Eşimle ailesi arasında sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşiniz ile kendi aranızda olan sorunları çözemiyor kayınbaba-kayınvalideden medet umuyorsunuz, görümceler ile sorununuzu çözemiyor eşinizden medet umuyorsunuz.
Enteresan durumlar

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin ve konu dışı yazmayın.

Ayrıca rica ediyorum bedduayı ağızlarınıza pelesenk etmeyin, çoluk çocuğunuz beddua duya duya her şeye herkese ah eder hale geliyor sonra.

Daha dün 6-7 yaşındaki çocuk arkadaşlarıyla oynarken geride kaldı diye diğerlerine bela okuyordu kulaklarımla duydum tüylerim diken diken oldu, 6-7 yaşındaki çocuğun ağzında beddua değil sevgi sözcükleri olmalı.

Daha da kötüsü insancıkların her türlü pislik işlerine, kalitesiz durumlarına, Allahı, ayeti, hadisi şerifleri alet etmesi. Böyle böyle dinden soğutuluyor insanlar. Neyse herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diyelim, yazılacak söylenecek çok şey var ama değmez gerçekten zaman kaybı.

Etmezsen etme. Ne hakkın varsa sanki üzerimizde

"Eşim beni dövüyor. Maddi imkanım yok, ailem arkamda değil. Nasıl boşanabilirim?" diye sorsan herkes yardımcı olurdu.
Eş şiddet uyguluyor, derdin görümce. Gidip görümceyi seni döven adama şikayet etmeyi düşünüyorsun.
Adam çocuğunun gözlerinin önünde her yerini morartıyor, derdin 2. çocuğu yapmak.
Başka ne diyebiliriz şu saçmalığa?

Ya sen şaka mısın? Ne tür birisin sen nasıl bir insansın? Dünden beri yazmayayım hadi tutayım kendimi diyorum ama dayanamıyorum artık. Sen bize kocam beni dövüyor çarşıda insanların içinde, kayınvalidemin kayınpederimin gözü önünde, kızımın gözü önünde dedin. Bir sürü insan sana destek çıktı bizim grupta arkanda durdu. Aylarca bizi kandırdın biz sana yol göstermeye çalıştık yanında olduk. Evimi terk ettim dedin ama bir baktık ki sperm yakalama pesindeymissin hamile kalmaya çalışıyormussun. Aylarca biz minicik bebeklerimizle sana üzüldük seni düşündük bu kadın nasıl duruyor o evde diye .Bize yaptığın yetmedi buraya konu açıp insanları kandırmaya çalıştın. Yetmedi bir de bunca insanın bebeğine kadar beddua ettin. Sana yazıklar olsun tamam mı. Bizden çaldığın anları, sana uzulmekle geçirdiğimiz zamanları biz helal etmiyoruz sana. Bildiğin gibi yap sen dayağını yemeye devam et. O küçücük bebeğine yazık. Allah'ım ona yardım etsin.

Sanada onada söylüyorum. İnsanların sorunları ile alay etmek nae kadar basit. Kınadığını yaşa sen yada evladın
Hala alay etmek diyor hala. Kafan aşırı karışmış senin, durumun iyi değil. Allah şifa versin.

Gördüğün psikolojik ve fiziksel şiddetten ötürü akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum. Söylediklerin tutarsız, belki gerçek bile değilsin. Ama gözünü seveyim Allah'ı peygamberi bu bayağı işlerinize karıştırmayın artık.
Kınayan kınadığını yaşamadan ölmez ama seni kınayan yok. Sana akıl veriyor insanlar, gittiğin yol yol değil diyor. Sen dayak yediğin kocana yapamadığını burada yapıyorsun. Git işve cilveyle kocanın gönlünü kazan mı diyelim? Erindir döver idare et mi diyelim? Ne diyelim biz sana? Buraya hangi beklentiyle konu açtığını çok merak ediyorum.
Istemedigin cevapları alınca milletin çokluğuna çocuğuna varana kadar beddua ediyorsun. Doktora git.

peki bunları yazdınız mi ilk mesajda hayır
nerden bilelim bunların olduğunu
ve kp e değil POLİSE gitmeliydiniz
maalesef ki çocuklarını tutacaklar

şuanki derdiniz görümceler neden engelledi eşim neden beni savunmuyor olmamalıydı

İtin köpeğin bedduası kabul kısaydı gökten kemik yağardı kimsenin çoçuklarını ağzına alamaZsın sen

“beni kınayan benim köyneğimi giysin, beni kınayan benim ateşimde yansın." Möge apla
B Bluangl dgulkts @annemherseyim
Bir önceki mesajında çok güzel anlatmışsın biz aylarca bu kadına lohusa halimizle ah dedik vah dedik ben eşime bile anlattım takip ettiğim forumda bir anne var Almanya’da yaşıyor kocası dövüyor diye biz ona üzülürken o kocasının spermlerini yakalama derdindeymiş okuduk burda başka yerlerde yazdıklarını
Ve evet benimde hakkın helal değil ve beddua eden beddua bulur ama ben onun gibi masum kızına beddua etmem yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…