- 7 Ocak 2016
- 10.296
- 49.615
-
- Konu Sahibi RabiaIslam
Ben eşimle ilgili olan sorunum için konu açmadım kardeşlerine tepki göstermesini istemekte haklı değil miyim diye sordum.
Şu heryere her konuya tek çözüm boşanmak yazanlara sinir oluyorum çok kolay sanki
Niye sürekli arkanıza birilerini almaya çalışıyorsunuz? Eşe karşı annesi babası, görümcelere karşı eş. Evlenecek yaşta koskoca kadınsınız niye 4 yaşında çocuk davranışları sergiliyorsunuz?Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Ama ben kulaklarıma duydum ve başkalarına derken de duydum hep oğluna arka çıkıp fitne yapmışlar.. Şimdi Kayınbabamlr kayınvalidemle konuşmuyoruz.
5 görümcem var onlarla hiç bir sorunum olmadı halde anneleri beni kötüleyip benimle konuşmalarını istemedikleri için beni 5ide engellemiş. Birşey demeden.
Eşim ise kardeşlerine hiç tepki göstermedi. Eşimle konuşmak istemiyorum sizce kardeşlerine tepki göstermeli mi. Yoksa ben yanlış mı yapıyorum..
Eşim bu durumda beni saymadıkça onlarda beni saymıyor.
Olan bitene eşim bana gelince sayıyor ağzına geleni.
Ama kardeşlerine konuyu açmadı bile.
Ortada çok büyük bişey olmadığı sürece eğer sevgi saygı varsa düzelecek şeyler varsa çözümlenebilir. Ama hayat kurup yıkmak he eşini sevenler için zorÇok kolay gerçekten. Çekişmeli bir tık uğraştırır ama kafaya koymuş insan için boşanmak çok kolay. Keşke insanlar boşanmanın ne kadar kolay olduğunu anlasalar da kötü giden evliliklerini bir çırpıda bitiriverseler
Çözmek tek kişilik bir iş değildir evliliklerde. Karşıda çözüme yanaşacak insan varsa uğraşılır. Boşanmak ise tek kişilik bir eylemdir.Ortada çok büyük bişey olmadığı sürece eğer sevgi saygı varsa düzelecek şeyler varsa çözümlenebilir. Ama hayat kurup yıkmak he eşini sevenler için zor
Önce sözünü dinlemeyen eşini onun ailesine şikayet etmiş, şimdi tepki gösteren görümceleri de bi zamanlar ailesine şikayet ettiği eşine şikayet ediyor .
Ortada çok büyük bişey olmadığı sürece eğer sevgi saygı varsa düzelecek şeyler varsa çözümlenebilir. Ama hayat kurup yıkmak he eşini sevenler için zor
Kastettiğim şey çözüm olabilecek evlilikler için dışarıdan boşan demeleriÇözmek tek kişilik bir iş değildir evliliklerde. Karşıda çözüme yanaşacak insan varsa uğraşılır. Boşanmak ise tek kişilik bir eylemdir.
E biz dedik diye mi boşanacaklar mı?Kastettiğim şey çözüm olabilecek evlilikler için dışarıdan boşan demeleri
Diye mi boşanacaklar mı?E biz dedik diye mi boşanacaklar mı?
Başkası yazsa daha az sinir olurdun itiraf et.Şu heryere her konuya tek çözüm boşanmak yazanlara sinir oluyorum çok kolay sanki
Ay ne komik. Nasıl yazarken hata yaparım inanamıyorum gül gül öldük bak durduk yereDiye mi boşanacaklar mı?
Öl öl gül senAy ne komik. Nasıl yazarken hata yaparım inanamıyorum gül gül öldük bak durduk yere
Öl öl mü?Öl öl gül sen
Açıkçası konuya bağlı, konu önemli. Aldatma, kumar, içki değilse konu hiçbir aile oğluna toz kondurmaz.Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Ama ben kulaklarıma duydum ve başkalarına derken de duydum hep oğluna arka çıkıp fitne yapmışlar.. Şimdi Kayınbabamlr kayınvalidemle konuşmuyoruz.
5 görümcem var onlarla hiç bir sorunum olmadı halde anneleri beni kötüleyip benimle konuşmalarını istemedikleri için beni 5ide engellemiş. Birşey demeden.
Eşim ise kardeşlerine hiç tepki göstermedi. Eşimle konuşmak istemiyorum sizce kardeşlerine tepki göstermeli mi. Yoksa ben yanlış mı yapıyorum..
Eşim bu durumda beni saymadıkça onlarda beni saymıyor.
Olan bitene eşim bana gelince sayıyor ağzına geleni.
Ama kardeşlerine konuyu açmadı bile.