- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.299
-
- Konu Sahibi RabiaIslam
Hadisi şeriflerde daha neler neler diyor ama tek lazım olan yer orası sanırım size bi onu almışsınız hafızayaBen kendime değil Allaha güveniyorum.
Hadisi Şerif de kınadığını yaşamadan ölmez hiç kimse diyor.
Sana yazıklar olsun. Sen ne bicim ınsansın bana özelden yazan sendin ya latif dağıttın o kadar okudum kalbim kötü idi değil mi.Beddua geri döner ama hele ki suçsuz çocuklardan ne istiyorsunuz . Ne kadar kötü bi kalp
Ne biliyorsun sana ve kocama tutmayacapınıKocaya tutmayan beddua bize tutacak.
Yanlış hatırlıyorsun ben değilim başkası heraldeSana yazıklar olsun. Sen ne bicim ınsansın bana özelden yazan sendin ya latif dağıttın o kadar okudum kalbim kötü idi değil mi.
Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Ama ben kulaklarıma duydum ve başkalarına derken de duydum hep oğluna arka çıkıp fitne yapmışlar.. Şimdi Kayınbabamlr kayınvalidemle konuşmuyoruz.
5 görümcem var onlarla hiç bir sorunum olmadı halde anneleri beni kötüleyip benimle konuşmalarını istemedikleri için beni 5ide engellemiş. Birşey demeden.
Eşim ise kardeşlerine hiç tepki göstermedi. Eşimle konuşmak istemiyorum sizce kardeşlerine tepki göstermeli mi. Yoksa ben yanlış mı yapıyorum..
Eşim bu durumda beni saymadıkça onlarda beni saymıyor.
Olan bitene eşim bana gelince sayıyor ağzına geleni.
Ama kardeşlerine konuyu açmadı bile.
Kocanı bilmem ama bana tutmaz. Seni döven, insan yerine koymayan ben değilim.Ne biliyorsun sana ve kocama tutmayacapını
Size hakkım helal değil. Ahirette sizinle hesaplaşacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayıp istediğin gibi dalga geçiyorsunuz.
Benim için üzülmeyin
Çok üzülmüştünüz yaa hayat benim hayatım gel benimle yaşada karar ver. Burdan kolay değilmi ayy öyle demiş ay boyle demiş ay onu istemiş ay bunu istemiş. Ay yalan ay doğru. Ay orda gördüm ay burda gördüm.
Siz benden uzak durun sizin gibiler oldukça
Bizim gibi kadınlar huzur bulamaz dışlanmaktan.
Hala alay etmek diyor hala. Kafan aşırı karışmış senin, durumun iyi değil. Allah şifa versin.Sanada onada söylüyorum. İnsanların sorunları ile alay etmek nae kadar basit. Kınadığını yaşa sen yada evladın
peki bunları yazdınız mi ilk mesajda hayırHerkese tek tek yazamadım.
Evimi terk ettim.
Neden eşini babasına annesine şikayet ettin diyenler
Başını kırıyor kollarım yüzüm mor dudağım patlatıyor 2 günde bir.
Kayınbabam yanında beni dövdü ne var dediler. Küfürler hakaret bitmiyor.
Çok acımaszısınız
Ben kayınbabaya beni dövüyor
Evimi bırakmıyorum çocuğum var söyleyin yapmasın etmesin..
Ben özelim mi gidip anlatıyorum sorun varsa büyükler yapıcı olmasa kim araya girsin.
Çok üzüldüm bazı yorumlara.
Ben çaresizce kayınbabaya Kayın valideme anlattım. Artık çıkış yolu bulamadım.
İtin köpeğin bedduası kabul kısaydı gökten kemik yağardı kimsenin çoçuklarını ağzına alamaZsın senKınıyorsan beni sende yaşa. Allah herşeyi hakkı ile bilendir. Benimle uğraşmayın Allah aşkına gidin işinize bakın.
Allah aşkına beni kınamayın. Allah aşkına beni kınamayın kınamayın günah günah. Benim nasıl bir psikilojide olduğumu bilmiyorsunuz. Beni yalanlayanların çocuk çocuğu başına olsun.
Beni yalanlayanların.
Bir önceki mesajında çok güzel anlatmışsın biz aylarca bu kadına lohusa halimizle ah dedik vah dedik ben eşime bile anlattım takip ettiğim forumda bir anne var Almanya’da yaşıyor kocası dövüyor diye biz ona üzülürken o kocasının spermlerini yakalama derdindeymiş okuduk burda başka yerlerde yazdıklarını“beni kınayan benim köyneğimi giysin, beni kınayan benim ateşimde yansın." Möge apla
B Bluangldgulkts @annemherseyim