay onu istemiş ay bunu istemiş. Ay yalan ay doğru. Ay orda gördüm ay burda gördüm.
Siz benden uzak durun sizin gibiler oldukça
Bizim gibi kadınlar huzur bulamaz dışlanmaktan.
kaleyi içerden fet edin. yani eşiniz size arka çıkmadıkça siz haklıda olsanız haksız olursunuz. eşinizi kendinize çekerseniz her konuda ailesi fazla ileri gideemz . varsın konuşmasınlar çokta tın. valla ben kv ile altlı üstlü oturuyorum 1 hatadır konuşmuyorum eşimide kısıtlı yolluyorum bazen hak ediyorlar değer bilmiyorlar . değerimi diğer oğlanları evlenince anlar .Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Ama ben kulaklarıma duydum ve başkalarına derken de duydum hep oğluna arka çıkıp fitne yapmışlar.. Şimdi Kayınbabamlr kayınvalidemle konuşmuyoruz.
5 görümcem var onlarla hiç bir sorunum olmadı halde anneleri beni kötüleyip benimle konuşmalarını istemedikleri için beni 5ide engellemiş. Birşey demeden.
Eşim ise kardeşlerine hiç tepki göstermedi. Eşimle konuşmak istemiyorum sizce kardeşlerine tepki göstermeli mi. Yoksa ben yanlış mı yapıyorum..
Eşim bu durumda beni saymadıkça onlarda beni saymıyor.
Olan bitene eşim bana gelince sayıyor ağzına geleni.
Ama kardeşlerine konuyu açmadı bile.
Kınıyorsan beni sende yaşa. Allah herşeyi hakkı ile bilendir. Benimle uğraşmayın Allah aşkına gidin işinize bakın.Döven kocan, insan yerine koymayan kayın aile, bu kocaya hediye bakan sen, 2. çocuk vermeye çalışan sen, ama huzur vermeyen biziz. Bu kafayla daha çok çekersin.
Ay çok çirkin bir beddua gerçektenKınıyorsan beni sende yaşa. Allah herşeyi hakkı ile bilendir. Benimle uğraşmayın Allah aşkına gidin işinize bakın.
Allah aşkına beni kınamayın. Allah aşkına beni kınamayın kınamayın günah günah. Benim nasıl bir psikilojide olduğumu bilmiyorsunuz. Beni yalanlayanların çocuk çocuğu başına olsun.
Beni yalanlayanların.
Ağzından bela eksik olmuyor maşallah. Senin bedduan bana tutmaz, anca başını bulur.Kınıyorsan beni sende yaşa. Allah herşeyi hakkı ile bilendir. Benimle uğraşmayın Allah aşkına gidin işinize bakın.
Allah aşkına beni kınamayın. Allah aşkına beni kınamayın kınamayın günah günah. Benim nasıl bir psikilojide olduğumu bilmiyorsunuz. Beni yalanlayanların çocuk çocuğu başına olsun.
Beni yalanlayanların.
Vallahi billahi bir sen mantıklı konuştun çoğunlukla.kaleyi içerden fet edin. yani eşiniz size arka çıkmadıkça siz haklıda olsanız haksız olursunuz. eşinizi kendinize çekerseniz her konuda ailesi fazla ileri gideemz . varsın konuşmasınlar çokta tın. valla ben kv ile altlı üstlü oturuyorum 1 hatadır konuşmuyorum eşimide kısıtlı yolluyorum bazen hak ediyorlar değer bilmiyorlar . değerimi diğer oğlanları evlenince anlar .
Git yazma kardeş allahın dan bulAğzından bela eksik olmuyor maşallah. Senin bedduan bana tutmaz, anca başını bulur.
Ay çok çirkin bir beddua gerçekten
Allah kalbinize göre veriyor demek ki
Kınadığını yaşamadan ölmez sende ölme
Allaha havale ediyorum kınayan başka birşey demiyorum.
Yanınıza arkadaş arıyorsunuz sanırım
Neyse kimin Allahından ne bulduğu bariz ortada zaten
İyi forumlar