- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi RabiaIslam
Yani canım eşten dayak yeme işini sonradan gördüm . çok zor olmalı durum bu kadar ilerlediyse eşinizle iletişiminiz çok kopuk demektir. evden giderim görürsün gbi şeyler dediğinde ne tepki veriyor . sanırım eşine ailesini çok şikayet ettiğin için oda bu yola başvuruyor. burdakiler seni kınamıyor ama sen şinle arandaki sorunu çözemeyince burdakiler sana hiç bişey yapamazVallahi billahi bir sen mantıklı konuştun çoğunlukla.
Neden beni kınıyorlar.
Bak ablacım işte onu yapamıyorum.
Eşimden dayak yiyorsam kayınvalidem kayınbabam için yiyorum.
Yani onu kendi tarafıma çekemiyorum.
İnsanlar herşeyi kınıyor.. İki defa evi bıraktım boşanmaya gittim ama kınamak kolay olmuyor olmuyor
Niye kocandır döver de sver de demiyosun?Yorumları beğenmiyorsunuz peki. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz ? Eşiniz ortada eş ailesi ortada. Daha önce eşiniz kayınvalide yanında dövmüş sizi ses çıkarmamış kayınvalideniz. Buna rağmen ne akla kulluk edip eşinizi onlara şikayet ettiniz ?
Ben eşimle ilgili olan sorunum için konu açmadım kardeşlerine tepki göstermesini istemekte haklı değil miyim diye sordum.
Yok valla konu sahibi o mantıkta bile değil. Hem sever hem döver bile daha mantıklı.Niye kocandır döver de sver de demiyosun?Onu bekliyo
Bugün de başkası adına utandık. İnşallah bizimle dalga geçiyorsunuzdur.Eşimden dayak yiyorsam kayınvalidem kayınbabam için yiyorum.
Yani onu kendi tarafıma çekemiyorum.
Nereye yazacağımı da sana sormayacağım. Böyle bir yetkin yok.Git yazma kardeş allahın dan bul
Bu ne yaa konuyu okudukça hayat kalitem düşüyor.Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayıp istediğin gibi dalga geçiyorsunuz.
Benim için üzülmeyin
Çok üzülmüştünüz yaa hayat benim hayatım gel benimle yaşada karar ver. Burdan kolay değilmi ayy öyle demiş ay boyle demiş ay onu istemiş ay bunu istemiş. Ay yalan ay doğru. Ay orda gördüm ay burda gördüm.
Siz benden uzak durun sizin gibiler oldukça
Bizim gibi kadınlar huzur bulamaz dışlanmaktan.
Sus Allah'ın dan (!) bul katip.Nereye yazacağımı da sana sormayacağım. Böyle bir yetkin yok.
Ben olsam kime hakkımı helal edeceğimi değilde eğer söylediklerin doğruysa evladıma bu kadar şey yaşatmışken onun bana hakkını helal edip etmeyeceğini düşünürdüm.Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayıp istediğin gibi dalga geçiyorsunuz.
Benim için üzülmeyin
Çok üzülmüştünüz yaa hayat benim hayatım gel benimle yaşada karar ver. Burdan kolay değilmi ayy öyle demiş ay boyle demiş ay onu istemiş ay bunu istemiş. Ay yalan ay doğru. Ay orda gördüm ay burda gördüm.
Siz benden uzak durun sizin gibiler oldukça
Bizim gibi kadınlar huzur bulamaz dışlanmaktan.
Ben onları düşünmüyorum oturuyorum evde burda yazayım sende yorum yap diyorum.Ben olsam kime hakkımı helal edeceğimi değilde eğer söylediklerin doğruysa evladıma bu kadar şey yaşatmışken onun bana hakkını helal edip etmeyeceğini düşünürdüm.
Kınadığını yaşamadan ölme. Ulu adelete havale ediyorum kınayanlarıBu ne yaa konuyu okudukça hayat kalitem düşüyor.
Senin hesap tefterine yazanlar var ama unutma. Kınadığını yaşa görNereye yazacağımı da sana sormayacağım. Böyle bir yetkin yok.
Kınayanı allaha havale ediyorum. Yazıklar olsun çok yazık.Sus Allah'ın dan (!) bul katip.
Onu seni bu hale getiren kocana söyle.Senin hesap tefterine yazanlar var ama unutma. Kınadığını yaşa gör
Sürekli böyle diyerek bir yere varamazsınız.Kınayanı allaha havale ediyorum. Yazıklar olsun çok yazık.
Sanada onada söylüyorum. İnsanların sorunları ile alay etmek nae kadar basit. Kınadığını yaşa sen yada evladınOnu seni bu hale getiren kocana söyle.