Eşimle ailesi arasında sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese tek tek yazamadım.
Evimi terk ettim.
Neden eşini babasına annesine şikayet ettin diyenler
Başını kırıyor kollarım yüzüm mor dudağım patlatıyor 2 günde bir.
Kayınbabam yanında beni dövdü ne var dediler. Küfürler hakaret bitmiyor.
Çok acımaszısınız
Ben kayınbabaya beni dövüyor
Evimi bırakmıyorum çocuğum var söyleyin yapmasın etmesin..
Ben özelim mi gidip anlatıyorum sorun varsa büyükler yapıcı olmasa kim araya girsin.
Çok üzüldüm bazı yorumlara.
Ben çaresizce kayınbabaya Kayın valideme anlattım. Artık çıkış yolu bulamadım.

Biz mi acımasızız yoksa iki güne bir yüzünü morartan adamın yanında kalmaya devam eden siz mi?
Biz mi acımasızız yoksa çocuğunun bu şiddete şahit olmasına göz yuman siz mi?
Ya oğulları ne ki anası babası ne olsun? Şikayet ederken ne beklediniz?

Hâlâ da "derdim eşimle ilişkim değil. kardeşlerine tepki koymalı mı koymamalı mı" diyorsunuz.
E sizin derdiniz bile şiddet gördüğünüz ilişki değilken başkalarından neyin hassasiyetini bekliyorsunuz?
Her şey bitti de sıra görümcelere geldi.

Herkes yeterince tepkili bu konuda, extra bir tepkimeye ihtiyac yok gibi görünüyor kimseye karşı. Oluruna bırakın. Esinizle olan sorunlarınızı ailelere yansıtmayın. Cozebilecek olan kişiler iki yetiskin insan olarak sizlersiniz.

Evimi terk ettim.
Çok acımaszısınız
Ben özelim mi gidip anlatıyorum sorun varsa büyükler yapıcı olmasa kim araya girsin.

Hiç şaşırmadım böyle iğrenç bir yaratığı yetiştirip topluma bela eden kv ve kp. Onlar da aynı kafadandır emin olun. Kp ben de dayak atıyorum ne var diyordur, kv zaten dayak yiyordu. Durmayıp polise gidin uzaklaştırma alın. Siz evi bırakmayın belediye o herife bir tasma taksın

Evimi terk ettim.
Çok acımaszısınız
Çok üzüldüm gerçekten inşallah o hayvandan da onu yetistiren rezil ailesinden de kurtulursunuz bir an önce

Keşke burda akıl istemek yerine bu adamdan ikinci çocuğu yapmak için gebelik planlayanlardan olmasan.
Umarım söylediklerin yazdıkların kötü bir şakadır.
Aksi durumda kızın için gerçekten çok üzülüyorum
Şaşırmadım. Şiddet görüp, şiddet uygulayan adamın anasına babasına şikayet edince yola geleceğini düşünmüş. Sanki işe yaradı gibi, gidip bir de kendisini döven adama onun kardeşlerini şikayet ediyor. Aileyi birbirine şikayet ediyor.😂 Ay sinir bastı.

İnşallah hamile değilsinizdir. Evliliği kurtarmak için yapacağınız çocuğa yazık. Hiç akıl kârı değil yaptıklarınız söyledikleriniz. Şiddet var düzelsin istiyorsunuz. Aile size düşman düzelsin istiyorsunuz. Bebek doğurup herşey normale dönecek zannediyorsunuz. Kimmiş bu adam pırlanta kaplama mı bu kadar mücadele ne için???

Keşke burda akıl istemek yerine bu adamdan ikinci çocuğu yapmak için gebelik planlayanlardan olmasan.
Umarım söylediklerin yazdıkların kötü bir şakadır.
Aksi durumda kızın için gerçekten çok üzülüyorum
Bahsi geçen kişinin başka mesajlarına bakarsanız zaten kendisine şiddet uygulayan adamdan ikinci Çoçuk yapmak için uğraştığını da bilirsiniz ben 2020 Aralık annelerindenim bizim gruptaydı kızı dolayısıyla aylarca bize eşimden şöyle şiddet görüyorum böyle şiddet görüyorum dedi şiddet gördüm diye yazıyor 2 gün sonra kocama ne hediye alayım diye soruyor öyle bir durumda
Grupta bir arkadaş bunun başka mesajlarına bakarak yakaladı meğerse eşim beni kıZımın gözü önünde dövütor derken bir yandan sperm yakalama derdindeymiş 😲
İsterseniz hem 2020 Aralık annelerine gemde bu kişinin diğer mesajlarına bakın
Ha bu arada bizi de sonra tekrar ben değil başkası yazmış diye kandırmaya çalıştı da yemedik tekrar
Ama sizlere şu konuda tebrik etmek isterim bi aylarca bunun anlattıklarına ah vah dedik siz hemen anladınız

Bahsi geçen kişinin başka mesajlarına bakarsanız zaten kendisine şiddet uygulayan adamdan ikinci Çoçuk yapmak için uğraştığını da bilirsiniz ben 2020 Aralık annelerindenim bizim gruptaydı kızı dolayısıyla aylarca bize eşimden şöyle şiddet görüyorum böyle şiddet görüyorum dedi şiddet gördüm diye yazıyor 2 gün sonra kocama ne hediye alayım diye soruyor öyle bir durumda
Grupta bir arkadaş bunun başka mesajlarına bakarak yakaladı meğerse eşim beni kıZımın gözü önünde dövütor derken bir yandan sperm yakalama derdindeymiş 😲
Ha bu arada bizi de sonra tekrar ben değil başkası yazmış diye kandırmaya çalıştı da yemedik tekrar
Ama sizlere şu konuda tebrik etmek isterim bi aylarca bunun anlattıklarına ah vah dedik siz hemen anladınız

Hala şaşırmadım. Eski mesajlarını da ilk sizlerden öğreniyorum.

Evimi terk ettim.
Çok acımaszısınız
Mesajlarınızı inceledim de, bu adamdan mı ikinci çocuğu yapmaya uğraşıyorsunuz? Bu adamı mı annesine babasına şikayet ediyorsunuz? Görümcelerinizi de bu adama şikayet edeceksiniz?

Kutsal olan şey aile değildir, bu sadece size dayatılan ilkel Ortadoğulu zihniyetin zırvalarıdır. Kutsal olan insandır, insanlık onurudur. Evlenmek gibi boşanmak da normaldir. Sizi döven bir adam var, evimi terkedemem diyorsunuz. İki günde bir kafanız da kırılır, bir yerleriniz de patlar, çünkü bunu normalleştiren bir yerde sizin gibi kadınlar.

Hanımlar eşiminle sorunlarım vardı. Kayınbabam ile kayınvalidemle konuştum defalarca. Oğluna nasihat etsinler diye.
Ama ben kulaklarıma duydum ve başkalarına derken de duydum hep oğluna arka çıkıp fitne yapmışlar.. Şimdi Kayınbabamlr kayınvalidemle konuşmuyoruz.
5 görümcem var onlarla hiç bir sorunum olmadı halde anneleri beni kötüleyip benimle konuşmalarını istemedikleri için beni 5ide engellemiş. Birşey demeden.
Eşim ise kardeşlerine hiç tepki göstermedi. Eşimle konuşmak istemiyorum sizce kardeşlerine tepki göstermeli mi. Yoksa ben yanlış mı yapıyorum..
Eşim bu durumda beni saymadıkça onlarda beni saymıyor.
Olan bitene eşim bana gelince sayıyor ağzına geleni.
Ama kardeşlerine konuyu açmadı bile.
Bu kadar çok kişinin tek kişiye cephe alması tuhaf . Demek ki sizde de hatalar var. Kendinize de bakın biraz . Ve eşinizle sorununuzu kendiniz çözmeye çalışın. Hiç anlam veremiyorum bir evde olan şeyler niye dışarı taşıyor kendi içinizde halletmek varken

Olmuyor tepki göstermezler hiç beklentiye girmeyin yapacağınız tek şey buna takılmıyor olduğunuzu göstermek.

Bende 2020 Aralık annelerindenim canım ne kadar üzüldüğümüzü hepimizin o kadar iyi biliyorum ki

Eşinle sorunların var ve eşinin ailesiyle konuşup yardım istemen çok yanlış.
Sorunların ne olduğunu yazmamışsın ama aranızda çözmeniz gerekir.
Sen haklı eşin haksız bile olsa ailesi onun tarafında olur her zaman. Aileleri karıştırmayın bu kadar yüz göz olunmuş ilişkileri toparlamak çok zor olur.

Canım şiddet gördüğündende emin değiliz tüm söyledikleri gibi oda yalandır büyük ihtimalle (soru işaretleri olan yada tam olarak olayı bilmeyenler bknz hesabındaki mesajlarına) sadece ilgi görmek yorum almak içinde yazıyor olma ihtimali çok yüksek, bizlere hesabının çalındığını yazanın kendisi olmadığını hesabı arkadaşa verdiğini söylemişti bu hesabın sahibi sırayla tüm ayların hamilelik topiklerinde tamamen farklı takılıyor oralarda şiddet falan yok yani kendinizi üzmeyin, bu hesaba ait gönderiler ve konulara enerji ve zamanınız boşa harcamayın.Biz aylarca bu yanılgıya düştük. Gerçekten tebrik ediyorum zaten çoğunluk hemen farketmiş bizim gibi kandırılmamış ☺️

Canım şiddet gördüğündende emin değiliz tüm söyledikleri gibi oda yalandır büyük ihtimalle (soru işaretleri olan yada tam olarak olayı bilmeyenler bknz hesabındaki mesajlarına) sadece ilgi görmek yorum almak içinde yazıyor olma ihtimali çok yüksek, bizlere hesabının çalındığını yazanın kendisi olmadığını hesabı arkadaşa verdiğini söylemişti bu hesabın sahibi sırayla tüm ayların hamilelik topiklerinde tamamen farklı takılıyor oralarda şiddet falan yok yani kendinizi üzmeyin, bu hesaba ait gönderiler ve konulara enerji ve zamanınız boşa harcamayın.Biz aylarca bu yanılgıya düştük. Gerçekten tebrik ediyorum zaten çoğunluk hemen farketmiş bizim gibi kandırılmamış ☺️
Ay işte buna şaşırdım. Neden tüm ayların hamilelik topiklerinde takılıyor? Sadece doğurduğu ay yetmiyor mu? 😀 Bir de nasıl takılıyor, her topikte sanki o ay doğurmuş gibi mi, öylesine mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X